Sveikas!
Esmu nesen sākusi jaunas attiecības, kopā esam kādu mēnesi. Problēma ir tajā, ka man ir diezgan lielas veselības problēmas, tāpēc vispār nebiju plānojusi ar kādu tuvākajā laikā iepazīties, bet kā sanāca, tā sanāca. Diezgan ilgu laiku man ir gājis traki un bija jādzer antidepresanti, no visa tā perioda tikai nesen sāku atgūties un atguvu dzīvesprieku. Tāpat ir citas veselības problēmas, no kā visvairāk mani nomāc tas, ka sanāk pieņemties svarā, kur šobrīd, kamēr neesmu pavisam vesela, neko nevar darīt. Puisis man tiešām patīk, un es viņam arī, kā izskatās, un ļoti gribas ko nopietnu ar viņu. Taču neliekas pareizi nesen iepazītu cilvēku noslogot ar visām savām problēmām. To, ka problēmas ir, viņš zin, tikai ne to, cik traki tas ir, un cik šausmīgi es jūtos par to svara pieaugumu, jo, muļķīgi, bet ļoti baidos, ka viņš var mani pamest dēļ tā. Kaut gan patiesībā jau es visu to es tā pārdzīvoju, ka drīzāk viņu pārsteidz manas garastāvokļa maiņas katrā randiņā. Nezinu, vai svara izmaiņas viņš ir pamanījis, par to tēmu vispār ar viņu neesam runājuši.
It kā jau ar prātu saprotu, ka tad, ja veselības dēļ viņš mani pametīs, tur tāpat nekādas nopietnās attiecības nesanāktu, bet tāpat - pārdzīvoju par to, būtu bijis labāk, ja mēs iepazītos pēc kādiem 2 mēnešiem, kad es justos daudz labāk, jo tas ir cilvēks, ko negribu laist garām.
Pat nezinu, kādus ieteikumus vēlos dzirdēt, laikam jau viedokli/jūsu pieredzi, un domas par to, cik tālu var stāstīt šādas problēmas nesen sāktās attiecībās. :)