Jā, protams, viss ir mainījies.
Bet kā reiz šodien esmu no tām retajām, kura aizraujas ar retro modi.
Ne vintage, kas ir street fashion blogos, bet gan šo eleganto sieviešu stilu - platmales, satīna cimdiņi, izteiktas jostas vietas kleitas, kostīmi utml. Un tā staigāju ikdienā, jo es tā jūtos, man patīk, ka mani ievēro un uzskata par dāmu, jo es pati izskatos drīzāk piederoša tiem laikiem nevis mūsdienām. Es nekad nevarētu izskatīties kā mūsdienu tipiskās cacas, jo man nav nedz tādi sejas vaibsti, nedz tādi mati (šodien ir taisno laminēto matu kults), nedz mīmika, bet man ir tieši tā laiku sieviešu elegance un šarms.
Mana stila ikona pašlaik ir Bridžita Bardo, jo daudzi cilvēki saka, ka esmu viņai līdzīga pēc sejas, tāpēc arī šad tad ietekmējos taisot līdzīgas frizūras vai kombinējot apģērbu līdzīgi viņas stilam, lai izskatītos maksimāli efektīgi, tajā pašā laikā atstājot savas individuālās īpašības - esmu uzticīga sarkani-rudai matu krāsai, kuru neparko nemainītu, tāpat savā stilā izmantoju dekoratīvās ekstravagantas puķes, kuras piespraužu pie somas vai jostas vai kur vēl, atkarībā no nepieciešamības.