Viena grūtniecības laikā

Reitings 202
Reģ: 12.06.2012
Situācija šāda- ar vīrieti bijām kopā, pēc kāda laika izšķīrāmies, jo viņš nebija gatavs nopietnām attiecībām, ko saprata tikai pēc vairākiem mēnešiem. Pēc šķiršanās uzzināju, ka esmu stāvoklī. No sākuma vīrietis mēģina pierunāt uz abortu, viņa ģimene tāpat. Pēc laika kad pateicu, ka bērnu saglabāšu, viņš solījās atbalstīt kā varēs utt. Pagāja mēnesis un viss pagriezās pavisam citādi. Viņš man paziņoja, ka bērnu nevēlas, nevēlas par mani neko zināt, par bērnu arī neko nevēlas zināt un pārrāva visus kontaktus, nobloķējot visās intreneta vietnēs, nozāķājot un pazemojot mani utt. Viņa ģimene man uzbrauca vēl, ka lūk viņu dēlam nekāda atbildība nav jāuzņemas, lai eju trīs mājas tālāk, viņu dēls bērnu nevēlas. Šobrīd pagājuši kādi trīs mēneši, nekas nav mainījies, tieku ignorēta. Satiku vīrieti nejauši uz ielas ar lielu vēderu, viņš izlikās, ka manis nav, pateica, ka neko negrib zināt. Šobrīd nespēju sadzīvot, ka viņam jaunas attiecības, viņš ballējas un tusējas un mani pasniedz apkārtējo acīs kā kkādu slikto, ko uzzināju no draugiem. Kā pārmācīt šādu vīrieti un vest pie prāta un likt uzņemties kaut finansiālu atbildību un likt viņam nožēlot visu ko nodarījis man?
14.06.2012 22:03 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
tb nāks.
15.06.2012 00:56 |

10 gadi
Reitings 3711
Reģ: 29.01.2009
Tad kad tu izvelejies paturet bernu, tu zinaji uz ko ej, tagad sanjemies, domaa par beerna veseliibu, un aizmirsti tos cilveekus, nebojaa savus un ari vinju nervus. Pieprasi tiesaa alimentus, ar bijusgo kontaktejies caur juristu.

+1

Riebjas, ka vienmēr sievietes šādās situācijās pataisa par bezatbildīgām un vēl nezkādām, kaut gan tieši vīrietis vairumā gadījumu ir bijis bezatbildīgs.

Visbiežāk tā arī ir. Bet ir sievietes, kas stāvoklī palikšanu un bērnu izmanto kā iespēju palikt kopā, pieturēt veci.
15.06.2012 01:26 |

Reitings 582
Reģ: 11.11.2010
ārprāc ,bet ko tu no viņa gaidīji, ja viņš jau pašā sākumā teica,ka neko negrib dzirdēt par bērnu?
Vīriešiem nekad neuzrodas sirdsapziņas pārmetumi un mīlestības uzplūdi pret savu negribēto bērnu.
Manuprāt,pašā sākumā vajadzēja apjēgt, ka nekādi brīnumi nenotiks.Vai tad tu neredzēji ar kādu džeku tu satiecies??
15.06.2012 01:28 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Viss jau būtu vienkārši, bet ir tāds mīnusiņš- ja nedzemdējusi sieviete veic abortu ir ļoti liela iespējamība, ka nekad vairs bērnu nebūs vai arī būs sarežģījumi to ieņemt (spontānie aborti etc.). Tā, ka situācijā, kad vīrietis pasaka, ka negrib bērnu un notinas, sievietei ir jāizlemj un vēl arī jāriskē ar to, ka nekad var nebūt bērnu. Tā jau liekas "easy"- abi negrib bērnu, taisa abortu.
15.06.2012 01:38 |

10 gadi
Reitings 2673
Reģ: 25.05.2012
Muļķības. Pēc aborta ir vēl lielākas iespējas palikt stāvoklī, tāpēc iesaka uzmanīties...

Protams, risks ir vienmēr, bet ja netaisa kkādu pagrīdas abortu, tas risks ir niecīgs!!!
15.06.2012 01:44 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Nav gan tās muļķības. Labi pārzinu ginekoloģiju, nevajag man te muļķības stāstīt.
15.06.2012 02:28 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
Kāds niecīgs risks? meitenes ! Aborts ir baisa lieta gan fiziskā gan emocionālā ziņā. Man draudzene uztaisīja, bija sarežģījumi, staigaja pie arstiem gadu, kā tagad nezinu, jo celji pašķīrušies. Un vēl atceros, kādā depresijā viņa pēc tam bija, emocionāli cilvēku iznīcina arī.

Diemžēl ģimene ir uzaudzinājusi lupatu. Ja esi viena, domāju, ka vari griezties kādās sieviešu organizacijās , nezinu, bet noteikti jābūt tādām , kas palīdzēs materiāli , atbalstīs un ja vēlēsies arī ar advokātu utt, lai sauktu pie atbildības un iegūtu līdzeklus bērna audzināšanai. tādu vīrieti gan tev blakus nevajag , it īpaši grūtniecības laikā .
Bet draugi, tie paši redz, kurs ir labs un kurš sliktais , netērē spēkus, lai mēginātu pierādīt viņa vainu . domā par bēbi un sevi:)
15.06.2012 03:45 |

Reitings 2982
tām, kuras aizstāv vīrieti-viņš esot pateicis, ka bērnu nevēlas... nu c'moooon! Kad daiktu bāza, tad bija po**. Ne jau tas mazais pēc aiziešanas pats pieteicās. Tā tad IR vīrieša atbildība, bet meiteņu lielākā problēma, ka piekrīt neizsargāties.
15.06.2012 08:08 |

Reitings 1951
Reģ: 17.03.2009
Patiesībā es nesaprotu kāpēc tagad Tev vajag viņa atbildību un atbalstu, ja puisis un viņa ģimene skaidri pateica, ka nevēkās bērnu!

Tā ir arī vīrieša izvēle un ne jau viņš viens bērnu taisijā, tā kā, ja viņš bija par abortu vajadzēja apsvērt šādu domu, nevis tagad prasīt no viņa atbalstu, un ko tik vēl nē!

Ja gribēji bērnu paturēt, tad arī rēķinies, ka jāaudzina Tev viņš vienai, un manuprāt nav pareizi kaut ko no vīrieša prasīt, ja viņš un viņa ģimene skaidri pauda savu viedokli!
15.06.2012 08:21 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
angry, niks patiešām Tev atbilst. Tikai rīts un jau tādi komentāri ne šajā diskusijā vien :D
15.06.2012 08:21 |

Reitings 874
Zinu, ka mani tūlīt noēdīs bez sāls, bet man vienreiz apriebās lasīt šito čīkstēšanu! Palika stāvoklī, džeks negrib bērnu utt, meitenes - Jūs esat dzirdējušas kaut ko par tādām lietām kā bērna plānošana, kontracepcija, izsargāšanās utt. Ja neesat, tad ko liekaties gultā! Nē, nu dien, dusma man no šīs diskusijas.
Ja domāji, ka paliekot stāvoklī noturēsi vīrieti - tad Tu dubultā esi muļķe, dubultā iekritusi. Bērns nav tas, kas notur cilvēkus kopā!
Par to, ka vari palikt stāvoklī vajadzēja domāt pirms gulēji ar vīrieti!

Ieteikums, ja esi stāvoklī, un vīrietis bērnu negrib, tad liecies mierā un saudzē savus nervus, tas var kaitēt vēl Tava nedzimušā bērniņa veselībai! Saņemies un ej uz priekšu, uzņemies Tu atbildību par savu rīcību!!
15.06.2012 08:42 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
man vienīgajai te tāds priekštats, ka daudzām no jums riebjas bērni?

lai tev ģimene un draudzenes ir morālais atbalsts, galvenais neuztraucies un baudi dzīvi! Atpūties, cik vari, (es iepriekš kkādai meitenei diskusijā rakstīju) ir tāda sieviešu organizācija vientuļajām mātēm Āgenskalnā, ja nemaldos un dieva dēļ, neklausies šīs ''gudrinieces''.
Tas muļķis pēc dažiem gadiem nožēlos to, ko izdarījis, tas nu ir skaidrs.

Jūs te bļaustaties par kontracepciju, abortiem un visādām lietām.
Bet pašas neziniet līdz galam situāciju un noliekat nabaga grūtnieci tā, it kā viņa būtu pie visa vainīga. Izturību Miss.Dior un neklausies šitajās,atvainojos, debīlajās runās par to, ka vajadzēja domāt, vajadzēja abortu taisīt utt.
Tracina īstenībā, kā jūs vispār varat zināt, KĀ viņa palika stāvoklī? Autore rakstīja, ka piepeši tas ''vīrietis'' izlēma, ka negribot nopietnas attiecības un viņa uzzināja, ka ir stāvoklī. Bet jūs te stulbības rakstat, ka viņa speciāli esot gribējusi pieturēt viņu un palikusi grūta.
15.06.2012 09:09 |

Reitings 590
Reģ: 28.06.2011
Manai māsai līdzīga situācija - pēc dažām tikšanās reizēm palika stāvoklī. Rezultātā bērniņu gaida viena. Es domāju, ka tur nav ko pārmācīt, gan jau dzīve pati čalim atspēlēsies - labāk baudi skaisto gaidīšanas laiku.
15.06.2012 09:12 |

10 gadi
Reitings 13520
Missssssssss ++++
Pilnībā piekrītu tavam viedoklim!
15.06.2012 09:29 |

Reitings 1951
Ne jau bērni man riebjās, bet tādas aitas, kas bezadbildīgi paliek stāvoklī, un bojā dzīvi sev džekam un bērnam!!
15.06.2012 09:33 |

Reitings 1951
Ak jel, pēc dažām tikšanās reizēm palika stāvoklī, ir tāču jādomā ar galvu!! Un protams ka ir jāpamāca, jo tāda rīcība ir STULBA!

Un, johaidī, kad nodarbojas ar seksu, skaidrs, ka ir spēja palikt stāvolī, un skaidrs, ka daudzi džeki bezatbildīgi pieiet izsargāšanās lietām, tāpēc sievietei ir jāizvērtē, AR KO VIŅA GUĻ, UN KĀ VIŅA IZSARGĀJĀS!
15.06.2012 09:40 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
Jūs, lielās riebējas, varat kaut dažreiz paklusēt?! Cilvēkam ir gadījies, un tagad jūs metaties virsū kā asinskāri suņi! Jūs vispār zinat, kas ir grūtniecība?? Un kādas emocijas vajadzīgas gaidīšanas laikā?? Grūtnieces jau tā ir superjūtīgas, bet jūs vēl ar savām indīgajām replikām! Nav jēgas te nevienu zākāt - laiku atpakaļ tāpat nepagriezīs! Lai Dievs dod, ka pašām nekas dzīvē nenoiet greizi!
15.06.2012 09:41 |

Reitings 1951
Tad lai sēž pļavā ar puķītēm un taurentiņiem un nenāk publiskā formā un neprasa padomu! Turklāt es nevienam neko neriebju!

Un cik stulbam ir jābūt cilvēkam, lai pateiktu: "CILVĒKAM GADIJĀS!". Zini, gadīties var nokris uz ielas vai saplēst zeķubikses, tad var pateikt, vai man gadijās! Bet palikt stāvoklī, un tad čīkstēt, ka vai es nabadzīte tagad nezinu ko darīt,un
Kā pārmācīt šādu vīrieti un vest pie prāta un likt uzņemties kaut finansiālu atbildību un likt viņam nožēlot visu ko nodarījis man
. Tas ir vienkārši stulbi!!!!

Vīrieši nekad neizturās pret sievieti ar necieņu, ja vien viņa pati neuzprasās!! Un te nu tas ir acīm redzams!
15.06.2012 09:56 |

Reitings 2728
Man arī šķiet, ka tas ir diezgan cietsirdīgi sievietei, kas JAU gaida bērniņu rakstīt par abortiem u.tml. Tas it nemaz nepalīdz šajā konkrētajā situācijā. Uz priekšdienām - jā, šādi padomi iespējams būs noderīgi, bet pašlaik jau ir mazliet par vēlu.

Autorei tiešām jāizvērtē iespējas tiesas ceļā piedzīt uzturlīdzekļus, jo arī gadījumā, ja puisi nevēlas veidot ģimeni, tomēr finansiālas saistības jāuzņemas. Vīrietim (?) jau viegli pateikt - taisi abortu! Manuprāt, tas nav kontracepcijas veids un seksojot vienmēr prātā jāpatur iespēja, ka grūtniecība var iestāties. Ja kāds ir tāds nabags vai bērnu noliedzējs - lai nosien sev sēklas vadus vai sameklē otru tādu pašu anti-grūtniecības fanāti.
15.06.2012 09:59 |

Reitings 245
Reģ: 03.05.2012
cubiana, nu, prieks, ka tu mums esi tik gudra! :D
15.06.2012 10:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits