matu galiņu apgriešana

Reitings 138
Reģ: 27.06.2010
sveikas meitenes.
tātad- sākšu ar taisnošanos :-D - šis gads man bija tik grūts, ka tikai tagad, beidzoties sesijai, beidzot sāku "atlabt" un tā patiešām rūpēties par sevi (zinu jau zinu, ka tas jādara vislaik, bet man tiešām grūtas mācības :-s ) un sāku ar to, ka aizgāju uz frizētavu, jo gribēju vienkārsi nogriezt matu galiņus. un, kā jau teicu- tā kā pietiekami sen to nebiju darījusi, tad manī izbrīnu radīja tas, ka frizētavā teica, ka tas maksājot 8 Ls. (pat bez matu mazgāšanas) + biju pierīgas ne Rīgas frizētavā. Tā tagad tiešām maksā? :D zinu, ka te ir dažas frizieres :-)- ko jūs par to sakiet? :-D ā un jā- pat ne tā, ka es aizeju un man nogriež matus, bet gan- jāpierakstās uz 19.00 :-d es to neizdarīju. Rīt plānoju braukt atpakaļ uz Rīgu un laikam, ka tur arī griezīšu. Bet nu jā- nav jau 100 Ls, bet- priekš manu plāno matu galiņu apgriešanas liekas dikti sālīti...kad man pēdējo reizi grieza, tad es biju pie superīgas frizierītes, kas to izdarīja ļoti ātri un labi un samaksāju, ja nemaldos 2 Ls
27.06.2012 14:19 |

Reitings 874
Reģ: 29.01.2009
Mjaa, palasīju un pabrīnījos, kur jūs dzīvojat??? Matus griež pa 8 Ls un tas ir dārgi??? Un tiešām, kā tas ir iespējams, ka pirms griešanas matus nemazgā? Es varbūt esmu no citas planētas, bet nu te daži argumenti un cenas lika man pasmīnēt!
Tā kā man matu ir ļoti svarīgi, tas ir mans lepnums un rota, tad frizieri neesmu mainījusi jau kādus gadus 10, staigāju viņai līdzi no viena salona uz citu (viņa nomainīja salonus), un man nav ne mazākās nožēlas par balināšanu+krāsošanu+mazgāšanu(kas man pat neliekas kā pakalpojums)+griešanu+veidošanu samaksāt frizierītei apmēram 35 lvl. Toties man vienmēr ir garantija, ka no salona iziešu smaidīga un apmierināta ar viņas paveikto.
28.06.2012 09:51 |

Reitings 494
Reģ: 13.12.2011
mana frizierīte an nogrieza pakēpenisko griezunu pa 2.50 un galiņus aplīdzina pa 1.50. unvienmēr esmu bijusi apmierināta ar paveiklto darbu.
mammai ilgviļņus ielika at visu veidošanu pa 8.00

tiesa gan tas ir Kandavā
28.06.2012 11:31 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits