Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

sasliks

 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Divaini izklausas sasliks, bet man nav garumzimju :D

Man pec svinibam ir pari palicis, loti daudz saslika. Tagad domaju ko pagatavot no tada daudzuma galas, doma ir kadu zupu varbut. Ar zupam esmu uz jus, tapec varbut ir kadi ieteikumi? :)
25.06.2012 00:42 |
 
Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
tiesam visas vienmer aped visu sasliku? :D
25.06.2012 02:33 |
 
Reitings 819
Reģ: 29.01.2009
Man šķiet, ka tagad visas guļ nevis domā, kur likt savu neapēsto šašliku :D
25.06.2012 02:37 |
 
Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Vai nu guļ, vai vēl svin. :D


Es nevaru iedomāties samarinētu gaļu likt vārīties. :D Nezinu, es saliktu sasaldēties vai ceptu vēl nākamajā dienā, uztaisītu plovu ar to gaļu klāt, Var sacepumos likt...
25.06.2012 02:47 |
 
Reitings 1445
Reģ: 11.11.2009
man ar palika vistas sasliks, nezinu kurs,tas,kas citrona vai kefira bija :)
25.06.2012 04:54 |
 
Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Šogad pirmo gadu mums pāri nepalika, jo paši neko netaisījām, bet nopirkām vienkārši 1kg gaļu uz 3 cilvēkiem (viens no tiem ēd minimāli). Iepriekšējos gados gan bija lielummānija. Tad vairākas dienas cepām.
25.06.2012 09:24 |
 
Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Mana vecmāmiņa no šašliku gaļas uztaisīja brīnumgardu gulašu. :)
25.06.2012 09:53 |
 
Reitings 925
Reģ: 20.04.2012
Mums vienmēr paliek pāri šašliks, šogad vairāk kā 10kg. Tikām vaļā cepot tos visu otro dienu:)
25.06.2012 11:29 |
 
Reitings 772
Reģ: 29.01.2009
Šogan vispār nebij kāre uz kaut kādiem šašlikiem, man šķiet, ka pa visu nakti apēdu labi, ja kādus 4gb., un jā arī palika padaudz pāri, tad nu šodien kaut ko meistarošu - droši vien ar kādu gulašu sašmorēšu :)
25.06.2012 11:38 |
 
10 gadi
Reitings 167
Reģ: 11.06.2011
mēs vienreiz taisijām no pāri palikušā šalika mērci. Varbūt ir iespēja ielikt saldētavā nākamajai reizei?! :D
25.06.2012 11:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!