Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

šokolādes matu tonis

 
Reitings 132
Reģ: 14.02.2012
Sveikas tas kuras ir pārgājušas no tumša toņa uz gaišāku kā jūs to paveicāt veiksmīgi bez sabojāšanas ?

man ir melni mati kuri jau ir 7 gadus pat ka gribeju tumsi brunus bet sanaca melni un ta arī palika melni pieradu bet man ir gari nevelos zaudet savu garumu , biju pie savas frizieres kura ari vienreiz kadus 3 gadus atpakal ieteica ka piestavetu man sokolades bruni bet ir ta ka vel nebiju sanemusi drosmi tagad itka sodien aizgaju vina teica var izbalinat skipsnas pa virsu un ietonet taja sokolades brunaja un saknes krasot ari taja sokolades bruna toni , jo mati man dabigi ir gaiši blondgani bruni mazliet rudi.

ko iesakat darīt? jautaju vai nesabojas matus ja balinas vina teica ilgi netures lidz pasam gaisam blondumam lai vienkarsi vini paliktu gaisaki lai var nokrasot sokolades brunus.
28.06.2012 18:03 |
 
Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
es gan nebalinātu, pirms tam kādu laiku atpakaļ balinaju tikai šķipsnas, bet tagad vispār ar matiem neko nedaru, un jau skatos ka daži sirmi mati nu kādi 6, ik pa reizei viņus izrauju. Varētu jau atkal krāsot, bet šķiet kad dabīgais tonis ir vislabākais, tad var vieglāk izvēlēties, atbilstošu krāsu apģērbiem. Nezinu tas tik mans novērojums.
28.06.2012 20:10 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits