man arī šad un tad parādās tas Deja Vu, bet pēdējos gados aizvien retāk, agrāk gan biežāk.
Vairāk es ticu saviem sapņiem...
Reiz mans iepriekšējais draugs aizbrauca komandējumā un es redzēju izsteiktu sapni, kur viņš ir kopā ar sievieti, kura ir vecāka par mani un ar melniem matiem! Nākamajā dienā viņam zvanīju un jautāju, šis tik saka Ne, ne ka tas tik sapnis, ka esmu jukusi utt. Bet es biju pēc tā sapņa parliecināta 99%, ka viņš mani piekrāpa. Tik tad, kad izskirāmies viņš man atzinās, ka tiešām pēc nakts ar to sievieti esmu viņam zvanījusi, un stāstijusi visu tieši tā, kā ir bijis, šis esot bijis šokā, nespēja noticēt kā es varēju tik precīzi pateikt, bet negribēja nepakam atzīties tajā laikā... Vieņīgi noteica, ka tādu sievieti ar tik stipru intuīciju nav saticis.
Vēl viens atgadījums....
Mana Ome vairākus gadus dzīvoja Krievija-Peterburgā. Apciemojām ar tēti mēs viņu 1x gadā, parasti vasarā... Viņa bija veca 87 gadi, bet tik ļoti žiperīga ka es pat netiku dažreiz viņai līdzi. Viņa dzīvoja dzīvoklī viena pati, viņai bija sliktas attiecības ar radiniekiem, jo viņai likās, ka viņiem tikai no viņas vajagot naudu un vairs neko, ka tad, kad viņa nomirs viņi nebūs tie, kas viņu pienācīgi apglabā. (viņai bija liela pensija, jo bija kara veterāns). Nu lūk.... Vienu nakti es guļu un redzu sapnī, ka pie manis atnāk vecāmamma un saka: "Es esmu nomirusi, mani apgalbāja, paņēma manu naudu, ko es glabāju zem matrača." Tad kaut kā es nokļuvu sapnī tajā kapa vietā un tiešām redzēju, ka viņai krusts ir no kaut kāda parasta koka uzsists, kapa vieta NAV sakopta, nu takā bomziti būtu apglabājuši! Vēl viņa man sapnī teica, ka viņa gribot labu pieminekli un skaistu apkoptu teritoriju.
Pēc aptuveni 3 dienām tētim piezvanīja viņa radiniece un paziņoja, ka mana vecāmamma ir mirusi!!! Izrādās viņa nomira tajā dienā, kad es redzēju sapni. Tētim izstāstiju par sapni.... Tētis aibrauca uz kapa vietu un tiešām tā bija šausmīga ar koka krustu... Kad prasīja tai radiniecei, kāpēc tā, tad viņa esot atbildējusi, ka nav naudas un viņa arī neko nebija atstājusi. Bet mēs 100% zinājām, ka viņai bija iekrājumi un vēl pie tam lieli, ka tie ir tos savākuši, kad dzīvokli tīrījuši. Tā lūk.... pati biju nobijusies pati no sevis, ka ko tādu jutu.... Sausmas....