Reitings 48
Reģ: 05.04.2012
Pafilozofēsim.
Kā Jūs domājat, ja dzīvē viss nāk atpakaļ - kādēļ ir cilvēki, kuri savā dzīvē ir daudz pāri darījuši citiem, bet tāpat viņiem viss veicas, viņiem pašiem tas šķietam atpakaļ nenāk?
Ko jūs vispār par to visu domājat - kā reāli dzīvē tā "nākšana atpakaļ" ir izpaudusies? Vai jūs vispār tam ticat?
Un - pats galvenais. Kā dzīvē esat izbaudījušas to, ka viss labais atnāk pie Jums atpakaļ.?
Jauku dienu!
14.06.2012 12:32 |

Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
ticu tam, ka sliktais nāk atpakaļ, nu varbūt, ne uzreiz slikts, bet kas negatīvs, kas neizraisa prieku nevienam. kāpēc? tāpēc, ka pašai ir bijis tā... lai cik dīvaini neizklausītos, bet ātrākais laiks, ko esmu kam tādam fiksējusi, ir 10 minūtes :) respektīvi, kaut ko izdarīju/pateicu un pēc 10 minūtēm saņēmu pretī! un teikšu tā, ka man tas nenozīmē to, ka tikai kaut kas slikts ir jāizdara, es to uztveru arī smalkāk, teiksim, ja cilvēki vienkārši sarunājas un pasaka kaut ko tādu otram, un pēc maza brīža tam cilvēkam kāds cits cilvēks pasaka ko citu vai līdzīgu, bet ar vienu zemtekstu apakšā.
par labajiem darbiem,nezinu. nedaru tos ar tādu ideju, ka nāks dubultā atpakaļ. tas sagādā man pašai to prieku un gandarījumu, bet, ja kaut kas nāks atpakaļ, tad tas priecēs vēl vairāk.
tā teikt, es vairāk uztraucos tieši par sliktā nākšanu atpakaļ un tādām lietām, tās automātiski ieskrien galvā, ka varētu notikt tā un šitā, bet par labajām lietām gan tā nemēdzu aizdomāties.
14.06.2012 22:48 |

Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
mikstais, Tu arī esi vērā neņemams
14.06.2012 22:50 |

Reitings 1854
Reģ: 01.08.2011
es arī varu teikt ka varu viskko pierādīt. ja tu to varētu pierādīt jau sen būtu izdarījusi un ieguvusi Nobela prēmiju un noziedojusi bāreņiem Āfrikā.
es zinu, es esmu lūzeris. un? bet es esmu izglītos lūzers vismaz un nekrāpju cilvēkus rakstos melus par karmām.
14.06.2012 22:52 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
tu esi smieklīgs :D

aizej, palasi grāmatas ja jau esi tik ''gudrs''.. jo tad tu ne tikai par karmu zinātu, bet arī par daudz ko citu.

un kāds man sakars ar Āfriku? Dzīvotu Āfrikā, palīdzētu vietējiem, bet es nedzīvoju tur, bet Latvijā, tāpēc varu palīdzēt tepat. :D Varbūt tu pats gribi aizbraukt uz Indiju?

un kāds izglītots lūzeris? normāls vecis nesēž sieviešu saitos un neraksta visādas muļķības. tā ka vai nu tu esi piņņains jaunietis, kas iedomājies no sevis datortārpu, vai arī vienkārši vecs muļķis, kuram nav sievietes un kuram sagādā prieku visādas muļķības te rakstīt un spriest par to, ko tu pats nesaproti.
14.06.2012 22:55 |

Reitings 6037
Reģ: 30.10.2010
Kurš no jums atceras, ko darīja 1990. gada 5. septembra divos trīsdesmit pēcpusdienā?

Ja neatceraties - tātad varam pieņemt, ka šis datums jūsu dzīvē nav eksistējis? Ko neatceramies, nevaram pierādīt no "zinātnes" skatu punkta, tā nav, tās ir muļķības? Nu ko, jauki. Tad iznāk, ka lielāko daļu mūsu zemes dzīves mēs neeksistējam, jo nevaram konkrēti pastāstīt, ko esam darījuši lielākajā daļā mūsu dzīves. Faktiski jau mēs zinam, jā, augām, gājām skolā, draudzējāmies, raudājām... bet konkrēti? Nekā. Dažreiz jau atmiņā uzpeld kādi fragmenti, bet kā mēs varam zināt, ka tie nav mūsu iztēles auglis? M?
14.06.2012 22:56 |

Reitings 1183
mikstais, ir tādas iestādes kā bibliotēkas un grāmatnīcas, ļoti plaši pieejama informācija internetā dažādās valodās, no avotiem, kas ir tūkstošiem gadu veci, kā arī tik pat daudz izdevumu un viedokļu no izglītotiem cilvēkiem, kas oponē zināšanām par šo tēmu. Tie nav zinātniski atklājumi, tā ir filozofija un tās apraksti, mēs te nemēģinam elektrību izgudrot, Tu vari tam nepiekrist, bet nu nedirs, ja izlasīji vienā rakstā, ka karma ir 20.gs. atklājums un jaunā reliģija!
viss, man šī diskusija ir neinteresanta
14.06.2012 22:58 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Kaut kā pastulbi ir sanācis šajā diskusijā - nav smuki it kā norādīt par otra zināšanu trūkumu teorijā, kas, iespējams, nemaz nepastāv. Es arī it kā varētu teikt, ka zinu, kas biju iepriekšējā dzīvē. Kur šim apgalvojumam ir kāds ticams pamats? Labi, cilvēki arī stāstot, ka redz, viņi atceroties. Bet tikpat labi viņi sazinās arī ar citplanētiešiem. Dievs pastāv vai nepastāv? Arī to neviens nezin galu galā. Katram ir savs uzskats un karmas likumi jau nu nebūs tā ..khmm. ezotēriskā zinātne, kurā visiem jābūt zināšanām uz 10 ballēm. Ja zināt vairāk, apgaismojiet tos tumsonīgos muļķus kā es, lai mēs pēc tam varam dalīties tālāk šajās brīnišķīgajās zināšanās, par kurām lielākai daļai vispār ir pofig, jo viņi par tādām lietām nedomā.
14.06.2012 22:58 |

Reitings 1854
es zinu arī par daudz ko citu. bet man vnk nepatīk, kad cilvēki raksta muļķības par filosofiski ļoti attīstītu senu kultūru idejām. šaubos vai kāda te ir lasījusi kādu autentisku avotu par karmu, visticamāk kkādas "jaunā laikmeta" pašpalīdzības karmas tīrīšanas/mainīšanas grāmatas. ceru, ka maldos.
Latvijā cilvēki dzīvo ļoti labi, pat bomzis dzīvo salīdzinoši labi. nē, negribu nekur braukt.

es neteicu, ka esmu vecis, es teicu ka esmu lūzeris. tu lasīt neproti vai kā?
14.06.2012 22:59 |

Reitings 1854
par iepriekšējām dzīvēm nemaz nerunāsim. balstoties uz autentiskiem avotiem par šo koncepciju, iespējamība, ka cilvēks iepriekšējā dzīvē ir bijis cilvēks ir ārkārtīgi neliela. tātad arī visādas regresijas "atmiņas" ir fantāzijas auglis. un tas ir zinātniski pierādīts, ka cilvēks var par savām atmiņām uzksatīt kko ko kkur ir redzējis vai dzirdējis (filmas, grāmatas utt.), bet pēc tam aizmirsis.
14.06.2012 23:03 |

Reitings 1073
tas ir tavs viedoklis :)

bet, ja godīgi, izklausās, it kā tu būtu to no kaut kurienes izrakstījis.
14.06.2012 23:05 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Mīkstais, kā tu izskaidrosi cilvēkus, kas skaidri un gaiši atceras savu iepriekšējo dzīvi? Manā bērnībā vectēvam grāmatu plauktā bija interesanta grāmata par dīvainajiem notikumiem pasaulē un tur bija vairāki stāsti par bērniem, kuri runā jau sen mirušās un nekad nemācītās valodās, par cilvēkiem, kuri spēj pastāstīt par notikumiem, kurus it kā nemaz nebūtu varējuši piedzīvot, jo tajā laikā pat dzimuši nebija.
Nepretendēju uz zinātnisku patiesību, bet reinkarnācijai ir diezgan vienkāršs izskaidrojums - enerģija nepazūd un nerodas no jauna. Tava dzīvība ir enerģija. Tu nomirsi un tā enerģija nekur nepazudīs, bet vienkārši mainīs formu.
14.06.2012 23:10 |

Reitings 1183
WaRRior, kas priekš Tevis ir ticams pamats? Es, piemēram, fiziku vispār neizprotu, bet tas man netraucē tagad sēdēt pie pc. Tāpat ar filozofiju, reliģiju, utt. Un ļooooti stipri šaubos, ka šeit, cosmo forumā, atradīsi tādas atbildes, kas sniegs Tev brīnišķīgās zināšanas. Zināšanām nav jābūt uz 10 un tas viss tiešām strādā sauc savas personīgās pieredzes prizmu, bet negribētos Tevi arī sūtīt uz bibliotēku tā pat kā mīksto. Teorija pastāv, bet mēs esam rietumu kultūras sabiedrība un līdz ar to - kristieši, tāpēc karmu un budismu arī citreiz pieņemam ar grūtībām. Tāpēc arī visiem ir pofig šeit un tas ir normāli.
14.06.2012 23:11 |

Reitings 6037
Es nenoniecinu citus par to, ka viņi neizprot/necenšas izprast, bet gan jautāju par to, kālab jāsauc par muļķībām tas, ko paši nesaprot? Un, ja reiz tas, ko es zinu, tiek saukts par muļķībām, tad kādā sakarā es nedrīkstu par muļķīgu nosaukt šādu viedokli? :)
14.06.2012 23:11 |

Reitings 1854
es esmu lasījis par Hobitiem kas iet iznīcināt ma;ģisku grdzenu un par zēnu burvi, kas runā ar čūskām. kā tu tos izskaidrosi?
enerģijas likums te galīgi neder, jo ķermenis sadalās un tur arī te enerģija iziet.

lūdzu nevajag pieminēt budismu, tā pieminēšana šādā diskusijā to noniecina. tā ir bijusi un vēl šur tur ir augsti attīstīta mācība, kur nav bijis ne smakas no tādām slimām muļķībām kā ģimenes karmas utt.
14.06.2012 23:17 |

Reitings 6037
Sadalās Tavs fiziskais ķermenis. Enerģija nepazūd. To, ka enerģija eksistē, arī tāda, kuru Tu neredzi, taču nenoliegsi? Ultravioletais, infrasarkanais starojums... māņi un šarlatānisms. Ar acīm taču neredz.
14.06.2012 23:23 |

Reitings 1854
kāds viļņa garums ir dzīvības enerģijai?
14.06.2012 23:27 |

Reitings 1073
meitenes mīļās, kāpēc jūs cenšaties viņam ieskaidrot to, ko viņa mazais Homēra prāts neaptver? :)

un mīkstais, tavs stulbuma kalngals ir tāādā līmenī, ka es nespēju aptvert, ko tāds nabadziņš kā tu, dari šajā sieviešu forumā. :)
''lūdzu nevajag pieminēt budismu, tā pieminēšana šādā diskusijā to noniecina. ''
mīļais dunduk, budisms ir cieši saistīts ar reinkarnāciju un karmu, bet diemžēl tu, tupi sēžot pie datora un nelasot grāmatas neesi to zinājis. Lūk, kur pierādās tavas zināšanas. :)
14.06.2012 23:28 |

Reitings 1854
nav gadījumā tā ka tu tik tiešām neproti lasīt?

lūdzu nevajag pieminēt budismu, tā pieminēšana šādā diskusijā to noniecina. tā ir bijusi un vēl šur tur ir augsti attīstīta mācība, kur nav bijis ne smakas no tādām slimām muļķībām kā ģimenes karmas utt.
tātad tur nav nekas par to kā karma ietekmē bērnus, ka karmu var nodot viens otram utt. pēc oriģinālās koncepcijas tas vnk nav iespējams. tādēļ tā pieminēšana šeit to noniecina. labāk pieminēt "jauno laikmetu" (new age), jo no turienes visticamāk tiek ņemta informācija. un tā ir nenormāla seno kultūru kropļošanas mašīna.
14.06.2012 23:31 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
jo tu esi MīKSTAIS :D
14.06.2012 23:33 |

Reitings 1
Reģ: 14.06.2012
Pēc pieredzes zinu to, ka vis ļaunais vai labais agri vai vēlu nāk atpakaļ, tāpēc cenšos darīt vairāk laba, jo taču ir labāk, ja labas lietas nāk atpakaļ, bet "Karmai" Es ticu!
14.06.2012 23:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)