Par mums...

Reitings 44
Reģ: 25.02.2012
Meitenes, vai esat kādreiz iedomājušās par to, kā mūsdienās (un vispār) mediji ir izskalojuši mūsu smadzenes? Personīgi mans viedoklis - lai arī kā to negribētos atzīt un stāstīt visiem, ka pieņemu cilvēkus, kādi tie ir, es uzskatu, ka apaļīgās, resnās meitenes vispār nav paredzētas seksam vai lai viņas iekārotu. neiet runa par 5kg vai augumu ar proporcijām. es domāju meitenes ar 10 un vairākiem liekiem kg, kas ir pamanāmi. man tiešām ir izskalotas smadzenes, jo es neuzskatu, ka esot resna spēšu kādu vīrieti ieinteresēt fiziski, bet tikai morāli - jā, mums būs jautri, interesanti, bet kāpēc lai vīrieši gribētu seksu ar mani? manī ir iepotēts uzskats, ka vīriešiem patīk tikai slaidas meitenes. nesaprotu, kā cilvēks var raudzīties uz taukiem vai tiem pieskarties un iekārot, vai arī saukt par sapņu sievieti kādu, kura ir ... lielāka. jā, saprotiet, es arī dzīvē saku, ka viss ir tikai galvā un patiksi vīrietim kāda esi, bet mana zemapziņa tomēr saka ko citu. tas tā, viela pārdomām.. padomājiet, cik briesmīgi stereotipi un uzskati jums ir apakšā zem jūsu viedokļa, ko izsakiet publiski.
21.06.2012 15:10 |

Reitings 5625
Reģ: 29.01.2009
Es sveru 94 kg...
Man ir bijis draugs, vairāki partneri seksā, bet nu jā... Un ejot uz klubiem, gribot iepazīties, man pirmā doma ir - kāpēc viņš ar mani runā, esmu tak resna?! vai tādas domas kā esmu resna, varētu čali uzrunāt, bet viņam jau nepatikšu...
nezinu, tie ir kompleksi vai kas, bet nu jā...

viegli nav, esmu arī svērusi 70kg, bet grūti notievēt un grūti noturēt svaru. turklāt, dzīvoju 1x, kāpēc man sevi mocīt, ierobežot, aizliegt?

divejādas domas, bet nu slaida nebūšu tāpat nekad....
21.06.2012 15:47 |

Reitings 121
protams, ka tā ir. nav izskalotas tiem, kuri nekad neskatās TV, neizmanto netu un nelasa dzelteno presi. radio nezinu, varbūt tā arī nenotiek. domāju, ka, lai no tā izvairītos, jāizvērtē viss ko lasi, ko skaties un tā tālāk. piem., pirmais neskatīties reklāmas, un skatīties maksimāli kvalitatīvas filmas.
īsāk sakot, mūsdienu gadsimts nemīl domāšanu. ja nu vienīgi tam, lai savāktu naudu.
kaut gan droši vien, ka ne jau apzināti cilvēki tiek zombēti. visdrīzāk paši zobētāji ir nelabā vara.
tāpēc ir jāsāk domāt pašiem, un jāturas pie sava viedokļa. tas ir vienīgais augšupceļš sabiedrībai.
21.06.2012 15:50 |

Reitings 535
manam mīļotajam ir draugs kuram vienmēr draudzenes ir bijušas kuplas miesās ,kā viņš mums teica viņam tās kārnās netīkot
21.06.2012 15:55 |

Reitings 341
Reģ: 06.05.2009
tas ir tāpat, kā agrāk domāju, ka ar tik mazām krūtīm varēšu iet klosterī vai nu, visticamāk, nekad ar nevienu negulēšu, ha :)

Reitings 121
jā, piekrītu, ka cilvēks saka vienu un bet zemapziņā ir signāli, kas ziņo ko citu. visi cilvēki zina, ka resnums nav smuks. pat ja tā nedomā... jo mediji ar to nepārtaukti nodarbojušies "skaistas modeles, brūniem ķermeņiem". tad kad zemapziņa ir tīra no tā visa, tad nav pat nepieciešamības apgalvot, ka "mani resni cilvēki netraucē". jo nu kam man sevi attaisnot? varbūt reizēm man tiešām nepatīk tas resnais cilvēks, izraisa nepatīkamas izjūtas.
vnk tas ka visi uzreiz apgalvo pretējo arī ir mediju darbs. visi barā..

Reitings 5625
Bet patiesībā šādas tēmas ir sāpīgas....

nu ja cilvēks ir resns, tad ir... kāpēc tas ir jāapspriež?
21.06.2012 16:00 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Pievakare - piebremzē iztēli, es neteicu, ka badojos. Es sportoju minimums 4reiz nedēļā un tā ir tā mana "neļaušana" organismam uzbaroties!!
21.06.2012 16:00 |

10 gadi
Reitings 6339
Reģ: 01.04.2009
Mani īstenībā tracina šādi uzskati, ko esmu dzirdējusi no pašiem vīriešiem - ja meitene ir apaļīga, tad normālu čali nedabūs, pat ja dabūs, tad tikai tās apaļās, kurām ir nauda, pārējās nolemtas vientulībai vai dzīvei ar kādu bezdarbnieku dzērāju. Uz mani pašu tas neattiecas, jo esmu slaida bez liekām pūlēm, bet dusmas uzdzen, ka mūsdienu vīrieši tā domā par sievietēm.
21.06.2012 16:12 |

Reitings 48
Reģ: 26.09.2011
Ja to visu uzņem slimīgi-būt tievam un formā, tad tas nav labi, tā jau ir slimība.
Ja vnk sportošana, enerģijas uzņemšana un sevis saglabāšana ir ikdienas sastāvdaļa, tad tas ir normāli.
Ir jāzin robeža un balanss starp veselīgo un neveselīgo.
Ir taču tādi cilvēki, kas kā censtos, saglabās to savu no dzimšanas iedoto formu un tur nu nekā.
Katram cilvēkam ir savs garums un auguma parametrs vai aprises vai kā tur.
Visi nevar būt vienādi, tad jau nebūs interesanti.
Un šī ir pārāk dziļa tēme, lai tajā raktos. Miljoniem reižu apspriesta un apvaļāta!
21.06.2012 16:14 |

Reitings 535
nu ne jau visi vīrieši tā domā ,vairāk jau tā domā gados jauni
21.06.2012 16:16 |

Reitings 48
Reģ: 26.09.2011
Lai nu kā, domāju, ka īsti vīrieši, ne puišeļi vai zēni vispirms novērēs sievieti ne tikai pēc auguma, bet pēc tā, cik koptas, kā ģērbjas un māk sevi pasniegt un interesanti atbildēt uz negaidītu jautājumu vai kaut kā tā. Lai vīrietī radītu interesi.
Diemžēl, ir novērots, ka daudzas sievietes, meitenes sevi nolaiž (nekopta āriene, kaut vai tas pats friziera apmeklējums, manikīrs), tā padarot sevi nepievilcīgāku un tajā vainojot liekos kg.
Kā jau teicu, pārāk diskutējams jautājums.
21.06.2012 16:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits