SIRDSAPZINJA

Reitings 482
Reģ: 02.02.2010
Stāsts tāds. esmu uzticīga draudzene lieliskās attiecībās. BET tagad biju party ar meitenēm, kur arī satiku paziņas, labus draugus utt. ar draugu dzīvojam dažādās pilsētās un šeit viņu tāpat neviens nepazīst. un tagad Jūs smiesieties noteikti, bet es itkā neko neizdarīju izņemot buču uz lūpām vienam draugam ar kuram pa jokam tādā veidā itkā nokrāsojām lūpas. Tur tā lieta ka viss hihi haha, bet man tagad sākas sirdsapziņas pārmetumi kautkādi. jā tā nevajadzēja darīt bet es nez. tagad domāju, izstāstīt draugam kas uz sirds un kas tur par joku bija vai nomierināties un aizmirst, jo pati zinu ka nekā jau nebija, bet ja manējam tā kāda izdarītu es galvu norautu :D Dāmas help...lai jauka diena :D
16.06.2012 05:39 |

Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
Es uzsaktu, ka sirdsapziņa par velti nerunā. Pat, ja liekas, ka sīkums, tāpat tā ir tava sirdsapziņa.
Manuprāt, labāk šaut visu ārā, pat ja tas ir egoistiski. Lai nepaliek nekāds "pulveris" iekšā.
Iesaku rīkoties, vadoties pēc savām JŪTĀM.
16.06.2012 20:16 |

Reitings 121
Reģ: 29.01.2009
Uzskatu
16.06.2012 20:16 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Neko lielu jau tu neesi pastraadaajusi, tikai taada joku bucha... Prieksh kam to staastiit savam draugam, lai vinsh savaa praataa uzbur kaa du citu ainu?
16.06.2012 20:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits