Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pašas vaina vai puiša vaina?

Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
Sveikas! Ir,tā,ka man jau pus gadu ir puisis,bet šajā pus gada laikā,mums ir bijušas dažādas problēmas. Viņš ir jaunāks par mani,viņam ar mani ir pirmās nopietnās attiecības,nav daudz pieredzes bijušas pirms,tam it visā. Es ar šo domu,esmu apradusi,tikai man liekas,ka esmu pārāk piekasīga viņam. Pirmais lielais strīds bija tas,ka viņš stāstija citiem par mūsu attiecībām,un tad sākās tas,ka viņš citreiz uzvedās,kā mazs bērns,un ņaud par kaut ko,citreiz arī daudz lamājās,nemāk vēl būt patstāvīgs. Tās ir tās viņa sliktās lietas,bet labās ir tās,ka viņš ir mīļš, ļoti mīļš pret mani,seksā arī labs, man ar viņu ir jautri un interesanti,mums ir kopīgas intereses,viņš nekautrējās no manis,un pieņem mani,kāda esmu,vienmēr brauc ciemos,aicina mani arī pie sevis,u.t.t. Citreiz liekas,ka problēma ir manī,ka es viņu neizprotu tik labi,ka vajadzētu,vai arī esmu pārāk nikna vai slikta pret viņu,lai gan nemaz navajadzētu.. Es mēģinu saprast,vai es esmu tā,kas viņu nepieņem,jo viņš ir gatavs mainīt savu attieksmi pret mani,un labot tās sliktās lietas. Es atkal saku,ka nē,viņš tā tikai saka,un nekas labs tāpat nenotiek.. Varbūt man vajadzētu viņam dot iespēju,lai viņš var pierādīt,ka ir mainījis,savu attieksmi.. Es tiešām nezinu.. Būtu pateicīga Jums par padomiem!
21.06.2012 14:07 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Lai spētu saprast un novērtēt, vai kaut kas ir mainījies, ir jādod iespēja to darīt. Un, ja tā būs dota un nekas nemainās, tad var runāt tālāk.
21.06.2012 14:20 |

Reitings 2001
up
21.06.2012 14:35 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Šokolāde esi lietas,kursā ,ka jebkuras attiecības ir vienīgi spēja pieņemt savstarpējus mīnusus?Ja spēj tad attiecības ir ideālas.Ja nespēj attiecību nav.Bet tavs variants ,kur esi visam pa vidu,nesaproti,ko pati vēlies,par agru savā dzīvē esi sākusi attiecības.:)
21.06.2012 14:35 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
man tāda pati situācija bija...jaunāks un nepieredzējis....pieņēmu ar tādu domu, ka viņam vēl tikai jaiegūst tā dzīves pieredze un mēs varam augt un attīstīties kopā.

ir pagājuši 4 gadi, esam kopā un neko ideālāku nevaru iedomāties (love)

viņš ir mans ideāls, arī apkārtējie ir pamanījuši izmaiņas, salīdzinot ar to, kāds puisītis viņs bija sākuma.
21.06.2012 14:38 |

Reitings 2001
biziy- laikam man ir jāmaina attieksme pret viņu.. viņš mani novērtē bet es viņu līdz galam nē.. :(
21.06.2012 15:08 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
nu ja tu viņu neprot novērtēt, iespējams tā dzirkstelīte tev ir pazudusi.. un par izmaiņām - īsti neticu, ka raksturu var izmainīt, lietas var, bet ne temperamentu un raksturu...
21.06.2012 15:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!