Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaunas attiecības un veselības problēmas

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Sveikas!

Esmu nesen sākusi jaunas attiecības, kopā esam kādu mēnesi. Problēma ir tajā, ka man ir diezgan lielas veselības problēmas, tāpēc vispār nebiju plānojusi ar kādu tuvākajā laikā iepazīties, bet kā sanāca, tā sanāca. Diezgan ilgu laiku man ir gājis traki un bija jādzer antidepresanti, no visa tā perioda tikai nesen sāku atgūties un atguvu dzīvesprieku. Tāpat ir citas veselības problēmas, no kā visvairāk mani nomāc tas, ka sanāk pieņemties svarā, kur šobrīd, kamēr neesmu pavisam vesela, neko nevar darīt. Puisis man tiešām patīk, un es viņam arī, kā izskatās, un ļoti gribas ko nopietnu ar viņu. Taču neliekas pareizi nesen iepazītu cilvēku noslogot ar visām savām problēmām. To, ka problēmas ir, viņš zin, tikai ne to, cik traki tas ir, un cik šausmīgi es jūtos par to svara pieaugumu, jo, muļķīgi, bet ļoti baidos, ka viņš var mani pamest dēļ tā. Kaut gan patiesībā jau es visu to es tā pārdzīvoju, ka drīzāk viņu pārsteidz manas garastāvokļa maiņas katrā randiņā. Nezinu, vai svara izmaiņas viņš ir pamanījis, par to tēmu vispār ar viņu neesam runājuši.

It kā jau ar prātu saprotu, ka tad, ja veselības dēļ viņš mani pametīs, tur tāpat nekādas nopietnās attiecības nesanāktu, bet tāpat - pārdzīvoju par to, būtu bijis labāk, ja mēs iepazītos pēc kādiem 2 mēnešiem, kad es justos daudz labāk, jo tas ir cilvēks, ko negribu laist garām.
Pat nezinu, kādus ieteikumus vēlos dzirdēt, laikam jau viedokli/jūsu pieredzi, un domas par to, cik tālu var stāstīt šādas problēmas nesen sāktās attiecībās. :)
21.06.2012 12:47 |

Reitings 1487
Reģ: 04.11.2010
Tad lieki necepies, un baudi dzīvi.Sporto, skaties ko ēd, un bus viss čikiniekā.
21.06.2012 12:49 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Izklausas,ka Tev ari del esanas/neesanas ir sis veselibas problemas.. :( klau??? Neesi iedomajos,ka satiki vinu tiesi tadel,lai Tev sis atlabsanas periods butu vieglaks??!! Nesataruc sevi ar izdomatam problemam, ka jau memeber minejs - izbaudi laiku,kuru vari pavadit kopa ar virieti,kurs Tev patik un lieki neiespringsti uz to ka bus velak ;)
21.06.2012 13:05 |

Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
uii sorry - member :)
21.06.2012 13:06 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
2 mēneši jau ir baigi mazais laiks, nebadies un vienkārši nesasteidz attiecības. Saprotu, ka tagad vasara un visi tiekas biežāk, atpūšas, attiecības plaukst, bet mēģiniet mierīgi, un kad Tev kļūs labāk, viss nostāsies savās vietās :)
Un neuztraucies par lieko svaru, piestrādā pie pozitīvās attieksmes, iepazīsti viņu un ļauj iepazīt sevi, baudi šo skaisto periodu!

+Valerija
Neesi iedomajos,ka satiki vinu tiesi tadel,lai Tev sis atlabsanas periods butu vieglaks??!
21.06.2012 13:09 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits