svecītes nolikšana

Reitings 385
Reģ: 29.01.2009
Šodien jau lasīju diskusiju par domu spēku. Bet man radās domas par baznīcā noliktām svecītēm. Pirms vairākiem gadiem aizdedzu baznīcā savas vēlēšanās svecīti, bet nekas nepiepildījās. Toreiz vēl bija dīvains gadījums - tā svecīte pārlūza degot uzreiz. Sapratu, ka tas ir nē, bet uzliku citu svecīti ar to pašu domu pie cita svētā attēla. Nesen atkal uzliku svecīti ar vēlēšanos, bet arī nekas nav piepildījies un izskatās, ka arī šoreiz netikšu uzklausīta. Katru vakaru skaitu savas lūgšanas un gadiem vēlos vienu un to pašu, bet rezultātu nav. Mana mamma gan nepavisam nav ticīga, vairākas reizes likusi svecītes baznīcā un saka, ka viss ir piepildījies. Bet es nezinu par ko viņa ir lūgusi. Baznīcā parasti ir daudz cilvēku, arī jaunu, kas liek svecītes. Kā ar Jums? Liekat? Piepildās? Vai Jums ir konkrēta ikona, kurai vienmēr uzticaties? Iedvesmojiet mani, vai man ir cerības, ka kādreiz mani tas augšā tomēr sadzirdēs? :)
26.06.2012 19:25 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Tev vēstule tepat Cosmo :)
26.06.2012 21:09 |

Reitings 1705
Mani uzrunā tikai Jēzus bilde.
Par vēlēšanām - uzklausītas būs tikai tās lūgšanas, kuru piepildījums Tev ir vajadzīgs. Un ir liela atšķirība, vai Tu kaut ko vēlies vai arī Tev tas ir nepieciešams. Nē, pareizāk - uzklausītas būs visas lūgšanas, bet īstenosies tā lieta, kas patiesi risina sasāpējušos problēmu. Jo Tu jau vari domāt - man vajag to, lai tas un tas atrisinātos. Varbūt Tu maldies, varbūt to lietu atrisinās kas cits.
Tāpat es nesen aizdomājos - cik gan stipra ir mūsu ticība (es runāju par cilvēkiem, kuri tic Dievam), ja mēs izmisīgi lūdzam vienu un to pašu lietu, cerot apstāties tikai tad, kad tas ir piepildīts? Ja jau Tu tici, ka Dievam viss ir iespējams, tad vienreiz palūdz un viss - esi pilnīgi pārliecināta, ka esi uzklausīta un notiks tā, kā Tev būs vislabāk. Tur jau tas ticības stiprums :)
26.06.2012 21:21 |

Reitings 1705
Nebiju izlasījusi visu diskusiju, ieraudzīju, ka lūdz par veselību. Zini, es uz sevis esmu pārbaudījusi - Dievam patīk, ka Tu pieņem visu, kas ar Tevi notiek kā svētību. Šajā gadījumā, ja nekas nemainītos pēc lūgšanām pēc veselības, es lūgtu, lai Dievs man dāvā spēku izturēt pārbaudījumu un gudrību saprast mācību.
26.06.2012 21:28 |

Reitings 385
Šarlote, Tev atbilde :)

domā: paldies par iedvesmošanu. Jā, spēks izturēt arī daudz reiz noder. Mācību saprast gan ir pagrūti un rast izskaidrojumu, bet noteikti tāds ir, jo cilvēkam nekad netiek uzlikts kas tāds ar ko viņš nevarētu tikt galā, bet, ja neprot, tad tā arī ir gana liela problēma.
26.06.2012 21:34 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits