Es tā reāli domāju - cik gan daudz vecpuišu ballīšu mūsdienās notiek bez eskorta pakalpojumiem, padalieties, ja kādai ir info no paziņām, draugiem, vīriešiem? Kāda ir jūsu attieksme pret šiem pasākumiem, ja jūsu draugs dodas (viesa kārtā, ne līgavainis)? Es gribētu būt neitrāla, bet man iekšā ir satraukums. Pazīstu to kompāniju, viesus, daļa to vien zin, kā ''ejam uz klubu meičās''. Ja gadījumā ir mau*as, ballītes viesi reti kad atsakās, pat ja kāds puisis ir itkā uzticīgs pēc dabas un ne tas lielākais kretīns, bet tāpat alkohols + draugu ietekme (nu ejam, tavējā neko neuzzinās, esi vecis..) var darīt savu!! Varbūt izklausos muļķīgi, bet esmu cietusi no neuzticības un man ir palikušas dziļas rētas. Kā esat pārcietušas šo nakti, vai nav bijušas aizdomas, varbūt kāda pēc tam ir atklājusi, ka vīrietis izālējies tur ar citām? Līgavu nepazīstu, nekādas balles man nebūs un es vispār neesmu ballīšu cilvēks, puisis arī nav no ballētājiem. Nezinu, varbūt es lieki cepos, bet šis pavisam drīzais notikums man liek justies neomulīgi!!!