Pēc kā es izskatos!?

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
Sveikas, esmu 17 gadīga bet ,bet vēršos ar lielu problēmu pie jums. Varbūt kāds zin ko psiholoģiski vai reāli ieteikt... Zemapziņā šī nospiedošā doma un sajūta sēž jau gadiem- "Es esmu neglīta, dīvaina, izskatos pēc briesmoņa, neizskatos normāla, mana seja ir liela,deguns milzīgs utt." Savu bildi publicēt negribu. Bet nu ir vasara un domas - es nevaru iziet ārā, jo svīdīšu,seja paliks sarkana ,izskatīšos vēl šausmīgāk, pasarg Dievs jābrauc peldēties ,ja nu kāds pazīstams ,ieraudzītu mani bez kosmētikas nobītos, nekad vairs nerunātu utt. Un es to domāju nopietni! Mamma saka, ka man ir problēmas ar galvu : "Tu esi smuka, normāla meitene, tas ir absurds par sevi tik zemu domāt" Bet... Protams ,ka mamma tā teiktu, neteiktu jau"Meitiņ, Tu esi neglīta, neej labāk ārā ,nebaidi citus" Skolas laikā kaut kā sakrāsojos maksimāli (tā jutos daudz labāk) un gāju uz to skolu. Kaut arī vienmēr ejot pa ielu ir sajūta ,ka uz mani skatās kā uz briesmoni. Ai.. Bet smaga sajūta, vienreiz pat itkā sataisījos lai ietu ārā, gaismā paskatījos spogulī un sāku raudāt un aizmetu spoguli pa gaisu, tā arī paliekot mājās. ;( Bet agri vai vēlu no mājām būs jāiziet! P.S. Man nav problēmu iziet ārā vakarā vai naktī. Bet man tieši liekas ,ka šausmīgi izskatos saules gaismā.
18.06.2012 23:32 |

Reitings 2829
Paldies par uzmundrinājumiem un centieniem paaugstināt manu skatījumu uz sevi , varu teikt ,ka JAU tas ir izdevies un jau jūtos labāk :)
No jums sadzirdēju dažas lietas par kurām nebiju aizdomājusies, kā arī noskatījos to - Are You Pretty Enough For Him (tā var atrast iekš youtube ,ja varbūt vēl kādai interesē noskatīties). :)

Un vēl ko gribēju lūgt, protams izmainīt nevienu nevar ,bet aizdomāties varbūt kāda aizdomāsies - Sievietes, lūdzu padomājiet pirms jūs izgrūžat savas dusmas un visu negatīvo uz -vīra mīļāko, sakot ka viņa ir krokodils, slavenībām sakot ka tā nu ne pēc kā neizskatās utt. , JO ir meitenes ,kas lasa un aizdomājās par šīm lietām un krīt kompleksos- "Hm,arī mana vīra bijusī bija skaistāka par mani,viņš noteikti grib viņu, tā slavenība ko visi sauc par neglītu nav nemaz tik neglīta, tad jau es vispār esmu katastrofa..." Nebūsim pašas sev ienaidnieces ,jo tāpat viss sliktais nāk atpakaļ! :P
19.06.2012 00:40 |

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
tas spoku raksts tik jauks. :)
Jasmīna, nu aizdomājos apr labo sevī? Tikko aizdomājos apr to, ko ar saviem ārzemju draugiem puišiem esmu runājusi. Daudz mums sarunas bija par sieviešu skaistumu, gaumēm, kas ir seksīgi un aks nav. Visiem bija sava konkrētā gaume. Daudzi no viņiem bija dienvidnieki, tāpēc itkā sapņu meitene šiem blonda, gara, slaida, ar zilām acīm. Bet zini ko? Paši atzina, ka nevienmēr iemīlas taisni tādā. Un, ka tiešām katrā var atrast kko skaistu, kas papildus ar šarmu, pašpārliecību un raksturu ir tas viss pilnais komplekts, ko viņiem vispār vajag.
19.06.2012 00:47 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
man liekas, ka ļoti liela daļa pusaudzžu gados nejēdz krāsoties, ir ar tizlu matu griezumu, bezgaumību apģērba ziņā, utt. Vēl visādi tie emo, hipsteru stili.. nu omg, nošaujiet.
BET kad nāk saprāts un arī pieaugušāks izskats, sejas vaibsti mainās, mainās gaume uz matu griezumiem un krāsošanos... vot tad cilvēks mainās un kļūst skaists. BEt pusaudžu gados sevi tik sabojā vēl vairāk (ar izlekšanu apģērba/stila ziņā, pārmērīgas krāsošanās ziņā)
19.06.2012 00:53 |

Reitings 2829
Kurtizane- Meklēt labo sevī jau nav pirmā reize, citreiz tikai liekas ,ka tas sliktais ir tik daudz ,ka nosedz visu labo, haha Tas video lika noticēt, ka puišiem izskats tomēr nav tas galvenais, bet gan tas kā sevi pasniedz un aizrauj/ieinteresē citus, ko tu arī minēji :)

Nevaru noliegt ,ka tomēr vienmēr apbrīnoju tās dažas īpaši skaistās meitenes ,piemēram kā šo http://www.thenqm.com/wp-content/uploads/2011/02/tyri.jpg
Protams fotošops un iespējams daudzas operācijas ,tomēr viņa nenoliedzami ir elpas-aizraujoši skaista. Bet tādas tiešām ir ļoti reti un galu galā nevajadzētu salīdzināt ,jo kā aizdomājos ,katram taču savs dzīves mērķis, talanti un nebūtu interesanti ja visas būtu modeles vai TV zvaigznes ;)
19.06.2012 01:03 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Autorei nosūtīju privātu ziņu ar ieteikumiem, bet vispār piekrītu cukurvāverei. Pazīstu daudzus cilvēkus, kuri savos vidusskolu laikos izskatījās nepārāk labi vai normāli, taču, pārkāpjot pāri 20 gadu slieksnim, kļuvuši ļoti skaisti. Manuprāt, tas ir gan tādēļ, ka izskats kļūst pieaugušāks, gan tādēļ, ka parādās apjausma par to, kas piestāv un kas nē, kā izcelt skaisto un apslēpt ne tik skaisto un galvenais par to, ka viņš IR skaists. Ja superglīts cilvēks sevi noniecinās un staigās kā ēna, diez vai viņu pamanīs. Skaistums ir arī ticība sev, gaišums, prieks.
19.06.2012 01:05 |

Reitings 4258
Reģ: 18.06.2012
Jasmīn, tevis dotajā bildē fotošops tā vien lec laukā! Āda nogludināta kaut vai. Fotogrāfam ir ļoti liels nopelns, jo pareizas gaismas. Make up speciālistu, frizieru nopelns. Zobi gan jau balināti utt. Saproti, tu apbrīno neīstu cilvēku, pieceļoties no gultas brīvdienas rītā viņa tik sapucēta neizskatās taču.

Ja tev nav iebildumu pret fotogrāfiem, varbūt atrodi kādu labu (bet tiešām labu) un samaksā par to fotosesiju. Toties būs tev gan fotošops, gan kosmētika un rezultātā skaistas bildes, kur pati izskatīsies kā modele.
19.06.2012 01:12 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Jasmīna, beidz taču tā darīt! Vienkārši apstājies un pārstāj sevi salīdzināt! Tas ir stulbākais, ko vari darīt! Atkal pētīt, vērot citu meiteni no interneta, kas tur stāv kā tāda vīzija... Tas ir tik tālu no īstenības.. Ideālu nav.. nav un viss! Atjēdzies :D :)
19.06.2012 01:21 |

Reitings 33
Reģ: 12.06.2012
Vēl, manuprāt, jašaprot teikuma ''izskatam ir nozīme'' nozīmi. Ar to netiek pateiks - ja tu neizskaties tā vai šitā, tad vari iet mājās. Ar to ir pateikts, ka dažādiem cilvēkiem, patīk dažādi cilvēki, piesaista uzmanību dažādas lietas. Arī man, kā meitenei, protams piesaista vīrieši, aks man simpatizē, bet tas nenozīmē, ka viņiem ir jebkāda līdzība ar Deividu Bekhemu, Bredu Pitu vai kādu citu šablonu. Tāpēc jābeidz censties būt kkam, bet jāsāk būt sev pašai 9izceļot to vislabāko sevī.
19.06.2012 01:22 |

Reitings 1221
Reģ: 15.02.2012
viss, ko es varu pateikt, pat ja neesi skaista, vismaz centies sevi sakopt pēc iespējas labāk, lai būtu kārtīgi nagi, balti zobi, tīri un kārtīgi mati, atbilstošas izmēram un situācijai drēbes. Tas uzreiz dos pāris punktus pašapziņai klāt.
es ik pa laikam pasekoju līdzi šim blogam:

http://www.manrepeller.com/

nu viņa ir nesmuka pēc vella!! bet piesieties nav kur, izņemot dabas doto ģīmi, vienmēr interesants manikīrs, interesantas drēbes, kārtīgi mati. ok viņa ir no ļoti bagātas ģimenes, bet galvenais jau attieksme. un veselīga humora deva, arī pret sevi.

un tad, kad man pavisam slikts garīgais, paskatos šo blogu:

http://thewardrobechallenge.co.uk/

šī čiksa nekautrējas bildēties tube topos un netīriem astītē saglauztiem matiem, apgrauztiem nagiem, pilnīgā bezstilā. Paskaties pāris viņas bildes, tad spogulī, un pavisam priecīgi paliek ap sirdi :)
19.06.2012 10:48 |

10 gadi
Reitings 1698
Reģ: 29.01.2009
Nu redz, cik ļoti gaume atšķiras... :) Man tā meitene, kuras bildi ieliki, nu galīgi neliekas tik skaista. Simpātiska - jā, bet ne skaista.
Runājot par kosmētiku - tiešām, nevajag aizrauties, man ir 16-gadīgā māsīca, kura bez kosmētikas izskatās jauki un mīļi, savukārt pati domā, ka ir krokodils un tāpēc katru dienu špaktelē virsū visu, kas pa rokai... Krāsoties normāli viņa nejēdz, tāpēc rezultātā sanāk pilnīgas drausmas, bet pašai liekas, ka tā ir daudz skaistāk un nevienu citu viedokli neuztver.
Runājot par Tavu problēmu - es domāju, ka tas pāries ar laiku, gandrīz visas tam gājušas cauri. Bet es ieteiktu katru dienu stāvot pie spoguļa stāstīt sev, cik skaista esi, pieminot konkrētas lietas - acīs, lūpas, kājas utt. Pati esmu tā darījusi :) Un vispār, es ļooooti šaubos, ka Tu esi tik neglīta kā sevi pasniedz, noteikti esi simpātiska, bet pat ja tā būtu - es zinu vairākus piemērus, kad meiteni pat par simpātisku nosaukt nevar, kur nu vēl par skaistu, bet ir laimīgi precējusies un dzīvē viss kārtībā :)
19.06.2012 11:16 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
njā... zini, īstenībā es arī kad biju mazāka ļoti ievēroju to, ka visiem (nu varbūt ne visiem, citiem, kam prātiņš ir vairāk izaudzis) svarīgāko lomu spēlē izskats utt. Un tāpēc jau pusaudžu vecums tiek dēvēts par problemātisku, ka principā visiem tajā vecumā ir problēmas - deguns pa lielu, pa šķību, kājas pa līku, resnu seja nesmuka, zods liels, acis mazas utt utjp. Bet pieeaugot galvā tiešām viss mainās un citas lietas kļūst daudz svarīgākas - piemēram cilvēka nodarbošanās, sarunas, intelekts.
Un jeb kurā gadījumā es nedomāju,ka Tu esi riktīgā krople, kam skatas virsū,jo ir tiešām šausmigi izteiktas kkādas kroplibas! Tā kā vnk nomet to slogu no sevis, paskaties uz sevi savadāk, pamēģini mazāk krāsoties, izceļot ko skaistu sevī un beidz domāt tādas muļķibas. Un jo vairak domasi, jo vairāk tādu negatīvo sevī piesaistīsi un nekad netiksi no tās bedres ārā
19.06.2012 11:24 |

Reitings 8407
Nu man jau nu gan liekas, ka, ja ir tā sajūta, ka visi uz tevi skatās, tad neviens nekur neskatās, it īpaši uz ielas, lielākajai daļai cilvēku taču ir pilnīgi vienalga par kaut kādu garāmgājēju, un tās tikai tavas problēmas, ka tev kaut kas liekas.

Nu kāda tev vispār daļa par citiem cilvēkiem, tu dzīvo savu dzīvi un viss. Ej pa ielu domādama, ka tevi neviens neredz, jo ir pietiekoši citu cilvēku apkārt, bet nē tu domā, ka esi vienīgā, kuru visi redz, tad jau jādomā, ka tieši tev galvā sakāpis, ka esi vakara nagla.

Es, kad eju pa ielu man tieši liekas, ka mani neviens neievēro un neredz, lielākoties tā arī ir, un ja kāds paskatās, tad arī parasti to nemanu, stulbi ir satraukties par lietām ko nevari mainīt. Arī mans deguns ir kā pīlītei (un to man pateica māsa un mamma), bet nu tur es neko nevaru mainīt, nu vismaz tagad. Mana māte vēl pasaka, ka esmu uzēdusies - jā, es to zinu, bet nu vai nu pati kaut ko dari lietas labā, vai arī nečīksti. Tas, ka man uz pakaļas celulīts vai tāpēc es neiešu uz pludmali - nē, iešu, jo man neinteresē citi cilvēki, zinu, ka neesmu briesmīgākais variants un tāda arī dzīvoju. Maini attieksmi un domāšanu, kā arī aizej pie kosmetologa vai vizāžista, ja tev liekas, ka nemāki krāsoties. ;)
19.06.2012 11:35 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
varbūt tu pati sev izskaties pēc briesmoņa, tieši visa tā smiņķa uz sejas dēļ? es esmu redzējusi šausmu kadrus,kas izskatās pēc citplanētieša dēļ visas kosmētikas,kas ganjau vakarā ar karoti jākasa nost...fuj..
19.06.2012 11:36 |

Reitings 2258
jocīgi man sķiet tas, ka tava māte tev saka, ka esi normāla, skaista meitene, jo līdz šim man likās, ka tik par sevi neparliecināti un kompleksaini cilvēki izaug matēm, kas avus bērnus nemīl un nekad nepaslavē, nesaka komplimentus jau no bērnības.. skaidrs ir viens, problēma ir tavā galvā. dīvaini ari tas, ka iedomājies, ka uz ielas visi uz tevi skatās, kas tu kāda pasaules naba, vai? lielākajai daļai cilvēku interesē viņi paši un viņu problēmas, ja arī pamana kādu citu, tad pēc mirkļa jau aizmirst.
un kamēr nenopublicēsi savu briesmīgo foto, neticēšu, ka reali ir satraukumam pamats, aizej pasporto, jutīsies labāk :)
19.06.2012 11:41 |

Reitings 497
Reģ: 31.01.2009
Man mazliet labāk paliek kad eju izskrieties. :)
19.06.2012 12:38 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Kas tās par muļķībām - tagad visu mūžu mājās sēdēsi? :D Kā jau esi pamanījusi, tad visu cilvēki nav kā no žurnālu vākiem, bet vai tāpēc tie neiederas?? Šeit nu tiešām ir gadījums, kad nav kārtībā ar galvu, jo nezinu, kādam ir jābūt cilvēkam, lai viņš sēdētu nepārtraukti mājās...
19.06.2012 12:59 |

Reitings 1602
Reģ: 12.04.2012
Man neticās, ka esi tik neglīta par kādu sevi uzskati. Neapšaubāmi šodien tas latiņš tīņiem ir arī augstu uzcelts, ir savi skaistuma etaloni, visi jūtās tik attīstīti, cenšās visur pēc maximuma izmantot kosmētiku, pārspīlēto iedegumu, taisno matus katru dienu (jo redz dabīgā matu struktūra uzskatāma par nekoptumu), koriģē uzacis un ko tik vēl nedara.
Viens no ieteikumiem jau iepriekš minētajiem - atrodi pasaulē slavenus cilvēkus, kuri pēc izskata ar kaut ko līdzīgi tev! Tu reāli vari izskatīties ne sliktāk par slavenībām! Iespējams tev ir līdzīgs sejas ovāls ar kādu modeli/dziedātāju, tad tu vari pašpikot, kādas frizūras vislabāk piestāvēs tavai sejai! Pameklē slavenību ar līdzīgu figūru, apskaties, ko viņa velk, ko stilisti piemeklē viņai!
Ir jāizmanto to, kas ir, ja ap modelēm/slavenībām grozās pasaules slavenie stilisti, tad ņem piemēru, atrodi līdzīgo un aizņemies! Un tu izskatīsies ne sliktāk, tici man!
19.06.2012 13:07 |

Reitings 807
Reģ: 20.04.2010
Paskaties, kā modeles un aktrises izskatās bez meikapa... par skaistulēm nenosauksi :D
19.06.2012 13:21 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
cik nav redzeti pari,kur sieviete ka krokodils, bet virietis tads nemams. un kapec ta ir/ meitenei fantastisks raksturs ir.
a ja tev i ta nav, tad tiesam labak sedi majas un raudi, ka nelidzinies ar ftoshopu apstradatai bildei!
19.06.2012 13:41 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
:D:D:D:D

Laba tēma,laba diskusija,labi padomi.:D

Ja ņem vērā tādu sīkumu, ka aiz Jasmīnas profila atrodas meitene,kuru uz cosmo vāka uzliktu un nepateiksi atšķirību starp modeli un viņu:)
19.06.2012 14:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)