piekakātā dvēsele

10 gadi
Reitings 620
Reģ: 21.01.2010
sveikas,laikam jau gribu izsudzet savu ēdu jo isti nav kam,tatad ar pazīstamu puisi biju kādu laiku kopā,gribējām īrēt kopīgi dzivokli bet tad šodien sākās šausmas,liekas kaa murgs..
pirms kāda laika sarakstijos ar so puisi,bet vinsh nebija LV,solija ka atbrauks majas uzaicinas uz restoranu,bet kad pienaca laiks teica ka vinam cita,ta nu pagaja bik vairak ka menesis,un vins man raksta ka velas parvakties uz manu pilsetu,teicu ka tad meitene,teica ka nekas nesanaca,vina vispar nesaista viņam,nepatik un vispar ir riebiga,ta nu pavadija so laiku mana pilseta,teica ka esmu istā,viņu nekad vairs negribot,gribot kopīgu nakotni,bet te sodien pazvana un pasaka ka atgriezies pie viņas jo kip mīl,bet kā viņš visu šo laiku kad bija ar mani viņai stastija ka riebjos,bet man ka viņa riebjas,japiebilst ka ta meitene teica ka viņš jau 3 reizes ir viņas piekrāpis bet paņem atpakaļ,sanak ka viņš dejo riņķa danci,tad pie viņas,tad pie manis,tad atkal pie viņas utt...
28.06.2012 20:18 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
hellish, Tu ne taja diskusija ierakstiji linku par izteicieniem :D

bet tur labi - No tevis sanāktu varen jauks līķītis :D
29.06.2012 01:57 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Blin, kur es ierakstiiju? :D
29.06.2012 10:26 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
nu meitene, vai tiesam naiva esi, neredzi, ka tev pa ausim brauka saldus vardus?? nu nejaucies ta berna dzive, vins pats nezin ko grib, un ir totalaikais garstavokla cilveks. gan jau ta meitene vinu pasutija-uzreiz sis saka vina ir riebiga tu esi mana ista, tad ka vina nem so atpakal, tad-mums nekas nesanaks, es vinu milu.

nu jebkadazina vins tevi nemil un nav milejis!
29.06.2012 10:33 |

Reitings 19
Reģ: 23.08.2011
superbeibe zini man bija kaut kas līdzīgs tavai situācijai, tikai šis puisis bija tas cietējs, viņam bija meitene viņš viņu mīlēja, atrada mani, pavadījām kopā jauku laiku, satika viņu kura viņam teica, ka mīlot, lai gan viņa viņu bija nokrāpusi 3 reizes, bet vienalga viņš uzplēsa vecās brūces un pameta mani, es gribēju cīnīties, bet sapratu, ka tas nav tā vērts lai arī cik labs viņš būtu bijis.

un tagad - tagad es jūtos vienkārši lieliski, puisis ciešs, jo nu jau šī meitene atkal to izdarīja, bet es? es esmu laimīga un baudu vasaru un atpūšos! :)
29.06.2012 10:39 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Hamaleonu rotaļas:D
29.06.2012 10:40 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
nu ko darīt ja dumjas vecenes tad pie tādām arī var dejot riņķa danci :D
ja sieviete gudra un ar kkādu lepnumu, nekād tādam dejotājam neļautu iedejoties viņas deju grīdas zālē :D
29.06.2012 10:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits