Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pašnāvnieku klubiņš

Reitings 10
Reģ: 09.06.2012
Jūs varētu aiz žēlastības atbraukt pie puiša ciemos,kuram bēdīgi ar veselību un gads palicis dzīvot?
Bija ideāla dzīve,māja ,mašīna,sapņu meitene,lieli ienākumi,labi draugi.Bet pārāk vieglprātīgi uztvēru dzīvi,brīdī,kad pamodos un pieaugu,jau bij par vēlu viss aizgāja šķērsām,pazaudēju meiteni,kuru mīlēju,aizgāju savā pasaulē..uz gadiem diviem-trīs,paralēli tam ar veselību bēdīgāk palika,norobežojos no draugiem,civilizācijas,nespēju piedot sev,ka pats savām rokām to visu izdarīju salaidu visu šķērsām.Ziemā pašnāvību mēģināju,nesanāca..

Ar veselību-man 1na smaga alerģija,ļoti grūti ārstējama,uz ādas viņa iet.Ko dod ,ja tev smaida pretī,skaista meitene ar,kuru tu varētu būt kopā,bet dēļ šī visa nevari.Mana meitene to pieņēma,pat nemanīja,ka ar mani kaut,kas ne tā,bet ar ,kādu svešu nevaru to iedomāties.Un,ja nevari ar meiteni būt kopā,vērts vispār dzīvot,vienam tā.

Ja ,kāda var tā kā draugs atbraukt,vai kā savādāk palīdzēt savest domāšanu,izvilkt mani,lai pamostos varu no savas puses visu savu dzīvi būt parādā vai uz jebkuriem nosacījumiem,jo tu,kur esmu pašlaik viss peld,es saprotu,ka visu saprotu,bet tai pašā laikā vispār neko no šīs dzīves nesaprotu un sprotu,ja šovasar nepamostos nākošās ziemas vairs nebūs.
22.06.2012 22:32 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
?
22.06.2012 22:35 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Lauvinsh
Pašnāvība nav izeja no problēmām, padomā par saviem tuviniekiem.
22.06.2012 22:35 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Kur tad tāds termiņš nolikts?
22.06.2012 22:36 |

Reitings 803
Reģ: 23.05.2011
prātīgāk būtu atrast kādu sarunu biederni ar ko pačatoties un tad domāt par braukšanu kkur. un jā pašnāvība nav izeja.
22.06.2012 22:38 |

Reitings 1821
Reģ: 13.02.2010
Kas tā par alerģiju, kas nāves spriedumu parakstījusi? Labprāt parunātos.
22.06.2012 22:42 |

Reitings 1531
Uh, es ar vienu pašnāvnieku gadu nočatojos... Tās garstāvokļu maiņas bija neizturamas, kritiku neuztvēra. Vieglāk bija čīkstēt par to cik grūta dzīve, nevis kko mainīt. Beigās čalim aizgāja ciet un sadūra nepazīstamu puisi uz ielas, tagad, cik zinu, sēž cietumā.
Labākais, ka viņam ir meitiņa un viss dzīvē varēja būt, ja vien nebūtu tāds stūrgalvīgs idiots.
22.06.2012 22:47 |

Reitings 10
padomā par saviem tuviniekiem.

Nav jau tā,ka viņi būtu..esmu var teikt 1.
22.06.2012 22:51 |

Reitings 844
Cilvēks ar mērķi un gribu ir neapturams. Un mēs esam kas vairāk par savām problēmām un neveiksmēm. Gars vienmēr ir lielāks. Atrodi, kur ir Tavs gars un sāc pamazām - ar katru dienu spert vienu solīti tuvāk tam, kur vēlies nokļūt. Varbūt izdosies, varbūt nē, bet vismaz būsi darījis visu no sevis atkarīgo. Sastādi reālu plānu ar to, kas Tev ir jādara, lai izķepurotos un uztādi sev par mērķi neļaut NEKAM sevi novirzīt no šī plāna izpildes - katru dienu. Kaut vai burtnīcu ievies ar 10 lietām, kas katru dienu jāizdara un katru dienu pievelc krustiņu pie izdarītā. Koncentrējies uz sīkumiem, nefilozofē un nevāpsā, dari to, kas Tev ir jādara, izjūtām nepievērs pārlieku vērību, bet darbibām. Izjūtas mainīsies pašas.
22.06.2012 22:52 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Šis gan neizklausās pārāk nopietni, bet savā laikā esmu braukusi uz slimnīcu pie cilvēka, kurš internetā lūdza, lai viņu kāds apciemo, jo esot ļoti slims. Es toreiz veikalos cītīgi meklēju visu garšīgāko un svaigāko, ko aizvest viņam, ārā lija, lietussargu biju aizmirsusi, no pieturas līdz slimnīcai paspēju apmaldīties, tā nu atnācu slapja, bet laimīga, ka kādu varēšu iepriecināt. Cilvēks sveiciena vietā pajautāja, kāpēc es neatnācu sausa un glīti sapucējusies. Par cienastu arī īsti sajūsmu neizrādīja, visu laiku bija īgns uz pasauli, sūdzējās par savām kaitēm, stāstīja par to, cik maz viņam atlicis dzīvot. Un toreiz tā bija taisnība, bet es jutos slikti. Saprotu, ka sveikai un veselai ir viegli uztvert apkārt notiekošo par smaidu, bet es ļoti vēlētos, lai arī tie, kuriem ir grūtāk dzīvē, prot pasmaidīt. Aizbraucu un apsolīju sev vairs kam tādam nepiekrist
22.06.2012 22:55 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Diemžēl tādi cilvēki nesaprot, ka dzīve ir tikai viena dota, laiks ierobežots un ka viss atkarīgs ir tikai no mums pašiem. Nezinu kura alerģija ir mirstama,un kurai varētu noteikt tādu laika limitu, tiešām apskaidrojiet, vai arī viņš vienkārši sevi žēlo un meklē cilvēku, kas žēlos viņu. Tieši tā kā Tu saki, braukt aiz žēlastības!
Mums katram ir sava dzīve un ceļš ejams, žēl tos, kas šo ceļu vēlas noiet skaisti, dzīvot, mīlēt, tiekties bet viņu dzīve apraujas, nav žēl tos, kuri paši aprauj, pazaudē savu dzīvi.
22.06.2012 22:56 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
pag, tu esi džeks,kurš vēlas ,lai sveša meitene brauc ciemos?? bik neiebraucu tajā visā.
nē,es nebrauktu pie sveša vīrieša. oki, var parunāties virtuāli,sazvanīties,ja viņam ir slikti.
es vienkārši zinu kādas stulbības dara cilvēki,kas ir izmisuši(it sevišķi vīrieši). cilvēki ir dažādi, tomēr pie vīrieša ,kuru pametusi draudzene,kuram ir daudz mega problēmas nebrauktu..nebrauktu ,ja arī būtu zināms. oki,neitrālā teritorijā var satikties ar pazīstamu vīrieti,kam grūti. var aiziet uz parku , kādu vietu pasēdēt, tomēr uz mājām labāk neriskēt...zinu es variantus-tik grūti,grūti,ka beigās sāk uzvesties agresīvi,jo ir svarīga pašsajūta ..tik vientuļi,ka par visām varēm sāk uzmākties parastām draudzenēm,kaut arī nedod nekādu pamatu šādai rīcībai.
meitenes nemaz neriskējiet braukt ciemos, negribat riskēt ar sevi!!!!!
22.06.2012 23:00 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
gribu piebilst, ka ar to, ka viss atkarīgs no mums pašiem, domāju, ka mēs paši tomēr sevi nostādam vai dzīvot šo dzīvi, vai padoties.
22.06.2012 23:00 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Es arī esmu piedzīvojusi/tagad ik pa laikam piedzīvoju melnos periodus, kuros arī esmu aizdomājusies par nāvi. Man būtu interesanti parunāt un esmu satikusies ar daudziem internetā iepazītiem cilvēkiem, bet šis lūgums ir.. savāds? Jā, konkrēti man būtu bail braukt. Liekas, ka aiz profila sēž vai nu tīnis, kurš jokojas, vai nu cilvēks ar nepārāk labiem nodomiem. Jo reāli - kāpēc, lai puisis (!) rakstītu šādu problēmu un lūgumu cosmo forumā?
22.06.2012 23:22 |

Reitings 202
Reģ: 12.06.2012
Meitenes, šādi cilvēki, kuriem tādas domas galvā un problēmas, tiešām gatavi izdarīt jebko. Piekrītu sniegpulkstenītei visā pilnībā.
zinu es variantus-tik grūti,grūti,ka beigās sāk uzvesties agresīvi,jo ir svarīga pašsajūta Tieši tā arī ir dzirdēti nostāsti!
Nebrauciet meitenes ciemos, nekādā gadījumā!!!!
Jā, variet atbalstīt un virtuāli sarakstīties, sazvanīties, bet nekādā gadījumā nebrauciet uz mājām.
22.06.2012 23:23 |

Reitings 202
Un jautājums tiešām man arī- kādēļ cosmo.lv??
Vispār savādi un man zosāda pārskrēja, jo ar šādiem lūgumiem griežas citos saitos, ja vispār griežas
22.06.2012 23:24 |

Reitings 202
Un vispār palasot, ka esi piedalījies iepriekšējās diskusijās, kaut kā nemanu to depresiju, jo cilvēki, kuri domātu par pašanāvību, tomēr pieļauju, ka izturētos savādāk.
22.06.2012 23:27 |

Reitings 1531
Vispār šādai papļāpāšanai ir krīzes tālrunis pieaugušajiem - 67222922
22.06.2012 23:27 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Un vispār palasot, ka esi piedalījies iepriekšējās diskusijās, kaut kā nemanu to depresiju, jo cilvēki, kuri domātu par pašanāvību, tomēr pieļauju, ka izturētos savādāk.

Ne vienmēr. Citiem šādas domas uznāk periodiski, nevis visu laiku, citi sabiedrībā (pat virtuālā) izrāda, ka viss ir labi. Bet vispār domāšana, runāšana par pašnāvību un darīšana - tās ir divas dažādas lietas. Ja aiz profila sēž īsts cilvēks ar īstu problēmu, tad neticu, ka viņš uztaisīs pašnāvību. Ja gribētu, viņam izdotos pirmajā reizē, bet, ja kāds patraucēja, tad no ziemas līdz šodienai bija ļoti daudz laika..
22.06.2012 23:32 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
es daudzus pazīstamus, nepazīstamus atbalstu grūtos brīžos...man bieži zvana, izkrata sirdi, prasa padomus, raksta vēstules....ja godīgi, tad citreiz jau apnīk.ar tādiem,kuri regulāri besās, ir melnie periodi un uzkāpj visu laiku uz vieniem un tiem pašiem grābekļiem, neklausās kā iziet no apburtā apļa..vairs negribas nemaz celt klausuli. apnīk..,jo es zinu,ka paies mēnesis, divi un atkal zvanīs un atkal gaudīsies ,cik viss ir slikti. apnīk būt kā sūknim,kuram jāuzsūc citu problēmas. ja es cilvēkam palīdzu, ir rezultāts, tad oki ir vērts runāt, tomēr ,ja cilvēks tik izlādē negatīvās emocijas un nekas nemainās,tad..
22.06.2012 23:35 |

Reitings 10
Šī tēma ir mēģinājums mainīt savu dzīvi,jo vienmēr pastāv iespēja,ka notiek kāds brīnums dzīvē,ka pastāv iespēja 1 na no 1000 meitenēm var saprast mani.Un satieku meiteni,kura atmodina mani un es pamostos.

rakstītu šādu problēmu un lūgumu cosmo forumā?

Domāju likumsakarīgi,ka esmu šobrīd šeit starp meitenēm,ja reālajā dzīvē nevaru būt ar meiteni.
22.06.2012 23:39 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits