Jūrmalā ūdenī dienas laikā, kad tur ir pilns ar cilvēkiem. Mašīnā, parkā, kāpņu telpā. traki varētu būt kādā sētā.
Vienā jūrmalas tusā BBP divi ņēmās uz celiņa, kur iet iekšā uz jūrmalu. Viņiem bija pie kājas, ka cilvēki garām staigā :D :D Menti pagaidīja, kad viņi nodara lietu un tad gāja sastādīt protokolu :D
zebiekste - kaapeec gan ne? vienaa metaalistu klubinjaa galdi bija sataisiiti kaa zaarki un arii bija dazi zaarki paredzeeti,lai tajos vareetu atgulties un malkot alu. iespeeju nelaidu garaam un veel jo projaam esmu dziiva.
Krastmalā, uz ceļa, parkā, klubā, WC, lidmašīnā,sabiedriskajā, uz skatuves, stadionā, liftā, uz balkona, uz palodzes, uz tilta, darbā, skolā.. man gandrīz nav nekur no šīm vietām bijis, tomēr ja ir vajadzīga ideja topam, tad lūdzu:D
Ja godīgi nezinu kāpēc nedrīkst. Kaut kur biju dzirdējusi, ka labāk ne. Un man ir viens pazīstams cilvēks, kas vāc miroņus, rok tās bedres un nes zārkus. Viņš arī teica, ka dzīvam cilvēkam zārkā gulties nevajag. Vajadzēs uzprasīt :)
Mani (un domājams daudzus citus) šausmīgi kaitina tie pāri, kuri iedomājušies, ka visiem ir jānoskatās viņu aktā. Un par nekad neizsargāšanos un reizē bērnu negribēšanu (bez bērniem gan var saķert kaudzi ar slimībām) vispār labāk nerunāt..
Zebiekste, ir atšķirība starp tukšu pļavu, meža malu, nomaļu vietu pie jūras u.tml. vietām un starp veikala pielaikošanas kabīnēm, tusiņiem (kā te tika minēts piemērs ar BBP), stadionā, parkā vai tml. vietām, kur ir cilvēki.
BBP domājams, ka viņi paši jau vairs nesaprata, kur atrodas un ko dara :D :D :D
Par to jau ir runa, sajūta, ka pieķers uzdzen kaifu. Diez vai tie kas ņēmas pielaikošanas kabīne sasauca skatītājus :D mežmalā, tas jau normāli ir mazākas iespējas, ka pieķers kāds :)
Nu es vēl nevienam trakam pārītim virsū neesmu uzskrējusi, tāpēc nemāku spriest vai man tas būtu pofig, vai tieši otrādi - tracinātu. :)
Jaa, bet piemeeram, 2metrigam cilveekam ir tas zaarks jatesh ispashi :D
Kajas araa jau nevar atstaat vai zarka galaa 2 caurumus izgriez, lai var kajas izbazt araa :D
Tapec jau bija jadrazas, ka auksti, tas bija darba pasakuma, mes abi diezgan liela palii bijaam, sagribejas :D