Situācija šāda- ar vīrieti bijām kopā, pēc kāda laika izšķīrāmies, jo viņš nebija gatavs nopietnām attiecībām, ko saprata tikai pēc vairākiem mēnešiem. Pēc šķiršanās uzzināju, ka esmu stāvoklī. No sākuma vīrietis mēģina pierunāt uz abortu, viņa ģimene tāpat. Pēc laika kad pateicu, ka bērnu saglabāšu, viņš solījās atbalstīt kā varēs utt. Pagāja mēnesis un viss pagriezās pavisam citādi. Viņš man paziņoja, ka bērnu nevēlas, nevēlas par mani neko zināt, par bērnu arī neko nevēlas zināt un pārrāva visus kontaktus, nobloķējot visās intreneta vietnēs, nozāķājot un pazemojot mani utt. Viņa ģimene man uzbrauca vēl, ka lūk viņu dēlam nekāda atbildība nav jāuzņemas, lai eju trīs mājas tālāk, viņu dēls bērnu nevēlas. Šobrīd pagājuši kādi trīs mēneši, nekas nav mainījies, tieku ignorēta. Satiku vīrieti nejauši uz ielas ar lielu vēderu, viņš izlikās, ka manis nav, pateica, ka neko negrib zināt. Šobrīd nespēju sadzīvot, ka viņam jaunas attiecības, viņš ballējas un tusējas un mani pasniedz apkārtējo acīs kā kkādu slikto, ko uzzināju no draugiem. Kā pārmācīt šādu vīrieti un vest pie prāta un likt uzņemties kaut finansiālu atbildību un likt viņam nožēlot visu ko nodarījis man?