Pēc kā es izskatos!?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Sveikas, esmu 17 gadīga bet ,bet vēršos ar lielu problēmu pie jums. Varbūt kāds zin ko psiholoģiski vai reāli ieteikt... Zemapziņā šī nospiedošā doma un sajūta sēž jau gadiem- "Es esmu neglīta, dīvaina, izskatos pēc briesmoņa, neizskatos normāla, mana seja ir liela,deguns milzīgs utt." Savu bildi publicēt negribu. Bet nu ir vasara un domas - es nevaru iziet ārā, jo svīdīšu,seja paliks sarkana ,izskatīšos vēl šausmīgāk, pasarg Dievs jābrauc peldēties ,ja nu kāds pazīstams ,ieraudzītu mani bez kosmētikas nobītos, nekad vairs nerunātu utt. Un es to domāju nopietni! Mamma saka, ka man ir problēmas ar galvu : "Tu esi smuka, normāla meitene, tas ir absurds par sevi tik zemu domāt" Bet... Protams ,ka mamma tā teiktu, neteiktu jau"Meitiņ, Tu esi neglīta, neej labāk ārā ,nebaidi citus" Skolas laikā kaut kā sakrāsojos maksimāli (tā jutos daudz labāk) un gāju uz to skolu. Kaut arī vienmēr ejot pa ielu ir sajūta ,ka uz mani skatās kā uz briesmoni. Ai.. Bet smaga sajūta, vienreiz pat itkā sataisījos lai ietu ārā, gaismā paskatījos spogulī un sāku raudāt un aizmetu spoguli pa gaisu, tā arī paliekot mājās. ;( Bet agri vai vēlu no mājām būs jāiziet! P.S. Man nav problēmu iziet ārā vakarā vai naktī. Bet man tieši liekas ,ka šausmīgi izskatos saules gaismā.
18.06.2012 23:32 |

Reitings 466
Reģ: 20.09.2010
Jā, arī es esmu dzirdējusi, ka parasti kompleksos ieslīguši ir tieši tie pusaudži, kurus nenovērtē vecāki. Nesaka, ka ir labākie, skaistākie, utt.
Man nekad nav trūkusi tā uzmanība no vecāku puses. Tēvam esmu princese, mammai tāpat. Par vecvecākiem nerunājot, viņiem laikam esmu skaistākais bērns Pasaulē.
Kompleksi rodas ''pateicoties'' apkārtējai sabiedrībai. Pietika ar vienu reizi, kad kāds muļķis pateica, ka man ir liels deguns. Nu jā, ir. Iepriekš nebiju pievērsusi tam tādu uzmanību, bet tagad - sanāk.
Bet, kā jau meitenes teica, meklē sevī to skaisto! Un neticēšu, ja teiksi, ka nekā skaista nav!
Uznāk momenti, kad skatos spogulī un domāju : tā, pārāk liels deguns, pārāk mazas krūtis. Bet dzīvoju tālāk!
Ja uznāk vēlme parunāt, vari rakstīt vēstulēs! Cīnos ar līdzīgu problēmu. Tikai saprotu, ka tās problēmas ir galvā. Tagad spogulī redzu daudz skaistāku jaunu sievieti.
19.06.2012 14:32 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Es esmu apmēram tava vecuma un zinu, kā tas ir. Bet tagad vasarā, kad ārā karsts, es staigāju tā, lai man ērti un cenšos nepiedomāt pie tā, cik briesmīgi izskatos, bet zemapziņā sanāk visu laiku domāt par to... Gan jau pēc kāda laiciņa tas pāries, bet bieži vien ir diezgan grūti :(
19.06.2012 14:44 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
Nē, par vecākiem - muļķības..
Man mamma vienmēr teikusi, ka esmu simpātiska un ka daudz kas skaists manī, bet pati vienmēr esmu jutusies kā krokodils, jo puiši īpaši uzmanību nepievērš, draudzenes visi sauc par skaistulēm utt. Es pati apzinos, ka problēma ir manī. Jā, es zinu, ka man ir skaistas, garas, tievas kājas un rokas, porcelāna āda, bet man ir riepa un nesmuks deguns. Es pati sevi nemīlu, tad kā vēl kāds cits var mani mīlēt!
19.06.2012 14:44 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Man liekas, ka mammas un draudzenes to saka pieklājības pēc :D Nu, lai pēc tam viņām nav tev jāpalīdz slaucīt skropstu tuša.
Pērle, kuru esmu dzirdējusi no kāda ļoti tuva cilvēka : "Tu neesi resna, tev vienkārši tāda liela misesasbūve!" Ārprāts, toreiz gan pasmējos, bet nu mazliet iedzēla.
19.06.2012 14:49 |

Reitings 1517
Reģ: 12.09.2010
un nekad nesapratīšu šito prikolu - es neesmu resna, man lieli/smagi kauli..
WTF? :D Cik zinu, skelets pāmatā visiem vienāds, tikai uzaugusī miesa ir atkarīga no cilvēka :D
19.06.2012 14:50 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Renesanse, kā tu izskaidrosi to, ka citi ir masīvāki (nevis resnāki), bet citi slaidā tipa? Starp citu, vieni un tie paši kg uz dažādiem ķermeņiem var izskatīties citādi.
19.06.2012 15:22 |

Reitings 501
Reģ: 21.01.2012
manuprāt , tu esi pārāk iedzīvojusies kompleksos, domā ka esi pati labākā un izej ielās :)
19.06.2012 15:35 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Varbūt kādai nav slinkums no tā youtube video iztulkot domu, kuru viņš saka no 10 minūtes līdz 10:40 ? :D
19.06.2012 16:53 |

Reitings 1205
Reģ: 21.05.2012
Mīļā, Tev ir tikai 17 gadi, bet Tu runā kā jau būtu nodzīvojusi kādus 35 gadus.
Tu esi iedzīvojusies kompleksos, no kuriem Tev ar steigu jātiek galā! Meklē psihologa padomu!
19.06.2012 16:59 |

Reitings 3966
Reģ: 29.01.2009
Es jau mēnesi nelietoju tonālos un pūderus, tikai uzacis uzkrāsoju, un āda man ir uzlabojusies nepārprotami, mazāk arī pumpas metās īpaši mr dienās :)
Ja seja ir mazāk problemātiska tad arī vairs tos sūda tonāllos neprasās.
19.06.2012 18:45 |

Reitings 3966
Jā un agrāk kā uzmetās kāda pumpa tā smērēju tonālos, un pumpas nemaz nepārgāja, un tagad arī kad tonālos nelietoju, ja uzmetas kāda pumpa, tad viņas daudz reiz ātrāk pāriet.
19.06.2012 18:46 |

Reitings 8968
Man ta meitene jasmiinas linkaa neliekas skaista, simpatisks giimis, bet nekas special...
Baac, pat modeles ir ar lieliem deguniem, biezaam uzaciim un atlukusaam ausiim un vinas par to sanem miljonus :D
Es lidz 19. gadu vecumam ari domaju kur tada neglitene izravusies un man ir liels deguns :D bet veci tapat mani miil ar visu manu degunu :D
Tavos defektos iemacies atrast efektus... lai ari esmu apaliga, ar savu lielo degunu un man praktiski nav uzacis, jo vnk neaug, man ir lieli pupi, smukas lupas un acis un satriecosh raksturs :D
19.06.2012 18:58 |

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
cy - ja domā to ''are you pretty enough for him'' video, tad :
vienīgā saprātīgā lieta, ko tu vari darīt, ir apzināties: ''šīs ir tās kārtis, kas man ir piespēlētas un man ar tām jādzīvo savu mūžu, tas mani nepadara ne sliktāku, ne labāku par kādu citu, jo reāli, kad runa iet par izskatu, es neko nedarīju, lai taisni šādu nopelnītu, šis izskats man tika dots. tātad, kā es izspēlēšu šīs kārtis, kas man dotas, kā es no tām gūšu labumu. Un, nezinu kā citiem, bet priekš manis (jā, jā, stila kļūda :D ), visseksīgākais un pievilcīgīgākais, kas cilvēkā var būt, ir, ja viņš zina kā izmantot savus trumpjus un savas kārtis (jebšu savus plusus un mīnusus, talantus, jeb to, ko viņam daba ir devusi). Respektīvi samierināties ar sevi, apzināties sevi, savas stiprās puses, un nebaidīties tās izrādīt.''
19.06.2012 19:10 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
ja esi no rīgas, tad tev ir 10 reizes pie psihologa par velti, piezvani uz Skalbes centru un sarunā. ;)

tev reāli kkas ar galvu nav riktīgi, bet psihologs palīdzēs. Veiksmi!
19.06.2012 19:14 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Tu esi darījusi visu, kas tavos spēkos, lai uzlabotu ādu un figūru? Ēd labi, higiēna perfekta, ar sportu (gan figūrai, gan asinsritei) nodarbojies? Ja neesi darījusi visu, tad sāc. Citādi čīkstēsi arī rīt un arī nākamajā vasarā.

Ja tiešām bail kādam pludmalē virsū uzskriet, ej uz nomaļākām vietām un svīsti vienatnē. Bet noteikti ej un ej bez kosmētikas, lai vari iegūt normālu iedegumu un lai nav jākrāmējas ar tonālajiem un paštonējošajiem.
19.06.2012 19:23 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Uz tevi skataas kaa uz briesmoni, jo tu ej laukaa bezjeegaa samaaleejusies.... tas tev neienaak praataa?
19.06.2012 20:48 |

Reitings 313
Reģ: 07.10.2010
Kad es biju pusaudžu gados, katru otro dienu strīdējos ar māti un viņa mani sauca par briesmoni, kropli un tā vēl turpināt. Saņēmos un sāku kaut ko darīt lietas labā, lai gan piekrišana man bija tajā laikā un draudzenes vien skandināja, ka esmu skaista. Zemapziņa man bija nokritusies, jo dzirdēt no pašas mātes to ir sāpīgi, taču ar laiku sāku neņemt to prātā.
Ja tu sev nepatīc, dari kaut ko lietas labā, nevis sēdi un čīksti forumā, vai vismaz vērsies pie psihologa, jo viena telefona saruna ar psihologu tajā laikā man šausmīgi palīdzēja. :)
19.06.2012 20:54 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Piekrītu par to tonālo un pūderu nelietošanu. Es arī vairs nelietoju un sejas āda ir palikusi ļoti laba. Iesaku tev arī - pa vasaru āda iesauļosies, uzlabosies un nevajadzēs vispār tiem draņķiem pat naudu tērēt!
Varbūt pavirši lasīju un tu jau pateici, bet pajautāšu - tev sevī tikai seja nepatīk? Kā ir ar augumu? Varbūt tev ir lielisks augums, ko izcelt?!
19.06.2012 21:04 |

Reitings 129
Reģ: 27.08.2011
Acīmredzot 15 dienās ir iespējams kļūt par krokodilu. Par pierādījumu manis teiktajam kalpo fragments no divu nedēļu senas diskusijas, kuras autore ir šī pati meitene...

"Es bieži domāju ,ka neesmu gana izskatīga, gana laba, vienmēr sev kaut kur piekasos, pirms dažiem mēneiešiem runāju ar klases manuprāt izskatīgāko puisi (savu bijušo draugu ) un viņš izveidoja klases skaistāko meiteņu top 5 -mani ieliekot 2. vietā (piebilstot ,ka par 1. un 2. vietu vēl varētu pastrīdēties -tā kā es viņaprāt varētu būt arī skaistākā), atkal viens cits no klases vakar kārtējo reizi rakstīja, kurš man galīgi nepatīk, bet grib saiet kopā Bet tomēr uzradās interese un liku viņam nosaukt šo klases top 5 , viņam es biju 3. vietā. (Un tiešām manā klasē ir izskatīgas meitenes) Sapratu ,ka tad jau izskatīga esmu. "
19.06.2012 22:37 |

Reitings 1705
Es esmu sapratusi, ka cilvēka pievilcību nenosaka klasiski sejas vaibsti un konkrēti parametri augumā. Esmu redzējusi garlaicīgas klasiskas skaistules un cilvēkus, kas staro un liekas tik pievilcīgi, kaut gan, ja dziļāk pavēro, viņi neatbilst nevienam standartam. Ir jābūt kaut kam vairāk par vizuālo. Ja man cilvēks patiks pēc dabas, saredzēšu skaisto sejā, ja cilvēks būs idiots, man būs vienalga, cik viņš smuks.
19.06.2012 23:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)