Jā, paties' , man jau sen likās, ka vajadzētu šo dabūt ārā no galvas un beidzot uzrakstīt. Viss. Lai iet. Nē, nopietni novāc nahuj nost no sevis tos maxi svārkus un pacenties izskatīties tā it kā Tu tiešām būtu Tu pati, nevis pārējās miljons meitenes ielās. Kopēt - tas nav stilīgi, goda vārds. Lūdzu... zinu, ka tagad esmu jums ļoti palīdzējusi. Vienmēr laipni.
Starp citu, kas ir noticis ar turku stila biksēm? Bez tām nedrīkst!
Man atkal tas pats, kas tev par svārkiem jāsaka par tām turku biksēm - nu novāciet tāda veida bikses no sevis, izskatāties kā bikses pielikušas un puse vēl pataisa sevi resnāku kā ir. ;)
Nu beidziet vazāties apkārt tajos zīmuļsvārkos un augstpapēdenēs. Džinsos jūs izskatāties tādas pašas, kā pārējās. Krūšturis ir pārāk mainstream, oriģinālāk izskatīsieties bez.
Kāpēc tev šķiet,ka visas,kuras valkā maxi svārkus dara to lai kopētu modi vai viena otru?Varbūt tie svārki meitenei ir daļa no viņas stila un viņa tādos staigāja arī pagājušajā un aizpagājušajā gadā.
Kāda tev starpība kā citas staigā ?
Nejau visas skrien pakaļ modei un tikai dēļ tā tos svārkus pērk.
Tad jau džinsu biskes arī nevar vilkt, pilna Rīga staigā džinsos tak!!!!!! :D
Nē, nopietni novāc nahuj nost no sevis tos maxi svārkus un pacenties izskatīties tā it kā Tu tiešām būtu Tu pati, nevis pārējās miljons meitenes ielās.
katrai otrajai tagad tādi svārki, it kā jau smieklīgi, bet no otras puses, lai tak kopē. pāries. tas pats bija ar uggiem, turku biksēm un tām pretīgajām kleopatras sandalēm.
Nu smieklīgi jau ir, ka tik daudzām tiešām ir tie maxi, arī tām, kurām kājas skaistas :)
Bet nu man netraucē, pati vēl neesmu saņēmusies.
Nu bet mini jau ar staigā daudz? Ko tad aizliegt tos arī? Es labāk skatos uz apaļīgu sievieti skaistā maxi, nevis mini, kas nenosedz dibenu :)