Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

BEZMIEGS

Reitings 75
Reģ: 09.04.2011
Sveikas meitenes! :)
Vērssos pie Jums ar ar savu proleemu - bezmiegu.. Man jau taa ir bijis ieprieksh, bet tad kaut kaa iegaajaas viss atpakall.. bet tagad, pedejas divas nedeljas ir taa, ka es vienalga cikos ietu gulet, aizmiegu tikai ap trijiem.. vienkarsi nenak miegs, ja arii naaak, nevaru aizmigt, vairakas stundas trinos pa gultu.. un luuudzos, kaut es aizmigtu, jo no rita agri jaceljas ir..
Varbut kadai ir taapat ? un kas vareetu buut par iemeslu shim bezmiegam? kaa ciiniities.. ? man tiesam , tas ir gruti un kaitinosi :(
17.06.2012 19:19 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Ja tu aizmiedz tajos trijos, bet pamosties agri no rīta un visu dienu kaut ko dari, tad arī šajā gadījumā miegs tev sāk nākt tikai ap trijiem, kaut arī neesi izgulējusies? :O
17.06.2012 19:26 |

Reitings 77
Reģ: 24.09.2011
Mani ari skar si problema! Nevaru aizmigt agrak par vieniem nakti.. celos ap 7 un no rita nevaru no gultas tikt augsa, gruti pamosties..bet vakara miegs nenak :( Varbut kada varetu dot padomu kaa lai sakarto miega ritmu?
17.06.2012 19:28 |

Reitings 38
Reģ: 11.12.2011
Vairak svaiga gaisa uztureties?
17.06.2012 19:31 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Piecelies agri, piepildi dienu, lai ir ko darīt, kur iet.. iestarpini arī kādu fizisko aktivitāti. Pāris stundas pirms miega jau sāc uz to skaņoties. Jāizslēdz tv, dators, nekādu vakariņu, viegla zāļu tējiņa un žurnāls. Izvēdini istabu, ieej dušā. Lēnām, ar sakārtotu prātu, dodies pie miera.
17.06.2012 19:32 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
cherryevi, johaidī, tev arī ir tāpat kā autorei?! :D Es tiešām brīnos. Esmu pūce un man miega problēmas ir jau veselu mūžību, es arī nevaru aizmigt normālā laikā, katrā ziņā nekad agrāk par 00:30 nesanāk. Bieži esmu augšā nakts vidū un vispār viss šis režīms man sagādā veselības problēmas, BET man vienmēr nāk miegs pa dienu. Tad es atnākot no augstskolas/kursiem vai atlūztu un pamostos vēlāk, vai, ja neesmu mājās, ciešos un atnākot mājās vēlu, izturu vēl kādu stundu un tad aizmiegu ap 23:00, bet pamostos atkal nesaprotamā laikā, piemēram 4:00. Un vairs nevaru aizmigt.
Brīnos par to, kā var nenākt miegs, ja neesat izgulējušās. Man nāk un pie tam pamatīgi.
Kādreiz apmeklēju kinolekcijas un reizēm tajās aizmigu, jo krēsli likās ērti, mīksti un forša pustumsa visapkārt. :D
17.06.2012 19:33 |

Reitings 75
Ir taa, ka es visu dienu arii kaut ko daru, esmu darbiibaaa, skola, darbs , visa diena nogurdinosa, uz kajam.. un tad domaa, oo, iesu majas, guleessu kaa nosista.. tikai kaut ka tas nesanaak , neizdodas aizmigt, lai arii cik visa diena ir bijusi piepildiita
un par to, ka pirms miega nevajag skatiities ne tv, ne atrasties pie datora vsm stundu pirms guletiesanas, zinu, un ieveroju.. izeju karstu vannu, kurai it ka vajadzetu uzdzit miegu. bet nekadies neizdodas. es jau saku domat, ka japerk kaut kadi medikamenti, lai uzdzitu miegu :D sita nevar turpinat
17.06.2012 19:46 |

Reitings 75
uuun, kad es aizmiegu ap tiem trijiem, pustrijiem.. vismaz 2x pamostos liidz savam noteiktajam celssanaas laikam - 7.
17.06.2012 19:47 |

Reitings 441
Reģ: 01.06.2012
Nu man arī ir tāpat dažas naktis, beigās atlūztu stundu vai divas pirms celšanās. Garīgais tad ir pilnīgā pakaļā.
Un nekas nepalīdz manai problēmai.
17.06.2012 19:55 |

Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
man jau 10 gadus ir bezmiegs.
17.06.2012 20:00 |

Reitings 77
Reģ: 24.09.2011
Jaa, Lou, es ari brinos, pa dienu sanak diezgan kusteties, ar sportu svaiga gaisa ari nodarbojos vismaz stundu diena, macos, vienigais, ka sobrid nestradaju, esmu darba meklejumos. Bet ari kad stradaju, tad man bija problemas ar aizmigsanu. Nesaprotu.. varbut es ari esmu puce :D esmu ieverojusi, ka macibu vielu vislabak atceros, ja macos laika no 19 lidz 21.
17.06.2012 20:04 |

Reitings 75
ZInu, ka pret bezmiegu var cinities, lai ieietu atpakalj ritmaa.. visu dienu un nakti neguleeet.. un nakamaja vakara aiziet laiciigi gulet, un esi atpakal ritma .. :) bet man nesanak nekaadies to izdarit :D bet maniem draugiem ir palidzejis
17.06.2012 20:05 |

Reitings 991
Reģ: 11.05.2012
Mani nemoka bezmiegs (esmu otrā grāvī, jo esmu ļoti miegaina), bet atslēgties no ikdienas stresa palīdz grāmatas lasīšana pirms gulēšanas. Lasu saldos romānus, kuros valda pozitīva noskaņa, domāju, ka detektīvus nevajag lasīt.
Ja nepalīdz grāmatas lasīšana, nopērc balderjāņu tabletes, palīdzēs aizmigt.
Stiprās miegazāles neieteiktu lietot, pie viņām var pierast un tad bez zālēm vairs nevarēsi vispār aizmigt.
17.06.2012 21:53 |

Reitings 75
Man majas plauktinja stav bolderjaanji, esmu paljaavusies uz vinjiem un dzeeerusi, bet iipassi daudz nepalidz, zinu, agrak palidzeja, bet tagad vairs nea.. Tapec n ezinu , ko iesakt.... tiesam, tas mani tracina nenormaali, ka nav miega tikk daudz , cik vajadzeetu man.. :)
17.06.2012 21:56 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Kad man uznaak taads periods, es vakaraa neskartos tv, iesleedzu klusu muuziku, iedzeru baldriaanju teeju un eju guleet... teeja riktiigi nomierina un paliidz iemigt
17.06.2012 21:59 |

Reitings 5709
Es arī esmu mocījusies ar bezmiega problēmām - ir bijuši periodi, kad vispār nevarēju pagulēt.. ne pa dienu, ne pa nakti. Ja nelīdz klasiskie ieteikumi par seksu, karstu vannu, piparmētru tēju vai vieglāk miega zālēm, es ieteiktu aiziet pie speciālista, jo miega problēmas visbiežāk ir psiholoģiskas.
17.06.2012 21:59 |

Reitings 15
Reģ: 18.05.2012
Lou man tas pats - neglābjama pūce :D un pat dzeru balderiāņu tabletītes un tāpat nevaru ātrāk aizmigt, esmu mēģinājusi arī to visas diennakts negulēšanu un tad iešanu laicīgi gulēt, pat ja arī ieejos normālā ritmā, tad ātri vien tas izjūk. Esmu laikam vienkārši neglābjama :D
bet vispār, cik zinu pārsvarā bezmiegs rodas stresa dēļ...
17.06.2012 22:03 |

Reitings 75
Mhm. Ja taa padomaaju, tad man sobrid nekada diza stresa nav, darba viss kartiba, skolaa, dziivee arii. Ieprieksh bija man stress deelj darba un dazadiem paradiem skola, bet tagad viss norimies.
Domaju, varbut vaina , ka dzeru daudz kafijas, bet nuu, it ka kafija man neko nemaina, vareeju agrak izdzert kafiju neilgi pirms gulet iesanas un aizmigu. Bet tagad taa nav.. Arii meegjinu samazinat kafijas daudzumus, Ja jastrada tad vispar, tikai vienu kruziti - no riiita..
nesaprotu.. tagad arii, tulit buus plkst 12, bet nav nekadas domas par guletiesanu.. neatrados vairakas stundas pie datora, domaju, miegs uznaks, bet nekaa.. Tagad mazliet palasisus zurnaaalu un megjinasu aizmigt.
17.06.2012 23:48 |

Reitings 895
man izrakstīja miega zāles - neteikū, ka tas ir pats labākais vaiants, jo pēc viņām ir nenormali grūti piecelties (vismaz man bija). pēc tam ārsts izrakstīja vnk nomierinošos līdzekļus, ko jādze vakaros pirms miega. mo tiem atkal es biju tāda flgmatiska, lēna, bet miegs tik un tā nenāca. beigas vienkārši palīdzēja svaigs gaiss lielos daudzumos - sāku no darba un uz darbu brakt ar velosipēdu. ja tu zinātu, kā man visa dzīve mainījās! labāk izgulējos, varēju labāk funkcionēt, nometu liekos kg (kuru gan man principā nebija, bet riepiņa tik un tā maza bija), smaigīju daudz vairāk, vienmēr visur biju laikā, jo vairs nevaadzēja stāvēt korķos. ziemā gan ar riteni nebraucu, bet vēl ilgi pēc tās vasaras mani bezmiegs nemocīja. tagad gan atkal jūtu, ka tas sāk atgriezties, jo ļoti ilgi neesmu ar riteni braukusi, bez tam tagad visu laiku sēžu mājās.
18.06.2012 00:04 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!