Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Mamma - draudzene

 
Reitings 23
Reģ: 29.06.2012
Sveikas meitenes!
Ar mammu man ir labas attiecības un esam draudzenes. Bet ir problēma. Es esmu mammai vienīgā draudzene. Viņai nav tādu draudzeņu ar kurām kaut kur iziet - pa veikaliem, pastaigāties, kas atnāktu ciemos un ar ko uzsist klaču, vai arī pie kā aiziet ciemos.. Šķiet tās atkrita, kad aprecējās. Un tad nu viņas aizvietoju es. Kamēr dzīvoju pie vecākiem- nebij problēmu kopā doties kaut kur, papļāpāt utt. Bet tagad, kad nu jau 2 gadus nedzīvoju pie vecākiem... Mamma man katru dienu zvana un jautā - ko dari? Atnāksi? Aiziesim? Nē? Ar ko tik ļoti aizņemta? utt. Nu respektīvi- sākās pārmetumi, ka neeju ciemos pietiekami bieži, ka neizeju kaut kur, nepalīdzu pa māju/dārzu. Bet man ir pašai sava dzīve, un gribu nedaudz vaļas, nevis pārmetumus. Saprotu arī viņu, bet nu mani tas sāk kaitināt. Nevēlos atskaitīties ko un kad daru. Varbūt visu brīvdienu vēlos ar puisi pavadīt gultā un skatīties filmas, vai satikties ar draugiem. Protams, ejam ciemos un dodos arī palīdzēt pa dārzu, katru nedēļu vismaz 2 - 3 reizes tiekamies, bet nu tas, protams, nav tas pats, kā tad, kad dzīvoju pie vecākiem. Jā, un problēma ir tajā, ka dzīvoju 10 min gājiena attālumā no vecākiem.
Domāju, labs atrisinājums būtu ja mamma strādātu- tad nebūtu tik daudz laika par to visu domāt.. bet pašlaik ir kā ir.
Ko darīt? Kā ir jums?
30.06.2012 13:48 |
 
Reitings 200
Reģ: 27.03.2012
es laikam priecātos,ja kādreiz tā būtu bijis. bet katram jau mums savādākas mammas :)
30.06.2012 14:02 |
 
Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
mammai tu esi reāls lodziņš uz ārpasauli. ja jau viņa sēž mājās, tad nav brīnums, ka nāk visādi melnie virsū. varbūt kopīgi varat atrast kādu hobiju, lai viņa var atrast domubiedrus un tad tu lēnām vari pazust no apvāršņa. bet patiesībā - lai gan tas ir kaitinoši, tas ir arī jauki, ka tev tāda mamma, kas labprāt ar tevi draudzējas.
30.06.2012 14:04 |
 
Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
2-3reizes katru nedēļu tikties ir normāli ,bieži. tev ir sava dzīve un mammai jāsaprot, ka tu katru dienu vairs nevarēsi ar viņu būt kopā, pavadīt laiku. ja viņa nestrādā un viss ir labi ar veselību, tad viņa pati var tikt galā ar dārza darbiem, jo ir pietiekami daudz laika.
30.06.2012 14:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits