Atzīšanās pašai sev

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Labdien! Mani sauc Nika un esmu muļķe.

Šī ir mana atzīšanās sev. 28 gadu vecumā, ar augstāko izglītību labu darbu, ģimeni, no malas varētu likties veiksmīga un laimīga.

Atzīstos - es esmu viena no tām, kas teica, ka ir 100% pārliecināta par savu attiecību īstumu un uzticību. Es esmu tā, kas teica, ka "starp mums ir tāda emocionālā saikne, es viņu tā sajūtu, esmu pārliecināta, ka varētu ar šo cilvēku sagaidīt vecumdienas, es zinu, ka viņš mani patiešām mīl".

Esam kopā 8 gadus. Astoņus. Visu savu jaunību esmu ieguldījusi šajās attiecībās, kurām ticēju uz mūžu.

Vakar atklāju, ka viņs ir ticies ar citu. Mūsu mājās darījuši to.

Pats labākais, ka es nebiju tam gatava. šim triecienam. Es noģību. Un pēc tam vēl izvēmos, domājot par to. Par citām reizēm šo gadu laikā nezinu, bet tam jau arī vairs nav nozīmes.

Rezumē - esmu pilnīga muļķe, jo ticēju labajam.

Meitenes, tagad es patiešām varu apgalvot, ka pat visideālākajās attiecībās mēs nezines nezinām, kā ir patiesībā.
28.06.2012 09:37 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Ja atļaujas tādu nekaunību, kā citas sievietes ievešanu savā dzīvoklī un kur nu vēl gultā, tad tas ir kas vairāk par vienas nakts sānsoli.
Un tādu mudaku dēļ tiek sabojātas tiešam superīgas sievietes, kas pēcāk visu dzīvi nespēj uzticēties citam vīrietim .. žēl, ka cilvēks (lielāko ties vīrietis) ir tāda būtne, kas novērtē sev svarīgo tikai pēc tā zaudēšanas :(
Turies! Lai ko Tu izlemtu, atceries, ka tā ir Tava dzīve un Tev ar savu lēmumu būs jāsadzīvo nevis kādam citam ..
28.06.2012 10:54 |

Reitings 165
Reģ: 08.11.2011
manuprāt,tādām ''sakropļotām'' attiecībām nav veselīgas nākotnes. nē,nē, es attiecības neturpinātu
daudzi pāri nodzīvo kopā līdz mūža galam tāpēc, jo atsakās attiecībās ''iebraukt'' tik dziļi un lielākoties partneriem paliek vienlga par gultas lietām un vispār par to, ko otrs dara brīvajā laikā, pazūd cieņa un neviens šādās attiecībās nav laimīgs. vai arī izliekas, ka ir laimīgs, lai no malas skaisti izskatās
28.06.2012 10:58 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
es necenšos neko pierādīt,jo man tas nav vajadzīgs...es taču zinu kā ir...un okej..labi,ja ne 50 pāri, bet nu es zinu skaidri par tiem kurus zinu..
es vienkārši spriežu, jo katru reizi pirmais,kas tiek iekomentēts ir par krāpšanu...palasaot VISAS attiecību diskusijas, (kaut diskusija pat nav veidota par krāpšanu) vienalga tā tiek pieminēta...
tagad laikam visa pasaule ap to griežas...
kā vispār var pastāvēt attiecības bez uzticības vai ar 50% uzticību? man tas nav saprotams. nu ja gribēs, tad nokrāps tāpat, ja būs uz to tendēts...uzticies vai neuztiecies...
28.06.2012 11:01 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Diskusijas autorei novēlu izturību!

Runājot par to zināšanu kā ir citās attiecībās - es 12 gadus nezināju, ka mans tēvs krāpj manu mammu. Viņa tik labi prata sevī visu to negatīvo apspiest, ka es nespēju tam noticēt, kad uzzināju viņu šķiršanos iemeslu. Un te pat nav runa par kādu pazīstamu pāri, bet par savu ģimeni. Ar to es gribu pateikt, ka nekad nevar zināt, kas notiek aiz aizslēgtām durvīm. Cilvēki lieliski māk slēpt nesmukumus. Un tas, ka draudzene stāsta, cik laimīga ir, nenozīmē, ka, aizslēdzot savas mājas durvis no iekšpuses, viņa joprojām paliek laimīga.
28.06.2012 11:08 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
tas, ka draudzene stāsta, cik laimīga ir, nenozīmē, ka, aizslēdzot savas mājas durvis no iekšpuses, viņa joprojām paliek laimīga

liels, trekns +
28.06.2012 11:11 |

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
No manis arī + Librai.

Lai arī cik stulbi tas neizklasītos, bet reāli varam uzticēties tikai pašas sev, jo nekad nav iespējams ielīst otra cilvēka ādā. NEKAD!!!
28.06.2012 11:16 |

Reitings 465
Reģ: 29.01.2009
Ārprāts cik man metas skumji ko tādu izlasot..drošu vien tapēc,ka patreiz beidzot ir sākusi nokārtoties mana dzīve, esmu atradusi savu īsto, mēs sākam plānot ģimeni, kopīgu mājokli, kāzas, bērniņu...viņš mani mīl, dievina un lutina tikpat stipri kā es viņu..bet izlasot ko tādu gribas vienkārši nolaist rokas bezcerībā un skriet ar galvu sienā iedomājoties vien šo pasaules samaitātību! man goda vārds riebjas šī mūsdienu sabiedrības samaitātība un neuzticība! vai tiešām nepastāv tīra mīlestība..
es pati nekad neesmu bijusi no tām,kas uzticas otram..mnai ir krāpuši, es esmu krāpusi..bet es no tā esmu guvusi TAAAAADU mācību,ka dzīvē neko tādu vairs nespētu nodarīt savāam attiecībām..
bet ja godīgi man šķiet ka biežākais krāpšanas iemesls ir tas,ka pāri savas attiecības gadu gaitā neizkopj un tās kļūst vienmuļas.
Attiecības, tas ir smags darbs, nevis kaut kas pašsaprotams.
28.06.2012 11:20 |

Reitings 48
Reģ: 26.09.2011
Jāsaglabā attiecībās tas procents, ka Tu varētu būt piekrāpta vai vīlusies.
Tāda neliela atkāpe jāatstāj, nekad ar visiem 100 nevajag atdoties un parādīt sevi visu, savus noslēpumus, savu pasauli. Vajag atstāt brīvu vietu, lai šādā gadījumā būtu, kur atkāpties.
Tas ir sāpīgi.
Jūtu līdzi autorei :( novēlu atrast ko tādu, kas aizpildīs tukšumu, jo kā jau iepriekš meitenes minēja, uz šādiem mūriem attiecības nevar turpināt veidot, jo vienmēr iekšā kaut kas grauzīs Tevi!
Veiksmi turpmāk. Atceries-ja kaut kas notiek, tad tā tam ir jānotiek, nāks kaut kas cits un nesīs ko jaunu!
28.06.2012 11:24 |

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010
Ja runājam par seksuālo dzīvi, ir lieta, par kuru mums ir bijušas domstarpības. Un tas ir anālais sekss. Esmu pret, viņš grib. Iespējams, tur tā vaina...
28.06.2012 11:35 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Labi, ka nepiekāpies anālā seksa jautājumā, citādi tagad justos vēl pretīgāk.
28.06.2012 11:37 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
varbūt gribēja izmēģināt tik ļoti,ka atrada sev,kas tam piekrīt...
bet nu paša dzīvoklī vest..pašu gultā....pretīgi..
28.06.2012 11:41 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Tas nav attaisnojums.
28.06.2012 11:44 |

Reitings 220
Reģ: 28.10.2011
Nika, turies! Nekas nebūs tā pat kā agrāk, jo 8 gadi ir pārāk ilgs laiks. Tas, vai tu viņam piedosi vai aiziesi ir tevis pašas ziņā, tomēr tādas attiecības kādas jums bija visus šos gadus vairs nebūs. Tavā vietā es aizietu; vismaz uz laiku. Tici man, laiks, ko pavadām vienatnē, pārdomājot ko un kā tālāk, ir smags, bet pats labākais, ko vari darīt sevis labā. Pati izdomā, vai gribi vēl būt ar šo cilvēku, vai esi gatava sākt visu no jauna ar kādu citu. Viegli nebūs nekādā ziņā, bet vai kāds ir teicis, ka būs sliktāk? Mēģināts nav zuadēts! :)
28.06.2012 11:51 |

Reitings 1720
man goda vārds riebjas šī mūsdienu sabiedrības samaitātība un neuzticība! vai tiešām nepastāv tīra mīlestība..

Krāpšana ir bijusi VISOS laikos! Ja kādreiz to skaļi neapsprieda, tas nenozīmē, ka tā nav bijusi!
Nika- tev pašai jāsaprot, vai būsi spējīga sadzīvot ar apziņu, ka viņš jūsu gultā ir ieguldījis citu un visu laiku baidīties, vai tas neatkārtosies! Tavs vecums nav nemaz tik liels, lai nepaspētu dzīvi iekārtot no jauna! Lai veicas.
28.06.2012 11:51 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Aij, jopcik, Nika, jūtu līdzi!
Ja man tfutfutfu gadītos tāda situācija, kļūtu par kaķu tanti. Esmu baigi strikta un konkrēta, kad runa iet par uzticēšanos un jau tā ir grūtības jauniem cilvēkiem uzticēties un kaut ko stāstīt, runāt.. Ja mani pieviltu mīļotais cilvēks, ar kuru tik ilgi nodzīvots kopā, uhh.. Kaķi būtu mani labākie draugi un nevienu vairs nelaistu savā dzīvē.
Pilnībā piekrītu mijau, es arī nesaprotu, kur pazudusi sabiedrībā šī īstā un patiesā mīlestība, kad dēļ anāla seksa neiegūšanas vai jebkā cita uzreiz gribas skriet prom, meklēt kādu citu un apmierināt mirkļa vēlmes, jo galu galā, katram ir tik dažādas fantāzijas, kuras gribētos piepildīt, bet labāk ir, kad tās netiek realizētas un nekas nenotiek, tās paliek tikai fantāzijas un mirkļa iegribas, nekas netiek sabojāts.. Mūsdienu attiecību modelis ir vienkārši katastrofāls, piekrītu arī zilbuliitei par to, ka teju gandrīz katrā diskusijā tiek pieminēta krāpšana un šķiršanās ieteikumi dēļ tā, ka neaiziet uz pasākumu un citiem SĪKUMIEM. Dažbrīd šķiet, ka visi ieņēmuši galvā - ja tāds īstais pastāv, tad nekad nevajadzēs nepiekā strādāt un attiecības būs perfektas pašas par sevi. Sviests tas viss ir. Vairākums cilvēku prot tikai pievilt un dzīvot melos, netīrībā un dēļ tā arī vairojas debīlisms kā vīruss sabiedrībā.
Izturību, Nika!
28.06.2012 11:52 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
Mans teikums par patieso mīlestību izklausās nepareizi, bet domāju, ka saprāt, kā vēlējos to pasniegt.
28.06.2012 11:53 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nu bļāviens kaut kāda s**a anālā seksa dēļ krāpt cilvēku, ar kuru esi kopā 8 gadus, tas ir kaut ka murgs.
28.06.2012 11:59 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
tb kaut kāds
28.06.2012 12:02 |

Reitings 357
Nu kā vispār var pateikt- "Tu viņam ziedoji pašus labākos gadus, bet viņš ar Tevi tā..."
Nu tā nedrīkst teikt, jo lai kurā brīdī tas būtu noticis, vīrietis sievieti vienalga savā laikā ir darijis laimīgu ,mīlējis utt..Ir taaču iemesls lai 8 gadus būtu kopā.
Nika pati saka, ka sapņoja par bērniem utt..
Nelaimīga sieviete par to sapņo it sevišķi brīžos ,kad vīrietis viņu dara nelaimīgu.?
Un vel, nav visi vīrieši krāpēji un izmantotāji, tāpat arī sievietes, ir tādas ,kuras turās pie rokas savam vīrietim,ar sirdi un dvēseli un pat prātā neienāk pagriezt galvu uz kādu svešu vīrieti. Tās ir sievietes, kuras uzskata,ka ja reiz ir kopā ar vīrieti, tad tas ir ideāls.
Bet ir sievietes kā šī, kura ņēmās tajā pašā gultā uzmetot ignoru, ka labi var saprast, ka šajā mājā dzīvo īstā sieviete. Un viņa eksistē!
Sievietes arī nav nekādi enģeļi, ja vajadzēs aizskries kā pie aizņemtiem tā pie precētiem.
Nevajag arī Nikai iestāstīt, ka viņa ir tā ,kura kko nav devusi un viena pagale nedeg!
Par to vismazāk būtu jādomā, jo mēdz būt vīrieši, kuri mīl savu sievieti ,bet nespēj valdīt savas vēlmes pēc tā, lai kko pamainītu, tieši partnerus.
Un Te iet runa par 8 gadiem. Cilvēki nav vienādi, kas der vienam citam neder nemaz.
Ir vīrieši kuri krāp,ir sievietes kuras to dara.
Ir sievietes kuras nekrāp un tāpat vīrieši.

Nika ,Turies, tā ir Tava dzīves mācība, un izmet to stubo domu ,ka Tu esi slikta, vai tagad nevienam nebūsi vajadzīga, izklausās pēc zema pašnovērtējuma!Veiksmīgai sievietei tāds nedrīkst būt.
28.06.2012 12:06 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Tas nozīmē, ka liktenis tev ir sagatavojis, ko labāku. Turies! Paceļo, pabaudi dzīvi un tad jau domas sakārtosies pašas.
28.06.2012 12:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)