Viena grūtniecības laikā

Reitings 202
Reģ: 12.06.2012
Situācija šāda- ar vīrieti bijām kopā, pēc kāda laika izšķīrāmies, jo viņš nebija gatavs nopietnām attiecībām, ko saprata tikai pēc vairākiem mēnešiem. Pēc šķiršanās uzzināju, ka esmu stāvoklī. No sākuma vīrietis mēģina pierunāt uz abortu, viņa ģimene tāpat. Pēc laika kad pateicu, ka bērnu saglabāšu, viņš solījās atbalstīt kā varēs utt. Pagāja mēnesis un viss pagriezās pavisam citādi. Viņš man paziņoja, ka bērnu nevēlas, nevēlas par mani neko zināt, par bērnu arī neko nevēlas zināt un pārrāva visus kontaktus, nobloķējot visās intreneta vietnēs, nozāķājot un pazemojot mani utt. Viņa ģimene man uzbrauca vēl, ka lūk viņu dēlam nekāda atbildība nav jāuzņemas, lai eju trīs mājas tālāk, viņu dēls bērnu nevēlas. Šobrīd pagājuši kādi trīs mēneši, nekas nav mainījies, tieku ignorēta. Satiku vīrieti nejauši uz ielas ar lielu vēderu, viņš izlikās, ka manis nav, pateica, ka neko negrib zināt. Šobrīd nespēju sadzīvot, ka viņam jaunas attiecības, viņš ballējas un tusējas un mani pasniedz apkārtējo acīs kā kkādu slikto, ko uzzināju no draugiem. Kā pārmācīt šādu vīrieti un vest pie prāta un likt uzņemties kaut finansiālu atbildību un likt viņam nožēlot visu ko nodarījis man?
14.06.2012 22:03 |

Reitings 72
Reģ: 25.01.2010
Come on ,kas te vispār notiek ???!!! Jau n-tā diskusija par vientuļajām mātēm ,kuras uztaisa bērnu pēc pāris mēnešiem ,vai tiešām tā ir sakritība ,ka jau kurā pēc kārtas te čīksts ,ka bērnu jāaudzina vienai vai arī viena un tā pati meitene tikai cits profīls !
15.06.2012 10:04 |

Reitings 811
Reģ: 09.06.2011
Jā, grūtniecība tiešām prasa stiprus nervus un pacietību, bet vai tagad būtu bez maz vai jāmeklē striķis, jo vecis ir aizgājis? Kas notiek ar tām sievietēm? Par katru cenu vajag to veci atvilkt atpakaļ, lai tur vai kas. Nu, atgriezīsies viņš pie tevis, un tad? Katru dienu bārstīs apvainojumus, ies pie mīļākās, ignorēs tevi. Tev tiešām to vajag? Un ar publisku pazemošanu tu itin neko nepanāksi. Tu parādīsi tikai to cik naida un aizvainojuma pilna esi, un, ka viena netiec bez viņa galā. Tā tu tikai sevi pazemosi, bet viņš aizies galvu pacēlis tālāk. Un nevajag te mani tagad ar putām uz lūpām pārliecināt, ka bez tēva nevar utt. Protams, visi bērni IR pelnijuši abus vecākus, bet ir arī tāda atšķirība, ka tiem vecākiem ir JĀGRIB būt abiem kopā un jābūt vismaz cieņai vienam pret otru, ja nu lielā mīla galīgi pagaisusi.
Tākā, iesaku vienkārši apsēsties, apdomāt ko darīsi ar savu dzīvi, un vienreiz beigt domāt tikai par veci, bet padomā par savu bērnu un sevi. Piedzen tos uzturlīdzekļus saldākam miegam un bērna labklājībai, un sāc dzīvot. Nāks laiks un nāks arī iespējams īstā mīla un būs kārtībā!
15.06.2012 10:16 |

Reitings 895
Reģ: 14.04.2010
Misssssss +++++
15.06.2012 10:23 |

Reitings 418
Reģ: 29.01.2009
Ok,tagad uzrakstiishu vispaariigi,ne konkreeti par autori,vnk atbilde taam,kas saka,ka mees (taas ,kas neukjinaas ar autori,un situaacijaam shaadaam kopumaa) ..
Lieta jau nav tajaa,ka mees nemiilam beernus,vnk,ja jau kaada ir izleemusi patureet beernu,zinot,ka attieciibas ir pajukushas,tak kaada velna peec viirietim par to jaauznjemas atbildiiba?
Nav tachu viduslaiki- katra pieaugusi sieviete zin,kas ir izsargaashanaas,zin,ka tik nopietns solis ir jaaizrunaa ar savu otro pusiiti PIRMS paliekat staavoklii,nevis peec!
Ir ljoti egoistiski domaat,ka kaadu var notureet ar mazo,un egoistiski,pirmaam kaartaam,tas ir pret juusu pashu mazuli. Ja jau ir gadijusies taada situaacija,laid lai iet (par alimentiem ,protams,var sarunaat ,vai,gadiijumaa,ja nevar sarunaat,tam ir domaata tiesa), nevajag sho moraalo teroru,kuraa,kaa galvenais ierocis tiek izmantos mazulis,kursh nav vainiigs,ka juusu starpaa radusies shaada situaacija.
Rakstu no pieredzes,nevis vnk rakstiishanas peec. Manai maasai ir liidziiga situaacija,tikai atskjiriiba tajaa,ka vinja necentaas nevienu notureet.Arii maasas viirietis bija par abortu,bet maasa noleema,ka vinja paturees beernu un audzinaas pati. Shobriid,kad maasas mazajam ir divi gadinji,beerna teevs njem mazo uz nedeeljas nogaleem pie sevis,kaut gan ir 100% skaidrs,ka kopaa ar sho cilveeku vinja nebuus nekad,tas tachu neliedz diviem pieaugushiem cilveekiem seesties pie diskusiju galda un izlemt,kaa labaak riikoties ,lai beernam nebuutu jaaciesh no izveidojushaas situaacijas!
15.06.2012 10:24 |

Reitings 202
Meitenes kas mani apvainoja un pateica dzēlīgos komentārus, tiešām nesaprotu...
Pirmkārt, man nekas negadījās, ietilpu 1% kategorijā, kad nenostrādāja kontracepcija.
Otrkārt, es jau neliku būt ar mani kopā, prasīju vnk atbalstu, neuzskatu, ka godīgi, ka vīrietis var mani stāvoklī esot nolamāt un pazemot un pateikt, ka alimentus arī nemaksās un bērnu negrib redzēt. Labi, tad vismaz lai alimentus samaksā, bet to jau arī viņš nav gatavs darīt....
15.06.2012 11:01 |

Reitings 202
Ja kāda no Jums būtu stāvoklī, tad tikai saprastu ko nozīmē grūtniecība, emocijas un kādēļ gribās atbalstu no bērna tēva.... es protams uz to vairs neceru
15.06.2012 11:02 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Kāpēc paturēji bērnu?
15.06.2012 11:08 |

Reitings 202
Jo man ir veselības problēmas diezgan smagas, iespēja ka man pēc aborta būtu vēl bērni pielīdzināma 0... mums ģimenē jau trīs paaudzēs tā.... un abortu neatbalstu, emocionāli nespēju uz to parakstīties un netiktu pāri, bērns ir pelnījis dzīvi un uztveru to kā Dieva dāvanu. Citiem bērnu nav, ja man ir dota šī iespēja- pieņēmu. Veselības problēmas pēc aborta var būt ļoti smagas.... Un finansiāli esmu neatkarīga, tikšu galā.
15.06.2012 11:11 |

Reitings 2982
Jēzus, Cubiana! tavs jautājums skan aptuveni tā: kāpēc nenogalināji bērnu??

da tāpēc, ka autorei ir sirds!

viens ir taisīt abortu, kad tiešām ir tā kā ir- un katrs pats izvēlas savu ceļu, bet ja te mazais jau ir- ko var cepties par abortiem!
šaubos vai tās lielās abortu atbalstītājas pašas nez varētu uz ko tādu parakstīties.

autorei-nav vērts veidot diskusijas, kurās neviens neko labu nevarēs pateikt. Tāpēc saglabā pašcieņu, jo lūgsies Tu viņam vai ne- viņš paliks pie sava, tikai Tu- vai nu ar iedragātu cieņu vai ar paceltu galvu.

izvēle ir izdarīta, tagad jācīnās. Viegli nav un nebūs.
15.06.2012 11:15 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Nu tad ej uz tiesu, piedzen alimentus, un vīrieti liec mierā!

Lai veicas ar audzināšanu, un īstā atrašanu!
15.06.2012 11:16 |

Reitings 874
Es jau neieteicu, ka ir jātaisa aborts, jo pati to atbalstu tikai galējā nepieciešamības gadījumā - tad, ja bērniņam tiek atklātas veselības problēmas.

Es vienkārši nesaprotu, kāpēc meitenes šai lietai pieiet tik bezatbildīgi. Ir taču 21.gadsimts, nu jēziņ, informācija kā neplikt stāvoklī, ja to nevēlies ir uz katra stūra!
Man kaut kā 28 gados nav gadījies "iekrist", tāpēc goda vārds nesaprotu!

Es vienkārši to nesaprotu! Nenosodu - palikies apakšā, uzņēmies un zināju risku, tad tagad neraudi, saņemies un ej paceltu galvu tālāk.

Un tiranizējot viņa ģimeni un viņu - neko nepanāksi, tik sačakrēsi savus nervus un beigās vēl tevi pataisīs par traku, histērisku mātīti! Padomā par to.

Ja saki, ka esi neatkarīga - tad tā arī rīkojies un uzspļauj, ko viņs vai viņa draugi par tevi runā!
15.06.2012 11:22 |

Reitings 418
MissDior- pirmais,tev nav nevienam jaaatskaitaas,it iipashi anoniimaa forumaa,kaapeec taa riikojies,vnk,ko gribeeju tev pateikt ar savu komentu ir tas,ka nav veerts teereet nervus deelj cilveeka,kursh negrib buut ar tevi. Ljaujies shai burviigajai sajuutai,ka driizumaa buusi mamma,nevajag teereet energjiju negatiivaam emocijaam,taa vietaa izbaudi katru atsevishkju dienu,esot staavoklii. Vieniigais,kas paliks ar tevi,peec daudziem gadiem,buus tikai un vieniigi atminjas par sho briiniskjhiigo briidi. Devinji meeneshi aizlidos,mazais piedzims,izaugs un,vai tiehsaam ,vieniigais,ko gribi saglabaat savaas atminjaas ,buus negatiivas emocijas. It seviskji taapeec,ka teici,ka materiaali viss ok. Zinu,ka ir viegli uzrakstiit,bet ,vismaz ,pameegjini attaalinaaties no visa negatiivaa,arii pashai buus vieglaak.
15.06.2012 11:29 |

Reitings 1660
Reģ: 27.10.2010
Te gan dažas ir nežēlīgas un netaisnīgas. Tas ir cilvēciski saprotams, ka sieviete vēlas paturēt bērnu. Kas tik pēc tiem abortiem nenotiek - drausmīgākā depresija, sagrauts cilvēks un ja vēl nevar būt bērni, tad vispār... Tu, autore, būsi laimīga ar savu bērniņu un tev būs uzspļaut uz to "vīrieti". ;)
15.06.2012 12:52 |

Reitings 16
Reģ: 25.04.2012
Es tavaa vietaa taalaak dziivotu ar augsti paceltu galvu ;) Kad pienaaks laiks,suudzi tiesaa ;) Paraadi viirietim,ka tev no vinja neko vairaak par naudu nevajag :) Un viirietis ar laiku pats sapratiis,ka ir kretiins,redzot kaa tu uz ielas ar beerninju paej vinjam garaam ;) Domaaju,ka sievietes jau nu nav taas buutnes,kas vienas ar beerninju noies pa burbuli ;) Priecaajies,ka tev buus mazs briinuminjs kaa deelj dziivot :) Pie velna viirieshus.
15.06.2012 13:41 |

Reitings 418
MissDior- tagad es nesaprotu,tava teema bija fufelis ,vai arii esi pievienojusies savaam draudzeneem -vientuljajaam maateem??? Skat. teema =sadalja Viirieshi,teema - Viirietis-Teevs...
15.06.2012 22:21 |

Reitings 601
Reģ: 14.07.2011
15.06.2012 22:25 |

Reitings 202
Šī konkrētā situācija ir mana, tās iepriekšējās diskusijas neesmu rakstījusi es. Man ir 23 gadi un finansiāli esmu neatkarīga, turpināšu dzīvot ar augsti paceltu galvu kā jau jūs ieteicāt, paldies visām :)
15.06.2012 22:28 |

Reitings 646
Reģ: 05.03.2011
neuzbāzies un nepazemo sevi.
vienkārš līdzeklis, kā uzturlīdzekļu piedziņa. viņam par to nav jāzin un izvairīties nevar.

ja vecāki tādi, tad no paša arī neko sakarīgu nevar sagaidīt.

Baudi, šo brīdi, kad Tevī ir mazs brīnumiņš. :)
15.06.2012 23:26 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits