Labāko paši palaiž garām

Reitings 579
Reģ: 09.04.2011
Diskusija meiteņu vakara iespaidā. Pēdējā laikā sanāk sastapt tās paziņas, kuras varētu saukt par ideālajām sievietēm. Viņām viss notiek – studē un/vai strādā, ir mērķtiecīgas, veido savu karjeru, aug un attīstās,sabiedriski aktīvas, ap viņām grozās izskatīgi vīrieši, bet viņas ir vienas. Viņas tiešām būtu ideālas draudzenes, sievas, ja vien kāds uz viņam paskatītos. Skatīties jau skatās, bet neko vairāk. Apskatās, uzsmaida, varbūt pakoķetē no attāluma un viss. Es to nesaprotu. Man zināmi vīrieši ņaud, ka pasaulē nav normālu sieviešu. Tikai krāpējas, izmantotājas, bet viņi taču nemaz neskatās uz tām normālajām! Vīrieši tām normālajām tikpat kā iet ar līkumu, kāpēc?
Kāpēc viņi paši liedz sev iespēju būt kopā ar meklēto sievieti, bet izvēlas tādas, par kurām paši sūdzās?
20.06.2012 10:32 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Nezinu par diskusijas tēmu, daudz kas jau mums liekās, kā šitāda sieviete var būt viena, bet vīriešiem jau skatījums ir savādāks..

Bet par to gatavo variantu, nezinu.. man atkal liekas, ka, tas pat ir labi, ka saiet kopā kā lai saka, negatavie varianti :D Notiek pieslīpēšanās, iziet cauri ēršķiem, tomēr ja iziet tam visam, tad ir liels gandarījums, ka abi kopā paveikuši un viens otru pilnveidojuši, attiecības ir spēcīgākas, jo kopā izgājuši daudz kam. Bet ar gataviem variantiem ir tā pagarlaicīgi, man patiktos, ja es tieši būtu tā pret kuru kļuvis Vīrietis ar lielo burtu :D Bet nu, es ticu tomēr tam, ka pēc gadiem 5 man domas par šo tēmu vēl var mainīties
20.06.2012 18:47 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
Nejūtas pietiekami labi viņām vai arī tās viņiem šķiet garlaicīgas ideāluma dēļ :D
20.06.2012 18:48 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
sievietēm ir augstas prasības, neies ar kuru katru, kā arī viņas ir tik pašpietiekamas, ka labi jūtas vienas, nepiekrīt katram izteiktajam piedāvājumam, bet gaida to īsto, vienīgo
20.06.2012 20:11 |

Reitings 565
Reģ: 29.01.2009
nu dažkārt nevajag būt ideālam citu acīs pietiek būt ideālam savās acīs un viss notiek.
20.06.2012 20:16 |

Reitings 418
Es,laikam,esmu no taam nedaudzajaam,kura uzskata,ka izveidot gjimeni NAV pats galvenais dziivee. Pat,ja neatradiishu savu iisto un vieniigo,nekas traks nebuus- pilnveidoshu sevi,dziivoshu pilnveertiigu dziivi... Ir meitenes,kas skataas uz laimiigaam gjimeneem un ar baltu skaudiibu veelaas,lai vinjaam taa buutu... Es skatos uz speeciigaam sievieteem,kas savu dziivi ir veidojushas pashas,dziivo vienas,bet no vinjaam izstaro taaada aura,ka es vnk apskauzhu ar baltu skaudiibu shiis sievietes.
20.06.2012 20:34 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
par liidziigu teemu nesen runaajaam ar viiru un vinja draugiem. beigaas visi nonaaca pie kopsauceeja, ka taas hiperaktiivaas perfektaas sievietes viirieshus atbaida, jo viirietim taadu sievieshu klaatbuutnee ir gruuti relakseeties un kas tas ir par maajas pavardu, kuraa nevar izbaudiit mieru, bet gan jaadomaa - vai es driiz sanjemshu darbaa paaugstinaajumu, vai mani hobiji liekaas vinjai cieniigi utt. otrkaart, viirieshu zemapzinjaa iesleedzaas trauksmes sireena, kad redz sievieti, kura ir aarkaartiigi aiznjemta ar sevi, karjeru, izaugsmi un sociaalajaam aktivitaateem, jo uzreiz rodaas iespaids, ka taa nebuus laba maate beerniem un gaadiiga sieva un biezi vien taa arii izraadaas taisniiba.
20.06.2012 22:04 |

Reitings 417
Piekritīšu, ka ir augstas prasības attiecībā pret vīriešiem. Un tas pat ir labi, jo sieviete, kas savā dzīvē prot un var, kā arī ir jau sasniegusi daudz ko, nebūs mierā būt kopā ar kādu, kas neatbilst viņas līmenim.

*_live Man līdzīgi, neuzskatu, ka ģimene ir tas vienīgais un galvenais dēļ kā man būtu jādzīvo. Un man nav tāds mērķis - atrast galvenais vīru un sadzemdēt kā minimums divus bērnus. Jā, kādreiz gribētu ģimeni, bet ja tā veidotos dabīgi un tas būs tikai pēc kādiem 5-8 gadiem. Un arī nepārdzīvotu, ja nebūtu vīra. (Bērnu jau var arī savādāk sagadāt).

Cik man nācies runāt ar draugiem, tad pārsvarā viņi bieži vien baidās tuvoties tādai sievietei, jo uzskata, ka var nebūt pietiekami labi. Kaut gan man ir viens draugs, kuram tieši tāds sievietes patīk. Viņš to argumentēja, ka tā ir sieviete uz kuru var paļauties, kas nav čīkstule un vārgule, bet spēs tikt galā ar situācijām un arī būs kā atbalsts vīrietim. Viņš arī teica, ka tādu sievieti ir patīkamāk lutināt, jo viņa to spēs novērtēt krietni labāk.

Protams, jāatceras, cik cilvēku, tik viedokļu :)
20.06.2012 22:29 |

10 gadi
Reitings 4942
Reģ: 18.10.2009
bijušais teica- esot pārāk valdonīga, nepakļāvīga, neatkarīga. Vīrs pateica- ja es tāda nebūtu nemaz neprecētu. Katram savs.
20.06.2012 22:43 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
vakar skiet izlasiju kada zurnala - istas sievietes nekad nebus kopa ar istajiem viriesiem, jo istas siveites vieriesa naudu izteres kazokiem un dazadiem priciniem sev, isti viriesi pasi naudu izteres. vai kaut ka tml :)
20.06.2012 23:29 |

Reitings 8
Reģ: 15.05.2012
Pirmkārt, nav jau tā, ka attiecības veidotu viens. Ja viens cilvēks otram liekas sievietes/vīrieša ideāls(kas arī nav teikts tikai tāpēc vien, ka tā no malas izskatās citiem), tas nebūt nenozīmē, ka tas ir abpusēji. Un, pat ja liekas ideāls, ne vienmēr tas nozīmē, ka liksies arī ideāls attiecību veidošanai. Pašas "ideālās sievietes" jau arī ne ar katru, kurš pirmajā mirklī liekas ideāls, grib veidot jebkādas attiecības. Nezinu, starojums, aura, enerģija, šarms, harizma vai kas tas ir, bet skaidrs, ka ir kaut kas, kā vienam varbūt trūkst, kamēr citam, iespējams, tas ir arī ar visu to, ka nav tas cilvēks nemaz tik ideāls.:)
Pie tam, jā, tām sievietēm, kuras daudz prasa no sevis, biežāk jau arī ir lielas prasības pret citiem, īpaši attiecību veidošanas sākumā un vēl pirms tam, kad īsti arī nepiever acis uz visiem niķiem un nepilnībām. Turklāt savas nejaukās īpašības jau mazāk piefiksē, nekā svešas, uz saviem ieradumiem tā ieciklējas, ka nepamana, kā no malas izskatās un ko tie par tevi liecina. Diez vai brīdī, kad otrs nav īpaši tuvs, pat ja otrs interesē, daudzi uzskatīs, ka tā acu pievēršana tā vērta. Ja tā skatās, ar ne tik nevainojamiem cilvēkiem jau, protams, vienmēr vieglāk veidot attiecības.
Un tie cilvēki, kas no malas izskatās bez maz vai ideāli piemēroti otram, ne vienmēr tādi ir arī sadzīvē. Protams, nepretendēju uz tās ideālās sievietes titulu, bet arī zinu pati par sevi, ka tad, ja man tagad būtu ar kādu jāsadzīvo, būtu ļooti grūti, lai gan arī neteiktu jau, ka no malas es liktos tik briesmīgi smādējama.:D Sevišķi tad, ja cilvēks ir ilgstoši dzīvojis viens, ar laiku rodas visādas dīvainības, no kurām grūti tā vienkārši tikt vaļā, lai gan ikdienā to varbūt tā īsti pat nejūt. Lai upurētu kaut ko no sevis un uz tā rēkina iemācītos ar otru rēķināties, tomēr vajag, lai tas otrs cilvēks kaut ko tev arī nozīmētu. Un vīrieši jau arī bieži (un pamatoti) baidās no tām sievietēm, kurām ir augstākas prasības pret otru, jo skaidrs taču, ka nebūs tik viegli, būs jāpiepūlas, jāpieslīpējas un tamlīdzīgi.
Ai, aizrakstījos mazliet.:)
21.06.2012 01:39 |

10 gadi
Reitings 3713
+1 par starojumu, to, ka dzīvojot kādu laiku vienam, grūtāk kādam pielāgoties utt.

Un vīrieši jau arī bieži (un pamatoti) baidās no tām sievietēm, kurām ir augstākas prasības pret otru, jo skaidrs taču, ka nebūs tik viegli, būs jāpiepūlas, jāpieslīpējas un tamlīdzīgi.
Ai, aizrakstījos mazliet

beigaas visi nonaaca pie kopsauceeja, ka taas hiperaktiivaas perfektaas sievietes viirieshus atbaida, jo viirietim taadu sievieshu klaatbuutnee ir gruuti relakseeties un kas tas ir par maajas pavardu, kuraa nevar izbaudiit mieru, bet gan jaadomaa - vai es driiz sanjemshu darbaa paaugstinaajumu, vai mani hobiji liekaas vinjai cieniigi utt.

Nu un par šito runājot..man draudzenei brālis ir tiešām veiksmīgs, izglītots, gudrs utt vīrietis, kuram draudzene ir it kā izskatīga, bet nu tik pa "nadziņiem, radziņiem, matiņiem" runā un noteikti neatstāj inteliģentas, interesantas sievietes iespaidu. Nu un uz māsas jautājumu "kāpēc viņa?" tā arī atbildēja, ka gribētos jau kādu, kas ir viņa līmenī, bet..ar viņām grūtāk (+/- meiteņu minētie iemesli).
21.06.2012 02:16 |

Reitings 7
Reģ: 20.06.2012
vinji jau meklee manupraat taas iizstaas tachu kad iepaziist tad ir savaadaakka nekaa bija domaajis. vismaz man taa liekas : )
21.06.2012 02:25 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Labi, es saprotu, ka 16-20 gados var domāt, ka kruti ir nenoslīpētiem saiet kopā un abiem pilnveidoties. Bet tad, kad ir 30, tad der tikai gatavs variants, jo nav laika slīpēties :D
21.06.2012 07:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits