Sveikas meitenes!
Nesen dabūju biļeti uz šo jauko pasākumu, taču mani nomāc viens jautājums- tur uz biļetes ir parādīts, ka fotoaparātu ienest nedrīkst ( fočika bildei sarkana strīpa).. Tad tiešām nedrīkst?? Un ja man viņš būs līdz, tad viņu konfiscēs???
Gribētos jau ļoti iemūžināt šo pasākumu.
Festivālos parasti aizliegts ienest profesionālo foto tehniku. Ziepju traukus - drīkst. Lai sirds mierīga, iesaku sazināties ar pasākuma organizatoriem.
Profesionāls skaitās jebkurš, kuram maināms objektīvs. Tā ka - ar šo var neielaist, protams. Vari mēģināt labi noglabāt, bet, nu, tik un tā pastāv iespēja, ka pieķers.
Laikam jau tomēr visprātīgāk būs pazvanīt organizatoriem.
Bet, cik es esmu redzējusi, hokeja laikā arī zibsnē ar šitādiem, un uz biļetes ir tieši tāda pati bilde.
Pateica, ka nedrīkst un viss! Ka uz biļetes ir norādīts, ka nedrīkst. Uzskatu, ka nav tev nekādas jēgas zvanīt organizatoriem! ja reiz ir norādīts, ka nedrīkst, tad nedrīkst
Nu redz tev bija mašīna, a es braukšu tur ar autobusu un manas naktsmājas būs diezgan tālu no pasākuma vieta, tāpēc arī tādu jautājumu uzdevu.
Un stulba es noteikti neesmu.
Zīmīte uz biļetes to arī nozīmē! Positivus pie ieejas riktīgi izčamda, es vismaz nemanīju iespēju ienest spoguļkameru. Katrā gadījumā tas ir vispārzināms fakts, ka ziepju traukus drīkst ienest, bet šāda tipa kameras nē. Neredzu jēgu zvanīt organizatoriem. Lai gan... es pat nezinu, kas tas par Pestivālu, varbūt tur visiem viss vienalga?
Rīgā- mūzikas festivāls, notiek pirmo reizi.
Laikam jau šim festivālam ar reklāmu pieklibo, jo cik es runāju ar cilvēkiem, tad daudzi vispār neko par šito pasākumu nezin.