Es jau domāju, ka nenomira :D Mums to jauno aktrišu nav tik daudz, lai katra Leona dūda mirtu :D
Beigas stulbas, skatos jau pieraduma pēc, bet Ugunsgrēks paliek stulbāks un stulbāks, tikai Leons un Elizabete neprot runāt :D
nannerle
vai ne? visas viņa mīļotās mirst :D viņam ir uzlikts lāsts :D gan jau šo ieliks curkī nākošajā sezonā.
bet nu beigas vienkārši fenomenālas :D tā sapulce biljarda zālē. man patika tie momenti-nu ko jūs visi skataties uz manis.... :D
Es parasti neskatos, bet to "grandiozo" noslēguma sēriju skatījos.
Nu Leons tiešām štaigājoša nelaime, 3 vecenes jau beigtas, bet nu tā miršana atkal tāda stulba bija - mazliet atsita galvu, pat īsti nebija pret ko, un tik lēni krītot nevar tā sasist pret ratiņiem. Nu stulbums, tās abas veceneas, ka to sadzejojušas nu vairs galīgi nav oriģinālas.
kādā žurnālā bija raksts par Elizabetes lomas atveidotāju, kur tika teikts, ka viņa augustā atsāks filmēties UG, un uzreiz piebilde-"hā, tātad Elizabete tomēr paliks dzīva!"
Vispār draņķīgas beigas, jo tās asinis bija sazieķētas tik daudz, ka izskatījās, kāds viņai rīkli pārgriezis un izsmērējis asinis pa seju. :)
Seriālu neskatos, bet tā kā esmu uz mājām atbraukusi, tad sanāca redzēt beigas, jo mamma skatījās. Nu tik smieklīgi vispār :D Tik samākslots tēlojums.
Es gan nedomāju, ka Betuks nomira. Es domāju, ka tikai trauma un nākošajā sezonā atkal būs atmiņas zudums.:D A Leonu cietumā mēģinās iebāzt par to, jo vecais(tas, ko Šoriņš tēlo) būs miris, bet love neko neatcerēsies.Atkal :D