Man ir bijusi pavisam līdzīga situācija tajā ziņā, ka čalis ļoti maz ar mani runāja. Bija saguris sarunām. Skatījās TV, pa netu ņēmās un visu citur, tik ne ar mani parunāt. Bet iemesls tam visam bija viens - darbs. Varbūt Tavējais arī ir ļoti saguris vakarā un vēlas mierīgu atpūtu un būšanu pašam ar sevi? Viņa darbs sastāvēja no nemitīgas komunicēšanas ar klientiem, visa diena pagāja sarunās, līdz ar to mājās viņš vienkārši vēlējās klusumu un nekā nedarīšanu. Arī mīļums no viņa puses bija noplacis, bet tas nu manas vainas pēc, jo pati tā īsti baigo mīļumu neizrādu.
Tas viss mani ļoti kaitināja, strīdējos, tādā veidā vismaz izspiežot kādas sarunas (strīda veidā), jo man tiešām trūka emociju.
Atrisnājās viss tā, ka:
1) ir jāpārkāp kaut kam pāri. Manā gadījumā tas bija sagaidīt ar smaidu, mīļumu. Nepārmest un neburkšķēt visu laiku (ko es jau biju iepraktizējusies darīt);
2) atrast citas nodarbes (kursi, darbi, draudzenes utt.). Jo ja Tu pašlaik nestrādā, bet gaidi tik viņu mājās, loģiski , ka Tev diena bijusi patukša un gribas to kā vakarā piepildīt, saņemt uzmanību, taču viņam otrādi - gribas vakarā no visa atpūsties.
3) kad pārstāju pārmest, ka es nevaru ar viņu parunāt, ka trūkst uzmanības, neko neuzspiedu, nemācīju utt., tad pēkšni sāku to visu saņemt bez prasīšanas.
Attiecībās ir jāmāk mazliet pielāgoties un tāpat jāmāk nepārstāt būt pašam sev ar savām interesēm un nodarbēm.
Neiespringsti tik ļoti uz sarunām, mīļuma gaidīšanu. Nepārmet to, tad arī viņam pašam gribēsies Tev to sniegt. Rādi smaidīgāku sejiņu ;)! Viss būs labi!