Elegance un sievišķība.

Reitings 188
Reģ: 08.04.2012
Vai jums neliekas,ka mūsdienās,kad viss ir seksīgs, pat trauku lupata virtuvē, ir pazudusi tā sieviešu elegance,sievišķība, tāds trauslums?

http://www.fr2day.com/images/page_image/coco_chanel_black_white_image.jpg

Tāda klasiska, netverama sievišķība.

Vai to ir iespējams '"iemācities" vai tam ir jānāk,kā Šlesers teiktu " no iekšām" / :)
26.06.2012 11:18 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
es pat esmu prieciiga, ka elegantums vairaak nav modee, ja taa godiigi. paldies dievam, daudzviet pasaulee seksiiguma un elegances vietaa sievietes izveelaas ikdienaa eertumu. ne ar elegantu kleitu uz mocha braukt vari, ne ar samta samta cimdinjiem braukt ar kalnu riteni. no papeezjiem rodaas ar laiku muguras saapes un seezjot ar sakrustotaam kaajaam venozaas atteces probleemas.
27.06.2012 11:00 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Pirmā elegantā un sievišķīgā, kas nāk prātā ir Keita Midltone.
Nu nezinu netaisos ikdienā staigāt platmalēs un samta cimdiņos un pērļu kaklrotās, jo tad daudzi tiešām padomātu, ka esmu ķerta, jo tas neatbilst mūsdienām, ko man ar 15. trolejbusu tādai braukāt :D
27.06.2012 11:10 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Piekrītu Cataleya.

Kopumā gan, vienīgais, kas mani ikdienā kaitina ir tas, ka cilvēki ģērbjas arī pilsētas centrā tā, it kā ietu kartupeļus ravēt un visam jābūt pēc iespējas ērtākam. Varbūt es arī esmu caca savā ziņā, jo lai gan augstpapēžu kurpes nevelku, kopumā cenšos miksēt ikdienišķo ar nedaudz elegantāku. Ar to nedomāju ne galējības, ne arī to, ka eju ārā balles kleitā. Nebūt ne, bet noteikti neesmu no tām, kuras ikdienā pārsvarā var redzēt tikai džinsos un hūdijā.
Protams, es nevienam uz ielas virsū nelienu, saprotu, ka varbūt tiešām cilvēkam vajag lai ir ērti, bet nu tā kopējais skats uz ielām...
Man piemēram, riebjas, riebjas, rieeebjas tas, ka ziemā visi velk tās dūnu jakas, fuj, nu. :D Vienmēr skatos 30. gadu bildes un visiem tie elegantie mēteļi, nevis dūnu jakas ar kaut kādiem spīguļiem. :D
Pie tam, var teikt, ka laiki mainās, bet klasika cilvēkiem vienmēr patiks. Daudziem ir vieglāk izprast 18. gadsimtā vilktās kleitas, nevis krāsainos džemperus un jocīgās frizūras, kuras eksistēja 90. gados.

Nu tas tā, es nerunāju par iekšējo eleganci.
27.06.2012 11:13 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Kaut gan varbūt pēc 100 gadiem visi jūsmos par 90. gadu džemperiem, nav izslēgts.
27.06.2012 11:14 |

Reitings 4129
Reģ: 29.01.2009
Es īsti nesaprotu, kāpēc jāsatarucas par to, kā bija tad un kā ir tagad. Ja pašai ir vēlme mainīt pasauli un ieviest tajā Odrijas eleganci, sāc ar sevi. :) Valkā tos cimdiņus un platmales, varēsi saukt sevi par eleganto būtni nevis seksīgo dāmīti. :) Protams, mums šobrīd cenšas skalot smadzenes, par to, kas skaitās skaists, pievilcīgs, modīgs utt., bet, iespējams, pēc laika tieši Tevis aprakstītā elegance skaitīsies topā-pacieties. :D
27.06.2012 11:22 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Liels paldies Mis Take un Emmanuelle :)
Lasu šeit komentārus, protams, arī kristai var piekrist, bet atkal es nedomāju, ka tulīt kāda dāma ņems un brauks ar riteni augstpapēdenēs, klasiskajās platmalē, cimdiņos... utml. ;)

Man šķiet loģiski ģērbties apstākļiem - gan laika, gan vietai. Es jau arī nekad uz pārgājieniem neeju tā, kā ģērbjos uz pilsētu pastaigā, iepirkšanās centriem vai restorānu. Tāpat arī džinsos var izskatīties eleganti, ja visu pareizi sakombinē.

Jā...tagad tā domāju, ka laikam tā apģērbu kombinēšana arī ir tā atslēga tam koptēlam, jo viens apģērba gabals var izskatīties pavisam savādāk uz dažādiem cilvēkiem, daudz ko nozīmē arī figūras īpatnības, un, protams, tas ar ko cilvēks izvēlas ģērbt konkrēto apģērbu. Un tas nav tik viegli, tā apģērbu efektīgā kombinēšanas māka nāk ar laiku, cits ātri tajā "iebrauc", citam atkal nekā nesanāk.
Kā jau minēju, ka mani palīgi apģērbu kombinēšanā ir klasiskās favorītaktrises un modeles (50-70.gadu). Vados pēc tā, ka, ja jau šīs aktrises/modeles utt. ir tik pasaules slavenas un atzītas, tātad ir jāizmanto to, ko stilisti ar viņām ir darījuši. Ņemu to, kas piestāv konkrēti man (te atkal ir svarīgi ļoti labi zināt sevi) un veidoju izvēlēto koptēlu ar savu izskatu, savām novitātēm. Man šķiet, ka tas ir labs palīgs kā veidot savu tēlu :)
27.06.2012 11:34 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Viss, man sagribeejaas redzeet kaa izskataas Spotorno.
27.06.2012 12:04 |

Reitings 1602
Demoiselle, es jau ik pa laikam šeit lieku savu bilžu izgriezumus, pāris reizes bija pat īstās bildes ar seju ieliktas :) Nestrādā pagaidām te avatara nomainītājs, gribēju izgriezumu ielikt.
27.06.2012 12:07 |

Reitings 204
Reģ: 17.06.2012
es arī,piemēram,uzskatu, ka esmu ļoti sievišķīga un eleganta! viss atkarīgs no vecāku audzināšanas! es zinu etiķeti un ģērbjos klasiski - man tā vienkārši patīk labāk ģērbties! nav spilgts make up , viegls sārtums uz vaigiem, maiga lūpukrāsa,bēšīgs/brūns tonis acīm! manam puisim patīk, pašai patīk un apkārtējiem patīk!
27.06.2012 12:12 |

Reitings 1602
Tā ir, daudz kas ir atkarīgs arī no vecuma, no brieduma. Nevar gadīt, ka 15gadīga meitene, kura nav lāgā vēl attīstījusies ģērbsies kā jauna sieviete 30-35 gados, tas izskatītos nepiemēroti un nevietā. Viss ir ļoti subjektīvi, tāpēc nevar gaidīt no visām (un nevajag arī), ka visām tulīt jāizskatās tikai šādi, jo patiesi katram piestāv kaut kas savs, katram ir sava individuālā āriene.
Kāpēc par to tā daudz runāju, jo man kopumā patīk ar sevi eksperimentēt, esmu iepriekš izmēģinājusi dažādus stilus. 5.klasē biju ģērbusies melnajās drēbēs (ne gotiski), 6. klasē man topā bija sportiskais stils, 8.klasē izbalināju matus (nepiestāvēja, atgriezos pie citas), 11.klasē ģērbos boho stilā, visādos paltrakos apkārusies ar visādām koka kaklarotām, augstskolas gados bijuši divi stili - klasiskais darbam un bez maz vai `sweet lolita` ikdienai.
Un tikai augot, attīstoties pašai ārēji, nonāc pie tā, kas patiesi tev piestāv tad, kad tu esi jau noformējusies un izaugusi, kad vairs nav šī "eksperimentu" perioda, kad tu skaidri redzi "es izskatos šādi, tāpēc man piestāv tā" neskatoties uz to, kāda ir šodien mode. Man, piemēram, bijis salīdzinoši ilgs eksperimentu laiks ar saviem stiliem, jo neskatoties uz saviem gadiem, ārēji mainos ļoti lēni, tāpēc nevarēju 20 gados ikdienā izvēlēties nopietnāku un pieaugušāku stilu, jo man tas nebija piestāvējis, izskatījos kā meitiņa uzvilkusi mammas drēbes. Tikai pēdējā gada-pusotra laikā krasi mainījos ārēji, līdz ar ko mainīju arī imidžu.
Visam ir savs laiks :)

Bet šis ir ļoti labs temats, jo daudzām raisa domas par to, "a kā būtu, ja es pamēģinātu...." :) Un varbūt tiešām tieši Tevi šāds stils padara par princesi nevis pieaudzētās matu treses un solārija iedegums (no offense, tas vienkārši salīdzinājumam :))
27.06.2012 12:41 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Ar mani ir ļoti līdzīgi kā Frančeskai. Man ar eleganci saistās Coco Chanel.
Un ne jau extra augsti papēži ir eleganti, arī uz 3cm papēdīša sievietes izskatās brīnišķīgi :)
27.06.2012 12:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!