Pati pirms gada biju tādas pašas izvēles priekšā - iet uz Stradiņiem vai uz LU JF. Un izvēlējos LU. Laikam manā gadījumā lielu lomu nospēlēja faktors, ka pašai likās, ka Stradiņiem attīstītākas vairāk ir medicīnas programmas un tiesību zinātņu programma tur ir ''tā starp citu''. Bet katrā ziņā neko sliktu par Stradiņiem nesaku, jo mācījusies tur neesmu.
Pagājušajā gadā bija Tiesību zinātnes LU pieprasītākā studiju programma, bija apmēram 3 tūkstošu pieteikumu un konkurence bija tiešām ļoti liela. Meitenei, ar kuru gāju kopā, vidējā bija gandrīz 9 un visur bija A līmeņi, izņemot angļu valodā bija B, un pat viņa palika trīspadsmitā aiz svītras. Par mani nerunāsim - mani angļu valoda visu mūžu gāzusi iekšā.. :D Katrā ziņā esmu dienas grupā un pagaidām vienīgais, ar ko neesmu apmierināta, ir lekciju grafiks, jo gadās, ka līdz nākamajai lekcija ir pat 4,5h jāgaida.. Un vēl, kas mani kaitina - vismaz 1. kursa pasniedzēji mēdz ļoti bieži kavēt un tas ļoti kaitina, it sevišķi, ja tu vēl par studijām maksā.. Ar studiju kvalitāti esmu ļoti apmierināta un savu izvēli ne mirkli neesmu nožēlojusi. Nu jau ir parādījies rotācijas plāns un esmu pat tikusi budžeta grupā - ļoti daudzi ir atsijājušies un ļoti daudziem ir akadēmiskie parādi.. Varu pateikt, ka budžetā 2. kursā ir ļoti reālas iespējas tikt, tikai tad ir ļoti, ļoti jāpacīnās par to.. :) Daudzas reizes gandrīz metu plinti krūmos un aizgāju prom, bet nu esmu priecīga, ka raksturs man tomēr neļāva to izdarīt.. :)