Sveikas, esmu 17 gadīga bet ,bet vēršos ar lielu problēmu pie jums. Varbūt kāds zin ko psiholoģiski vai reāli ieteikt... Zemapziņā šī nospiedošā doma un sajūta sēž jau gadiem- "Es esmu neglīta, dīvaina, izskatos pēc briesmoņa, neizskatos normāla, mana seja ir liela,deguns milzīgs utt." Savu bildi publicēt negribu. Bet nu ir vasara un domas - es nevaru iziet ārā, jo svīdīšu,seja paliks sarkana ,izskatīšos vēl šausmīgāk, pasarg Dievs jābrauc peldēties ,ja nu kāds pazīstams ,ieraudzītu mani bez kosmētikas nobītos, nekad vairs nerunātu utt. Un es to domāju nopietni! Mamma saka, ka man ir problēmas ar galvu : "Tu esi smuka, normāla meitene, tas ir absurds par sevi tik zemu domāt" Bet... Protams ,ka mamma tā teiktu, neteiktu jau"Meitiņ, Tu esi neglīta, neej labāk ārā ,nebaidi citus" Skolas laikā kaut kā sakrāsojos maksimāli (tā jutos daudz labāk) un gāju uz to skolu. Kaut arī vienmēr ejot pa ielu ir sajūta ,ka uz mani skatās kā uz briesmoni. Ai.. Bet smaga sajūta, vienreiz pat itkā sataisījos lai ietu ārā, gaismā paskatījos spogulī un sāku raudāt un aizmetu spoguli pa gaisu, tā arī paliekot mājās. ;( Bet agri vai vēlu no mājām būs jāiziet! P.S. Man nav problēmu iziet ārā vakarā vai naktī. Bet man tieši liekas ,ka šausmīgi izskatos saules gaismā.