Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pārdomas

 
Reitings 66
Reģ: 28.05.2011
Pēdējā laikā mani nepamet sajūta ka esmu tukša. Ka es nederu attiecībām, ka neesmu nevienam vajadzīga. Pie manis pievelk mana āriene, jā, esmu laimīga, ka esmu izskatīga bet tajā pašā laikā es to saskatu kā mīnusu, jo tas rada maldīgu iespaidu par mani un pievelk tikai izmantotājus savtīgiem nolūkiem un ikreiz kā cenšos veidot attiecības, viss pajūk. Es patiešām vēlos patiesas, skaistas, ilglaicīgas attiecības bet es apzinos, ka man nav īsti, ko dot. Ka es neesmu pietiekoši piesaistoša, interesanta. Tas izklausās pēc kompleksa, bet nopietni, tas ir briesmīgi. Es apzinos, ka ar mani nav interesanti. Ka ar mani īsti neveidojas patiesas, dabiskas, aizraujošas sarunas, neveidojas kontakts. Viss, kas pie manis pievelk, ir mans izskats, kas, protams, nespēj nevienu noturēt ilgstoši, kā tikai pievilkt. Iespējams, tas izklausās muļķīgi, bet es to tā nedomāju - es skatos uz pēc izskata tīri nekādām meitenēm, kuras ir tik aizraujošas pēc tā, kā sevi pasniedz, kurām ir brīnišķīgas attiecības, un manī vienmēr rodas neliela, protams, ne ļauna skaudība - kāpēc es nevaru būt tāda? Kāpēc es esmu tik sasodīti tukša un nesaistoša?
Iespējams, kāda no jums ir izgājusi šim cauri un mainījušas sevi.
Iespējams, tas ir tikai posms, kam eju cauri un viss, kas ir vajadzīgs, ir īstais cilvēks, kuram es būšu ideāla un novērtēta tieši tāda, kāda es esmu un es jutīšos un būšu interesanta gan viņam gan pati sev? ........
25.06.2012 01:26 |
 
Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Nu, manuprāt, pirmais, kas ir greizs tavā domāšanā - domāt, ka visiem, kuri ar tevi cenšas veidot attiecības, pievelk tava āriene. Galu galā kas tev liekas skaists, tas citam var tā nepavisam nelikties. Varbūt viņi saskata kādu labu rakstura iezīmi tevī un tavs izskats viņiem neliekas nekas īpašs, bet tu jau standartā uzskati, ka tevi izmanto ārienes dēļ.

Cilvēks kļūst garlaicīgs tad, kad viņam nav savu interešu, pieredzes, zināšanu par lietām, kas viņu interesē. Atrodi sev hobijus, lasi grāmatas vai informāciju internetā, meklē piedzīvojumus. Varbūt tev neveidojas kontakts ar kādu cilvēku, jo viņš nav ieinteresēts tajās lietās, kurās esi tu? Tad atrodat kādu kopīgu nodarbošanos vai meklē sev citus domubiedrus.

Un, protams, nenoskaņo sevi uz to, ka esi tukša, domā par sevi labu.
25.06.2012 01:51 |
 
Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Pati jau teici - izskatīga esi, tātad viena nekad nepaliksi lai vai kas. Ja viss, ko aprakstīji, ir (būtu) vīrietim, tad gan nav praktiski nekādu cerību, ka viņš tā arī nenobeigs savu dzīvi viens, bez ģimenes. Bet Tev viss vēl priekšā, noteikti, ka ir kas tāds arī tavā raksturā, kas spētu aizraut daudzus. Galvu augšā un viss būs labi!
25.06.2012 01:52 |
 
Reitings 66
Reģ: 28.05.2011
Jā, laikam jau jāpiekrīt Pievakarei - neviens taču neveido attiecības ar kādu tikai un vienīgi skaistas ārienes dēļ, ja no "iekšienes" nav it nekā saistoša. Tā ir mana greizā domāšana - nesaskatīt sevī labo, noniecināt sevi. No malas jau vienmēr viss izskatās pilnīgi citādāk. Bet es gribētu tikt vaļā no šī kompleksa - justies sliktākai, nesaistošākai salīdzinājumā ar citām meitenēm.
25.06.2012 02:09 |
 
Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Ir arī neizskatīgas, tukšas meitenes, tāpēc tu vismaz vari priecāties, ka esi smuka. Nopietni! Jo pieredze un sarunu tēmas ar laiku tikai krāsies, a smukums ar laiku tieši sarūk.
Kādi ir tavi hobiji, kādas intereses, ko studēji? Cik tev vispār ir gadu?
25.06.2012 02:11 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Piekrītu Pievakare.

Kā arī varu teikt to, ka tām ''ne tik glītajām'' drošvien arī ir šaubas un bailes par dažādām tēmām, tāpēc neuzskati, ka ''viņām tik labi, kā nevienai citai''...
25.06.2012 02:31 |
 
Reitings 63
Reģ: 20.04.2012
Es gan nepiekritīšu Pievakarei, vīrieši bieži vien veido attiecības, kas balstītas uz meitenes glīto ārieni, tās gan nav ilgstošas attiecības, un vairāk tendētas uz zīmēšanos citu džeku acīs. Protams, ka visiem patīk skaistais, bet tukšums apnīk, vai nespēja aprunāties par interesantām tēmām.
Galu galā, ja reiz domā, ka esi tukša, tad maini sevī kautko, piemēram, atrod nodarbošanos. Ar to es domāju, piemēram, niršanu vai riteņbraukšanu, vai vienkārši peldēšanu. Lasi grāmatas, skaties izglītojošus raidījumus, pievērs mazāk uzmanības tenku žurnāliem, jo visa pamatā ir TAVA dzīve nevis citu.
Iespējams, ka vaina arī kosmētikas daudzumā un apģērbā.
Sastādi savas prioritātes, uzraksti ko vēlies sasniegt dzīvē, tad zināsi kurp tiekties. Uzraksti kādu vīrieti Tu vēlētos sev līdzās. Atceries, ka netikai vīrietis izvēlas sev sievieti, bet arī sieviete izvēlas sev vīrieti. Varbūt Tu pati izdari nepareizo izvēli?

Ir ļoti grūti atzīt sev, ka esi tukša, bet Tu to pateici un tas ir labi, jo tikai tā Tu vari iet uz priekšu. Es ļoti ceru, ka Tev izdosies, jo, ja patiesi par sevi tā rakstīji un domāji, tad es ticu, ka Tu vari mainīties un sevi piepildīt.

Nāca atmiņā kāds stõrijs: īsti visu neatceros, bet doma tāda: Sarunājas divi un viens saka, ka nevarot atrast savā dzīvē piemērotu cilvēku. Uz ko otrs atbildēja: Tu ne tur meklē!
30.06.2012 19:01 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits