nu nu, ''Mums attiecībās viss ir kārtībā, nesakiet,ka varbūt nav, es taču ikdienā redzu viņa attieksmi, darbus,to cik esmu viņam pati...pati, bet to,ka man riebjas lasīt viņa wow wow ''
ja taa butu nebutu vinja tadi komentāri un nebūtu Tavas diskusijas par šo!
Jo ja vinjs Tevi cienītu un Tu vinjam buuut pati pati, nebutu jāraksta tādi komentari! Pec sevis un saviem draugiem vīriešiem spriežu, ka tādus komentārus ieraksta ar domu ka meiča izlasiis, atbildes un saaksies nevainigaa čalošana :D Labi, nestridos, moš Tavam ir savadak, bet labi, ja Tu vinam saki lūdzies raudi un nemainās nekas, tad jau tas tiesam ir attieksmes jautajums.. Nesaku protams šo visu ar tādu ļaunu haha vot redz kā Tev vinjs taa un šita, nee, man žēl ka taa notiek jo es iedomajos kā Tu juuties, bet labaak ir pateikt skarbaaku variantu mazliet sagrozos Tev pratu nekaaa liet skaistas varaviiksnes ar to ka nu taa jau daudzi dara un nekas traks... stulbi buus ja pēc tam izraadisies naivaa muļķe, kas domaa ka viss čiki! Dažreiz mees pat nepamaanam paši ja negribam to pieljaut, ka viss iet gristee... Es ieteiktu parunaaties nopietni, kas pa huin*u taa, ne raudat un čikstet, bet nopietni pateikt, ja tas nemainisies, ka Tev nav vajadzigas taadas attiecibas kur Tev piedod, bet jāuztraucas par tik debīlu lietu, ka taveejais visādām cacam raksta taadus komentus! attiecibas vsp jau domaats kaa kkas patiikams un sirdi sildošs.