Reitings 48
Reģ: 05.04.2012
Pafilozofēsim.
Kā Jūs domājat, ja dzīvē viss nāk atpakaļ - kādēļ ir cilvēki, kuri savā dzīvē ir daudz pāri darījuši citiem, bet tāpat viņiem viss veicas, viņiem pašiem tas šķietam atpakaļ nenāk?
Ko jūs vispār par to visu domājat - kā reāli dzīvē tā "nākšana atpakaļ" ir izpaudusies? Vai jūs vispār tam ticat?
Un - pats galvenais. Kā dzīvē esat izbaudījušas to, ka viss labais atnāk pie Jums atpakaļ.?
Jauku dienu!
14.06.2012 12:32 |

Reitings 354
Reģ: 05.06.2012
Sveika radiniec, es ar te iemaldijos. Planēta zeme apaļa,slapja un pārapdzīvota.Taču šim mirklim mums eksistenciāli noderīga. Nu tu jau zini :D
15.06.2012 00:08 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
_live, nu tieši tā, es arī nesaprotu, nafig Tev jau ir 26 gadi. Tā nevar būt. :D
15.06.2012 00:09 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
par iepriekšējām dzīvēm runājot, sliecos piekrist mīkstajam. psiholoģijā pastāv tāds termins kā "prosthetic memories" -- kad cilvēks redzējis filmu, lasījis grāmatu utt., bet aizmirsis, ka to darījis, un atmiņas no lasītā/redzētā notur par to, kas kādreiz ar viņu noticis. nemaz nerunājot par to, ka ci;vēku fantāzija vispār ir aktīva un var radīt ne to vien...
tā "nav pierādīts, tāpēc tu nevari teikt, ka tā nav" loģika vispār ir dīvaina, jo ir tieši otrādi -- kamēr nav pierādīts, tu nevari teikt, ka tas ir. vari mēģināt pierādīt, ka ir, bet tikmēr tas būs tikai pieņēmums
15.06.2012 00:29 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Muļķigi, bet reiz, kad stāvēju veikala rindā, palaidu kādu vecu tantiņu sev priekšā, un nodomāju- nav jau man grūti pastāvēt mazliet ilgāk, gan jau man atspēlēsies mans "lielais" labais darbs :D un, šeku reku, pēkšņi atbrīvojās blakus kase...un es pat tiku ātrāk nekā tantiņa, kuru palaidu :D

Kopumā, ticu gan karmai, tādēļ cenšos nedarīt un nevēlēt citiem ļaunu :)
15.06.2012 06:28 |

Reitings 102
Reģ: 15.04.2012
Par karmu grūti ko spriest, visticamāk jau, ka tā ir, taču pierādīt neviens neko nevar. Tie visi gadījumi, kad ļaunajiem viss nāk atpakaļ, un otrādi - tikpat lielu sarakstu varētu pretnostatīt ar labajiem ļaudīm, kuri savā dzīvē neko sliktu nav darījuši, taču viņiem neveicas un turpina neveikties.

Drīzāk sliecos piekrist vienam profesoram, kad skatījos pārraidi saistībā ar šo tēmu - ka mūsu dzīve ir kā ieprogrammēta spēle un ka mēs vienkārši sekojam tās principam. Kaut vai gaišreģi - viņi redz un paredz visādus notikumus, pabrīdina, ja kaut kas nebūs labi - tas vien pasaka, ka viss jau ir izplānots principā. Zinu, ka daudzi tam nepiekrīt un nepiekritīs, jo nespēj to aptvert, taču tā tas diemžēl vai par laimi ir. Neticīgajiem būtu jauki tikt pie kāda patiesi spējīga gaišreģa, mainītos savas domas par visiem 180, kas ir šī dzīve un vai mēs tiešām visu nosakam tikai paši...
15.06.2012 06:48 |

Reitings 326
Reģ: 12.06.2016
Veca tēma, bet laba.
Nezinu vai tiešī to sauc par karmu, bet jā, ticu,ka viss nāk atpakaļ kā bumerangs. Ja dari labi, saņem labu, ja sliktu tad slikti.
Pa dzīvi mēs uzkrājam visus darbus, domas, lietas ko daram tādā kā traukā, ja viņš pārpildīts ar visu negatīvo, tad saņemam pēc nopelniem.
Nu nevar dzīvē darīt ļauni un cerēt,ka izkulsies no tā visa, agru vai vēlu tas atnāks atpakaļ.
Ja piemēram dari slikti mīlestības ziņā, ne jau vienmēr dabūsi tajā pašā jomā pretīm, iespējams darba/ karjeras ziņā sāks neveikties.
Par bērniem taisnība, tuvākie arī var ciest tādēļ.
24.08.2016 15:02 |

Reitings 313
Reģ: 24.09.2015
Ticu, ka dzīvē viss nāk atpakaļ. Varbūt ne uzriezi nākamajā dienā, bet nāk. No pašas pieredzes- reiz satikos ar aizņemtu puisi, tā teikt atvīlu puisi viņa meitenei, viņi izšķīrās, tajā brīdī vairāk domāju par sevi, ne par to, ka ar savu rīcību kādai nodaru pāri. Bija attiecības pāris gadus, tad ar mani notika tieši tas pats- viņš mani piekrāpa un aizgāja pie citas meitenes. Tas bija traki sāpīgi. Un tieši tad sapratu, ka dzīvē viss nāk atpakaļ. Un arī viņam- viņš traki samīlējās tajā meitenē, bet viņa viņu pameta.
24.08.2016 15:21 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!