Man jau tagad ir tā,kā saka Disaster,bet man vēl ir tikai 23... :D
Man bija praktiski identiski Kotibe un Sintra situācijām,tikai mani publiski neapvainoja...
Bijām vairāk nekā trīs gadus kopā,bet uz beigām es jutu,ka nebūs nekāds happy ending. biju mēģinājusi ar viņu runāt,draudēt,ka iešu prom,lūgties,lamāt,bet pilnīgi neviena taktika negāja cauri. Tad sapratu,ka viņš vienkārši ir tāds cilvēks,ar kuru mums nebūs gluži pa ceļam. Liekas,ka nebija vīrietis līdz galam nobriedis,jo visu laiku kā puišelim gribējās skraidīt apkārt. Tad gadījās dažādas situācijas,pēc kurām biju gandrīz 100% pārliecināta,ka mani krāpj. Ja ne gultā,tad randiņi bija (pat pie rokas pieķēru-tas bija beigu sākums) + emocionālā krāpšana. Šķīrāmies 100 un 1 reizi,bet vienmēr piedevu,jo mīlēju. Bet beigās sapratu,man ir jābūt gudrākai. Tad nu sagadījās man iespēja viņam atriebties. Un es pārgulēju ar citu vīrieti. Un šo gājienu paturēju līdz pašām beigām. Pa vidu vēl bija pāris roku pacelšanas no viņa puses,bet,paldies manam sargenģelim,bez nopietnām sekām. Pēc kādiem diviem mēnešiem,kad viņš mēģināja mani atgūt,uzrakstīju viņam atbildes sms - "zaķīt,tu nebiji vienīgais,kas krāpa šajās attiecībās"... Pēc tam gan sabijos,jo viņš solījās sev padarīt galu un pēc skaņām fonā sapratu,ka nakts vidū ir izskrējis uz ielas,bet,paldies Dievam,nekas ļauns nenotika...
Šo visu uzrakstīju,jo tas bija vienīgais veids,kā tikt vaļā no lūgšanās atpakaļ,jo tagad es esmu tā sliktā... Bet es uzskatu,ka tā bija salda atriebība viņa kaislīgajiem skūpstiem ar manu labāko draudzeni 20 gadu garumā...
Pēc viņa mana pašpārliecinātība ir virsotnē,jo pēdējais trumpis palika man + arī vīriešu uzmanību beidzot varu pilnvērtīgi izbaudīt. Un man pat nevajag šobrīd attiecības,lai arī piedāvājumi ir bijuši... Varat mani nosodīt,bet es uzskatu,ka šis bija vienīgais variants,lai tiktu no tām attiecībām vaļā un nesalūstu pie viņa lūgšanās atpakaļ. Un jā-tas bija mans pirmais vīrietis.
Viss,ko varu ieteikt-saņematies meitenes,paskatieties spogulī un ieraugiet to,ka viņi nav jūsu vērti. Ka jums priekšā gaida vēl daudz kas labāks...
P.S. Atvainojos,ka iebruku diskusijā ar savu stāstu,laikam vajadzēja to kaut kur izlikt...