Sveikas meitenes!
Ceru, ka jums ir labs garstavoklis 5dienaa.
Kads laicins Riga? Man ir +25 un brivdienas bus +33, bet bez saules.
Vakar tiriju darba kompiti un uzgaju mapite savas apnemsanas 2012 gadam. Vispar galigi biju par tam piemirsusi, vajadzeja kaut kur tuvak turet!
Un tad nu sakas - gads jau pusee, bet manas apnemsanas pilditas galigi netiek!
Tad nu es izdomaju padalities at tam jums, lai jus varam padalities ar savam un kopigiem spekiem mes varetu lidz gada beigam izpildit visas savas apnemsanas, lai 2013 gada saktu ar jaunam! Tad nu ta bija ar mani:
Notievet lidz 54 kg (no 60kg kas bija ziema, tagad esmu tikusi lidz 57kg un tas ir cels pareizaja virziena)
*Nodzit celulitu (Hmm, esmu sakusi kaut ko maset un smeret, bet hmmm… Sis punkts vel nav izpildits!)
*"Pacelt" (uzkacat) dibenu (ne ari nekadu izmainju, dibens vislaik tiek aizmirsts)
*Ataudzet garakus matus (nu tur it ka iet ok, esmu sapirkusi vitaminus, ellas un lidzeklus matu augsanai un taisishu eksperimentu, bet nu veeeeel neesmu tam piekerusies)
*Izlasit 10 gramatas gada laika (oopsii - mana konta ir tikai viena izlasita, jasarauj un japiekeras tam, kuram man jau stav rinda!)
*Rakstit blogu (nu, es vismaz esmu vinu izveidojusi un publiejusi 3 rakstus, haha! Pie si japiestrada, lai lidz gada beigam ir blogs, k nav kauns radit citiem (pagaidam ir!))
*Mazak lietot cukuru un fast food uztura (tas sanak, jee, jo cukuru lietojo daaaaudz mazak (aizvietoju ar agaves nekratu) un pedeja laika nedzeru popus, sulas un visu cukurotu!)
*Staigat ar koptiem nagiem (nu nesanak man! Visu laiku kaut ka sanak ar nolupusiem nagiem jozt apkart. kauns)
*Est brokastis (blins, nav sanacis vel)
*Celties laicigi uz darbu, lai var paest brokastis un nekavet (skat. augstak!)
*Attistit skriesanas prasmes (nu ar dievu uz pusem 2x esmu bijusi skriet)
*Vairak taupit un nepirkt sudus (aha, sitasi man izdodas, jo es vipar neeju veikalos un nerakajos vairs)
*Gatavot veseligak un daudzveidigak, meklet receptes (saku ar pag. Nedelu, kad atklaju saitu www.cetrassezonas.lv)
*Iemacities atrdrukasanu (jau ir 50% progress)
*Iet macities Spanu valodu (done)
*Nolikt baltas tiesibas (te man jaliek teorija, lai dabutu baltas un jaa, esmu atverusi gramatu!)
Nu +- tas ir viss par un ap mani, protams ir vel personiskas apnemsanas, kuras negribas atklat. Ta ka meitenes, velkat ara savas lapinas no makiem un padalaties ar jusu apnemsanos un progresu! Tas vismaz nelaus jums aizmirst, ko esat sev solijusas un dos stimulu piepildit jusu apnemsanos! Varam ari viena no otras iedvesmoties!