Viss notika, tā ka,atvaļinājuma laikā ar draudzenēm bijām aizbraukušas uz Londonu atpūsties , bet mans draugs palika Latvijā,darba dēļ.Ik pa laikam sazvanijāmies,pēc viņa vārdiem sapratu,ka viņš visu laiku strādā un nevarēs ar mani tik bieži saszvanīties kā līdz šim. Sapratu, cik viņam ir grūti un respektēju viņa teikto. Londonā bija plānots palikt 16 dienas, bet vēlējos pārsteigt savu vīrieti un atbraukt mājās 2 dienas ātrāk, nekā paredzēts.Iegājusi mūsu kopēja dzīvoklī ieraudziju viņu kopā ar citu , ko pēc viņa vārdiem bija saticis klubā, pēc darba. Tajā mirklī nespēju saprast kā viņš tā varēja izrīkoties ar mani.Ja, es būtu palikusi Londonā, vēl 2 dienas tad es pat par to nebūtu uzzinājusi.Uzklausiju visu kas viņam bija sakāms savācu savas manatas un devos pie savas labākas draudzenes. Kopš tā laika no viņa saņememu sms ar lūgumu atgriesties mājās pie viņa, ka tā bija kļūda satiekot to meiteni un utt. Nemaz nezinu ko tālāk darīt, jo jūtos sagrauta. Tas tiešām sāpināja mani. Piedodiet par atklātību , bet man to vajadzēja pateikt, intresē jūsu viedoklis vai tā būtu pareizā izvēle atgriesties pie viņa.! :(