Man pašai arī ir gadījies piedzīvot Deja Vu sajūtu. Sapņos arī esmu redzējusi to,kas vēlāk dzīvē piepildās it kā pa detaļām.
Kad biju maza, iedomājos to,cik jauki būtu,ja vecāki izšķirtos, un tad es varētu padzīvoties pie viena,tad pie otra. Laikam biju sasktījusies filmas un saklausījusies,ko citi bērni stāsta par to, cik tas ir jauki utt. Tagad, protams, to nožēloju, jo viss nemaz nav tik lieliski. Kad vecāki šķīrās man nekas daudz netika stāstīts. Katru vakaru pieraudāju spilvenu, bet pa dzīvi gāju laimīga un apkārtējiem neko neizrādīju. Tad nu vienā naktī nosapņoju,ka mans tētis stāv pie kaimiņu mājās un koķetē ar citām sievietēm,izskatījās tik laimīgs un apmierināts.Šis sapnis no manas galvas ''neizkrita'', tad nu es satrakojos un vienā dienā uzlauzu tēva draugiem.lv profilu. Viss man tapa skaidrs,kāpēc vecāki šķiras. Tēva dr.lv vēstules mani apgaismoja,ka iemesls ir kaimiņiene no blakus mājās un neuzticība. Šo sapni nekad neaizmirsīšu, jo tas man burtiski atvēra acis. Ir bijuši vēl citi sapņi,kas piepildījušies ..
Šādām lietām ticu, arī tam, ka sapņos var atrast zīmes un izskaidrojumus.