Sveikas!
nešaubos, ka šeit šādu čīkstamtēmu pietiek un ir pāri galvai, bet nu būs, tā teikt, vēl viena klāt.
nesaprotu, kur slēpjas mana problēma. runa, protams, ir par attiecībām, par ko gan citu? jau tuvojas 21, jau vairākus gadus esmu brīva meitene un šajos gados ir bijušas neskaitāmas situācijas, kuras beigušās ar sirdssāpēm vai vnk bez normālām beigām.
nav tā, ka pa kaklu pa galvu raujos attiecībās, bet tas jau vairāk nav normāli, visu laiku rodas kādi šķēršļi, problēmas, sarežģījumi, kas noved pie lauztas sirds, vienalga, cik skaists un cerīgs bijis sākums.
par izskatu nesūdzos, pašpārliecība netrūkst, esmu jautra, gudra, raksturs ir pasmags, tomēr nekas tāds, ko nevarētu neiemīlēt :D tomēr nesaprotu vai problēma ir manī vai ir kāds noskaudis, uzlicis kko līdzīgu lāstam, vrb tas ir liktenis un vnk jābūt pacietīgai (ienīstu šo vārdu vairāk par visu uz pasaules)
tomēr tai pašā laikā prātā ienāca, ka tā var būt mana attieksme. kā iespējams saglabāt pozitīvu attieksmi pēc tik daudzām reizēm, kad bijuši aplauzieni, lielas sirdssāpes?? esmu piefiksējusi, ka, ja satieku kādu puisi, kurš man simpatizē, tad pirmais, ko padomāju, ka mums tāpat nekas neizdosies, tas būtu vnk neloģiski, ja tiešām man paveiktos un es atrastu savu otru pusīti. šīs daudzās lažas, kas bijušas, manī ir iesējušas lielu neticību tam, ka atradīšu savu mīlestību un baidos, ka tieši šī neticība neļaus man to atrast... :/
nesaprotu, kā to mainīt, tas jau ir manī ieaudzis, jau šķiet, ka nespēju iedomāties sevi laimīgi ar kādu kopā...
rakstu, protams, jau atkal esot sagruzījusies dēļ nelaimīgas mīlestības. man šķita, ka viss ir lieliski, ka veidojas kas skaists, bet beigās izrādās, ka ir tā, kā man pat prātā nebūtu ienācis- un tas pietuvināja iespējamību nullei, ka ar šo cilvēku man kas būs, par spīti tam, ka nešaubos, ka arī es viņam patīku. arī šoreiz, kā visas pārējās reizes, nostājas priekšā šķēršļi, problēmas un jau atkal mana sirsniņa ir sāpināta. nekā jauna un tas man liek domāt, kas tas nemainīsies...
gribu dzirdēt kādus viedokļus, pieredzi. kko, lai paliek vieglāk vai arī, lai vismaz rodas citas pārdomas
Jauku jums, meitenes, vakaru! :)