Atlikst strīdu

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Vai est kādreiz "atlikušas strīdu"? Proti jums ar puisi ir noticis kaut kas, kaut kas ļoti nopietns, par ko vajadzētu kārtīgi izrunāties, iespējams tas novestu pie loti liela strīda. Bet nākamajā dienā gaidāmi ģimenes svētki, kur jābūt, kur viss jau saplānots. Līdz ar to jūs iesakāt pārcelt šo strīdu pēc svētkiem, lai tos neizbojātu.

Mans draugs man ir spēcīgi melojis par to, kur ir bijis un par ko.... un te draug pamatīgs strīds. Taču ja es iesākšu tagad, tad tas var rezultēties, ka viņš vēl sadomās nebraukt pie maniem radiem uz Jāņiem. Tad nu domāju atlikt traci uz nākamo nedēļu
20.06.2012 11:24 |

10 gadi
Reitings 1368
Reģ: 03.01.2010
Pierunājāt :) Parunāšu ar viņu šovakar un cerēšu, ka līdz Jāņiem viss būs galā
20.06.2012 14:15 |

Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
reizēm lielā gudrība slēpjas nogaidīšanā un situācijas analīzē ar vēsu, maksimāli objektīvu skatījumu no savas puses.
20.06.2012 14:22 |

10 gadi
Reitings 1161
Reģ: 19.01.2010
man vienreiz bija tā, ka vakarā bija paredzēta drauga tēva dzimšanas diena un mēs dzīvojam ar viņa tēvu vienā mājā..viss jau bija gatavs, gaidījām ciemiņus un kaut kā sastrīdējāmies...nu riktīgi sastrīdējāmies, jo uzzināju ko tādu ko nevarēju piedot..un tieši atbrauca ciemiņi, nu es nevarēju izbojāt viņa tēva 50 dzimšanas dienu, tad nu sanāca "Atlikt" strīdu uz nākamo dienu ;D bet tas nav tas pats kas uz nedēļu..
es nevarētu izturēt nedēļu, jo iekšā viss "vārītos"...neesmu tik savaldīga laikam :D
20.06.2012 14:32 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
Viņam izdevīgi atlikt, protams, atliks. A tev tā vai tā būs sabojāti ģimenes svētki. :) Skaties pati. Sarunas var atlikt, bet ne tādas, kā tava, manuprāt.
20.06.2012 15:43 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Es esmu atlikusi strīdus, bet tie mums parasti ir salīdzinoši nekaitīgi un, ja netiek uzsākti un pabeigti uzreiz, nākamajā dienā visbiežāk nav vēlmes strīdēties. Ja būtu kāda lielāka problēma - neatliktu, bet uzreiz gribētu izskaidroties! :D Jo tad gan es, gan viņš (jusdams, ka kaut kas nav labi) vazātos ar aizvainotām sejām un tas nu maniem vecākiem nav jāredz!

Kordelia, labi Tevi saprotu - mani tracina arī, ja draugs kādu no saviem senilajiem draudziņiem ieved dzīvoklī, kur nu vēl kādu čiksu! :D
20.06.2012 16:20 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
BORDO-loti patika tava domaa!Es nogaidu,jo karstumaa,lielaas dusmaas ,mees pasakam daudz lieka!
Es kaadreiz saku-sarunu turpinaasim veelaak,ja juutu ,ka buus striids...noteikti negribu striideeties ,pirms iesanas uz darbu-tas vareetu mani loti negatiivi iespaidot!Es varu pazaudeet darbu,paraadot savu slikto garstaavokli!Es noteikti varu pagaidiit,salikt domas pa plauktiniem!Saadaa veida esmu biezi "vinneejusi" striidu!:)
20.06.2012 19:07 |

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
un kapēc bija jālaiž tā sieviete mājas? vai tad kafejnīcu trūkst , kur var darīšanas pārrunāt?
20.06.2012 19:21 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Ja neizrunāsi tagad, tad pa svētkiem būs tāda nepatīkama sajūta, gribēsies visu izrunāt, pateikt un nevarēsi pilnvērtīgi izbaudīt svētkus, un kā tad būs svinēt, zinot ka pēc tam gaidīs strīds....
Labāk jau tagad!
20.06.2012 19:30 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vispār jau ir labāk atlikt, tieši tā iemesla dēl, lai sakārtotu domas, argumentēti visu izklāstītu, aizraktos, kā tas ir no vinja skatu punkta (kā redz Tu arī piem.raksti, ka baidījās, ka būsi greizsirdīga), nevis kā saki- celt traci. Cik reižu nav bijis, ka aizsvilstos, sadusmojos, bet vinjš tajā brīdī, teiksim, strādā vai primārais ir kas pavisam cits uz to brīdi, godīgi sakot tajos brīžos esmu sevi tikai par mulki pataisījusi kaut ko tur blaustoties. Ja sakožu zobus un noturos, īstenībā vēlāk saruna sanāk loti pat jēdzīga un... pieaugušo cienīga...:D
Bet nu vilkt tikai tāpēc, lai virspusēji runājot - par prestižu domāt, ko radi padomās, ka neesat kopā.. nu ja vinjš pēc tādas normālas izrunāšanās tēlo kaut kādu kaprīzo lēdiju- nu, pats vainīgs.. tāpat nedomāju, ka jums būs laba atmosfēra, ja mēgināsi uzspēlēt, ka viss ok unstaigāsi ar aizvainojumu, kas jebkurā brīdī nevietā var sprāgt laukā..
20.06.2012 19:48 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Galvenais nebrūc virsū, sanāks, ka psihā un vainīgā esi Tu, un tad šis toč var pateikt- ej ratā ar visiem saviem radiem. Gan jau jēdzīgi varat izrunāt, ja esi sakārtojusi sevī visu, ko gribi pateikt, lídz Jāniem vēl kāds laicinjš:)
20.06.2012 19:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits