Čavuks visām šajā skaistajā dienā!
Man uzradās,tāds jautājums( pedējā laikā,tādi uzrodas daudz) Vai Jūs saucat savus puišus,kādos mīļvārdiņos,vai tomēr saucat vārdā?
oj, es labprātāk sauktu savu kādā mīļvārdiņā, jo nepatīk man mana puiša vārds (tas jau no bērnības un tā..), bet neesmu no tām, kas spēj pār lūpu pārspļaut kaut kādus mīļvārdiņus, piem, zaķītis, kaķītis, kāmītis ( ) fantāzija vnk nestrādā.. nevaru neko labu izdomāt
Pašlaik man nav draugs, bet visus iepriekšējos esmu saukusi kaut kā interesanti, neteiktu, ka tie ir mīļvārdiņi, bet pašizdomātas iesaukas. Mīļvārdiņi man ļoti nepatīk un nekad nevienam neesmu ļāvusi mani saukt tādos.
Oi, ka reiz arī man aktuāla tēma. Visi parastie mīļvārdiņi liekas bērnišķīgi un stulbi. Bet, es pat tagad domādama nevaru izdomāt, no kurienes mums pēdējā laikā ir radies vārds "maziņā/maziņais". Bet tas tā personīgi, īpaši un forši.
Nesen braucu autobusā un vīrietis pasauca savu sievieti tā skaļi: "Zaķi?!" Tajā brīdī puse no sievietēm pagriezās uz viņu. Tā kā ar savējo iepazinos internetā, tad jau 5 gadus saucu viņa nickname. Es ļoti pieradu un liekas, ka tas ir viņa īstais vārds. ))
Mums arī dominē "mīļums", vispār visādi saucu viņu.
Viņš mani sauc par "zaķi" un man šis zaķis ir pielipis kā otrais vārds, dažreiz nepatīk atsaukties uz vārdu, nu kā, es tak esmu ZAĶIS Man nav iebildumu, ja mani dēvē kāda zvēra vārdā.
es vinu par mīļo, zaķīti, seksīgo saucu, vinš mani par princesi, saulīti, zaķīti, dažreiz par spico (mana dupša dēļ) vispār vinam lielāks radošums uz tiem mīļvārdiem, es bieži saucu vārdā vnk pagarinot pēdējo zilbi
Ļoti reti vārdā, nu kad dusmīga varbūt. Vārda pamazinātajā formā, par darling, honey, baby, reizēm, kad tāds īpaši mīlīgs, nopaijāju vaidziņu un pasaku `saaauvlīte `