Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Apnemsanas 2012

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
Sveikas meitenes!
Ceru, ka jums ir labs garstavoklis 5dienaa.
Kads laicins Riga? Man ir +25 un brivdienas bus +33, bet bez saules.

Vakar tiriju darba kompiti un uzgaju mapite savas apnemsanas 2012 gadam. Vispar galigi biju par tam piemirsusi, vajadzeja kaut kur tuvak turet!
Un tad nu sakas - gads jau pusee, bet manas apnemsanas pilditas galigi netiek!
Tad nu es izdomaju padalities at tam jums, lai jus varam padalities ar savam un kopigiem spekiem mes varetu lidz gada beigam izpildit visas savas apnemsanas, lai 2013 gada saktu ar jaunam! Tad nu ta bija ar mani:
Notievet lidz 54 kg (no 60kg kas bija ziema, tagad esmu tikusi lidz 57kg un tas ir cels pareizaja virziena)
*Nodzit celulitu (Hmm, esmu sakusi kaut ko maset un smeret, bet hmmm… Sis punkts vel nav izpildits!)
*"Pacelt" (uzkacat) dibenu (ne ari nekadu izmainju, dibens vislaik tiek aizmirsts)
*Ataudzet garakus matus (nu tur it ka iet ok, esmu sapirkusi vitaminus, ellas un lidzeklus matu augsanai un taisishu eksperimentu, bet nu veeeeel neesmu tam piekerusies)
*Izlasit 10 gramatas gada laika (oopsii - mana konta ir tikai viena izlasita, jasarauj un japiekeras tam, kuram man jau stav rinda!)
*Rakstit blogu (nu, es vismaz esmu vinu izveidojusi un publiejusi 3 rakstus, haha! Pie si japiestrada, lai lidz gada beigam ir blogs, k nav kauns radit citiem (pagaidam ir!))
*Mazak lietot cukuru un fast food uztura (tas sanak, jee, jo cukuru lietojo daaaaudz mazak (aizvietoju ar agaves nekratu) un pedeja laika nedzeru popus, sulas un visu cukurotu!)
*Staigat ar koptiem nagiem (nu nesanak man! Visu laiku kaut ka sanak ar nolupusiem nagiem jozt apkart. kauns)
*Est brokastis (blins, nav sanacis vel)
*Celties laicigi uz darbu, lai var paest brokastis un nekavet (skat. augstak!)
*Attistit skriesanas prasmes (nu ar dievu uz pusem 2x esmu bijusi skriet)
*Vairak taupit un nepirkt sudus (aha, sitasi man izdodas, jo es vipar neeju veikalos un nerakajos vairs)
*Gatavot veseligak un daudzveidigak, meklet receptes (saku ar pag. Nedelu, kad atklaju saitu www.cetrassezonas.lv)
*Iemacities atrdrukasanu (jau ir 50% progress)
*Iet macities Spanu valodu (done)
*Nolikt baltas tiesibas (te man jaliek teorija, lai dabutu baltas un jaa, esmu atverusi gramatu!)

Nu +- tas ir viss par un ap mani, protams ir vel personiskas apnemsanas, kuras negribas atklat. Ta ka meitenes, velkat ara savas lapinas no makiem un padalaties ar jusu apnemsanos un progresu! Tas vismaz nelaus jums aizmirst, ko esat sev solijusas un dos stimulu piepildit jusu apnemsanos! Varam ari viena no otras iedvesmoties!
29.06.2012 17:27 |

Reitings 3350
Un ka vienmer, sorry par kludam, rakstu atri, lai prieksnieks neuzker roza Cosmo lapu atvertu!
29.06.2012 17:33 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Es apņēmos kaut ko darīt ar savu uzturu un fiziskajām aktivitātēm. Pagaidām sanāk ēst mazāk saldumus, bet kebabam pateikt, nē, vēl nesanāk. Nelietoju balto, bet brūno cukuru un ne daudz. Sāli un kartupeļus nelietoju gandrīz vispār, sāli točna. Kartupeļi dažreiz zupā. Daudz ēdu dārzeņus un vistas gaļu. Gribu sevi piespiest iet regulārāk skriet nevis vienu vai divas reizes nedēļā, dažreiz mēnesī ( :D ).

Vispār esmu malacis, jo noskriet kādreiz nevarēju ilgāk par 2min, tagad jau sanāk 10min bez apstājas, un kopā ar apstāšanos jau varu gandrīz 30min. Man tas ir daudz, jo par sportu domāju tikai pēdējos divus gadus, skolā tāds nebija. Vingroju mājās, tagad domāju vairāk to Insanity pamēģināt.

Par sevi varu teikt, ka jo vairāk nodarbojos ar fiziskām aktivitātēm, jo vairāk man liekas, ka esmu skaista, kaut arī ar celulītu vai mīlas rokturīšiem. Yeeeaaaaahh!!! :)
29.06.2012 17:41 |

Reitings 3350
cy - malace!
Mana apnemsanas bija (un ir) noskriet 3km lidz vasaras beigam, jo pirms tam es jau pie 2 minutes kritu bezsamana. Un man sanaca! Labi, ar 2 apstasanas reizem, bet tomer es ar sevi lepojos!
29.06.2012 17:56 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Vēl jau gads nav beidzies, tāpēc atskaiti par savām apņemšanām nevaru vēl sniegt, uz dažām lietām sarakstā nu ĻOOOOOOTI ceru, ka piepildīsies, savādāk būšu bēdīga.
Vispār savu lapiņu esmu kaut kur pazuadējusi, varbūt kāds tur augšā paņēma un tagad vada mani, la viss tiktu izpildīts, es ceru...
29.06.2012 18:06 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Mana lielaka apnemsanas bija nomest liekos taucinus - sakt sportot un beigt est zirga porcijas :D
Saku gada sakuma ar baseinu, bet ta ka darba daudz, saku vingrot majas, lielos skivjus, nomainiju pret mazakiem, pamazam, pamazam.

Sanaca lenak neka gaidits, bet tiesi uz vasaru jau ir patikami skatities spoguli, sodien nopirku savu pirmo apspileto kleitinu pec ilgiem laikiem. :)

Vel man ir planos iekrat naudu lidz novembrim, bet ar to gan svaki virzos.. Es un mans virietis esam lielie teretaji. :D Bet gan jau.

Dominika, lai veicas, vel lidz 2013. pusgads, tas ir daudz :)
29.06.2012 18:08 |

Reitings 3350
Paldies! Gan jau sanaks, it seviski ar arejo izskatu... Vienigi par tam gramatam nezinu, haha! :)
29.06.2012 18:11 |

Reitings 6324
Man viena draudzene izveidoja foršu sarakstu draugiem.lv dienasgrāmatā un izstrīpo to, kas paveikts. Viņai gan bija laikam 1000 dienām 1000 apņemšanās, bet nu riktīgi forši skatīties ko viņa paveikusi. Domāju nākošajam gadam ko līdzīgu izveidot, piem., 360 apņemšanās 360 dienām un tur iekļau, piem., filmas, izrādes, kaut kādus mērķus, piem. noskriet 10 km. Man vajag konkrētus mēŗkus, citādi nesasniedzu.
29.06.2012 18:17 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Gribēju atrast no rudens jaunu darbu savā nozarē (tas izdarīts)
Gribēju iegūt tiesības (esmu procesā, vasarā obligāti jādabū, jo vēlāk nebūs laiks)
Gribēju sportot (ne īpaši veicas)

Vairāk īsti neatceros, ko vēlējos.
29.06.2012 18:22 |

10 gadi
Reitings 1043
Reģ: 06.04.2011
vai tiešām es esmu vienīgā, kas, sākoties jaunam gadam, neizveido nekādas apnemšanās? bet vispar izklausās diezgan interesanti, varbūt pati nākamgad sākšu :D
29.06.2012 20:12 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Care, neesi vienīgā. :D Es arī neveidoju.
29.06.2012 20:33 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Es neko neapņemos, es veidoju vēlmju sarakstu. Tas neierobežo un neliek justies slikti, ja kaut kas nesanāk.
Daži ieteikumi - nav vērts gribēt vai apņemties kaut ko nedarīt. Šādas vēlmes un apņemšanās jau formulējuma dēļ lemtas neveiksmei. Un daudz vieglāk kaut ko sasniegt, ja apņemās vai vēlās nevis kaut ko izslēgt no savas ikdienas, bet aizvietot ar kaut ko citu. Jo daba nemīl tukšumu.
29.06.2012 20:39 |

Reitings 385
Apņemšanās:

Pārveidot savu istabu – notiek process;
Izremontēt vismaz vienu telpu pa vasaru dzīvoklī – virtuve procesā, bet apmierināta ne tuvu neesmu;
Iekrāt naudu vienam nākošā gada mērķim – viss notiek pamazām;
Vairāk ēst veselīgi, dažādoti, vairāk zupas un patērēt dienā lielāku ūdens devu – pieķēros pēdējos mēnešus šim mērķim, jau jūtos labāk, pietam, izrādās pamatīgi ietaupu;
Sākt kopt rokas tikai pie profesionālēm – pagaidām nesanāk laika, briestu, bet man vēl ir laiks pa vasaru saņemties beidzot.
Apmeklēt vairākus pasākumus/- vietas kuri/-as man ir nozīmīgi/-gas – pagaidām visas ieceres vēl nav, pa atvaļinājumu jāsarauj;
Pārveidot sievišķīgāku savu garderobi un manīt stilu – pagaidām daudz kas ir darīts lietas labā, bet no vecā pārāk grūti šķirties, tāpēc skapī sāk trūkt vietas. Nezinu, kas uzvarēs jaunais vai vecais;
Iemācīt savam sunim vairāk trikus – vienu sākām “ Zelta ķepas” laikā, bet būs noteikti jau aizmirsis;
Vairāk veltīt uzmanību, rūpes saviem vecākiem, censties, vairāk iepriecināt – jāprasa vecākiem kā man izdodās. Šo to esmu bez iemesla labu paveikusi. Varētu vēl vairāk;
Ir vēl vairāki citi mērķi, bet maskēšanās nolūkā un īsās atmiņas dēļ neturpināšu :)
29.06.2012 20:43 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Man arī nav nekādu tādu apņemšanos, lai pēc tam nav jāpārdzīvo, kāpēc neesmu izdarījusi un jāgruzī sevi. Ja kaut ko ļoti vēlos, tad daru tāpat, ja nē, tad nemoku sevi un neiespringstu uz to.
29.06.2012 20:53 |

Reitings 3350
Nu es gluzi taisu sarakstinju lai sevi motivetu nevis gruziitu!

Ja, vel viena apnemsanas - mainit stilu, bet pagaidam bez panakumiem, iznemot to, ka esmu izmetusi 4 drebju maisus, lai necelas roka kaut ko galigi garam savilkt!
29.06.2012 20:59 |

10 gadi
Reitings 2293
Reģ: 11.03.2010
Es tas apņemšanās uzrakstu , kad nosit uzreiz pusnakts jaunam gadam, sarakstu 10 un nolieku augstakaja stūri un nākas gada izsvitroju :d

Tagad atcerējos, ka aizmirsu ierakstīt spāņu valodu :/ :d
29.06.2012 21:02 |

Reitings 48
Reģ: 12.06.2012
Es biju apņēmusies šogad palikt stāvoklī, bet vēl nesanāk...bet nu - gads jau vēl nav cauri.

Ir vairākas citas apņemšanās,ko esmu arī izpildījusi (tiesības, mašīna, kaķis ( :D) , precības)
Ir vēl noteikt viskaut kas, bet tie noteikti kaut kādi sīkumiņi,tie ir tādi lielākie :)
29.06.2012 21:08 |

Reitings 385
Vēl man bija apņemšanās attīstīt savu rokdarbu hobiju. Tam laika nekad nepietiek, bet ir apgūtas pārs tehnikas. Gribētos paknibināties vairāk. Esmu radusi dzīvot ar plānotāju kabatā darba dēļ. Tāpēc tādus mērķīšus es neuzskatu par sevis besīšanu, bet priecājos, ja man tiem atrodas laiks un ir patīkami kādreiz par sevi papriecāties, ka tomēr paspēju. :) Tas ir tikai sevis uzmundrinājums un varbūt kripatiņa disciplīnas, lai tomēr kaut kas notiek arī bez darba dzīvē. Lai noteikti neaizmirstos reizi gadā aiziet pie higiēnista, aizvest suni uz potēm un sadarīt citus neikdienas darbus, kas katru gadu ir obligāti jāizdara.
29.06.2012 21:10 |

Reitings 1007
Reģ: 10.02.2012
Visu 2011. gadu rakstīju vēlmju un vajadzību sarakstus ar lietām, kuras jāizdara, jānopērk, izrādēm, filmām, notikumiem, cilvēkiem, utt. un lielos vilcienos varēju likt + zīmi šādai metodei.

Šogad man ir vēlmju kolāža. Lielākā daļa pielīmētā jau ir realizējusies. Man vispār šogad ir pārmaiņu un piedzīvojumu gads, cenšos vairāk dzīvot un man arī sanāk. :)

Vienīgais, ko nespēju realizēt, ir liekā svara jautājums, bet tur nekas cits neatliek kā sagrābt raksturu aiz vienas vietas un kārtīgi sapurināt.
29.06.2012 23:29 |

Reitings 1565
Es izlasīju nevis apņemšanās, bet apvemšanās 2012. Labs! :D
Man jāiet gulēt. :D
29.06.2012 23:33 |

Reitings 802
Reģ: 28.06.2012
Vienīgā apņemšanās ir tikt pie autovaditāja tiesībām. Dominika baltās tiesības vari izņemt uz reiz, kad nokārto medicīnisko.
30.06.2012 00:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits