Vīrietis apmelo

Reitings 1542
Reģ: 14.07.2011
Labvakar, meitenes!

Ir tāda lieta, ka ar savu vīrieti esmu kopā jau ļoti ilgi, esam pārcietuši daudz ko. Zinu, ka man nav ideāls raksturs - esmu piekasīga un ātri aizsviļos, jā, arī emocionāla.

Pēdējā laikā ar manu vīrieti notiek dīvainas lietas, ja mēs par kaut ko strīdamies - viņš var mani pagrūst, un tā kā esmu diezgan viegla, es uzreiz krītu nost no kājām. Bet vakar no rīta - šausmas! Es piecēlos agrāk, lai modinātu viņu uz darbu, ieslēdzu mūziku, lai viņam vieglāk piecelties - šis uz mani sāk aurot pa visu māju, lai slēdzu ārā! Es neko - izslēdzu, padomāju, ka no rītiem jau visi īgni. Piesēdos pie datora lasīt laika ziņas un dungoju dziesmu, kas bija skanējusi, kad notika kas negaidīts! Viņš piecēlās no gultas - nogrūda mani no krēsla un paņēma aiz kakla, sāka kaut ko bļaut. Es loģiski, ieskrēju virtuvē un sāku raudāt, jo man bija ŠOKS! Un viņš mani izmēdija, kā es raudu, pateica, ka uz darbu vispār neies, grib lai viņu atlaiž un ielīda atpakaļ gultā. Es nezināju ko darīt - zvanīju viņa mammai, visu izstāstīju, viņa mani nomierināja. Pēc tam, es aizbraucu uz darbu. Līdz vakaram, tā teikt, vakara gaitā mēs jau paspējām izlīgt - viņš teica, ka neko no tā neatceroties, ka tas viss notika pa miegam! Mums bija superīgs vakars un arī šis rīts, viss tik mīļi, mīļi. :)

Pa dienu, viņš gribēja iesaistīties kaut kādās muļķīgās darba attiecībās ar vīrieti, kas ir nepatstāvīgs, turklāt krāpnieks! Un mēs abi ar vīrieti to esam apsprieduši, tieši viņš bija tas, kas man teica, ka tas otrs nav godīgs cilvēks.
Es šodien viņam to atgādināju un teicu, lai nekur neiesaistās (starp citu - manējais ir naivs tādās biznesa lietās, ļoti uzticas cilvēkiem - viņu var viegli apmānīt), pats taču teica, ka tas otrs ir krāpnieks! Tik ļoti aizsvīlos, ka viņš manī neklausās, kaut arī es jau zinu tā stāsta beigas, ka pateicu, ka piezvanīšu tam otram un pateikšu, ka mēs esam viņu apsprieduši un, kāpēc!!!

Un manējais tad man izmeta tādu tekstu "Zvani, saki ko gribi! Tu beigās paliksi sliktās lomā! Tāpat, ka Tu mammai pateici, par to rītu! Viņa man šodien zvanīja, es viņai pastāstiju savu versiju, kurā Tu pati paliec vainīga un mamma tagad Tev vairs neticēs!" :o

ES VIENKĀRŠI VAI SPRĀGSTU NO DUSMĀM!

Esmu gatava viņu pamest, bet tajā pašā laikā domāju, ka negribu iet dzīvot pie vecākiem atpakaļ, esmu jau pilnībā izvākusies no turienes un liekas naudas par ko izīrēt savu dzīvokli arīnav. Pie tam, es taču viņu mīlu, bet ko darīt ar visiem šiem stulbajiem izgājieniem? Runāt ar viņu? Viņš nedzird - uzskata, ka viņš rīkojās pareizi!

Šīs pēdējās divas dienas gribu viņu krāpt, kaut arī nekad to neesmu darījusi! Man gribās citu vīriešu uzmanību, satikšanās, romantiku, bet es nespēju viņu nokrāpt, man sirds sāpēs! Jo es viņu tomēr mīlu!

Meitenes, kāda būtu pareizākā rīcībā šādā situācijā? Un kas ar mani notiek? Varbūt es viņu nemaz vairs nemīlu?
13.06.2012 17:40 |

Reitings 354
Reģ: 05.06.2012
riekš kam jāžēlojas drauga mammai?

Nepiekrītu, māta tadu uzaudzināja un lai tagad risina viņa psihiskās problēmas. Agresija un etc. Lai ir lietas kursā kāds ir dēls.
13.06.2012 18:54 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
+++ Līgai

Ciest tādas sievietes nevaru. Kāda jēga raudāt forumā, ja tāpat ar viņu paliksi, tiksi sista un pazemota, bet turpināsi dzīvot pēc principa- Bjet, zna4it lubit
13.06.2012 18:57 |

Reitings 1692
Reģ: 16.01.2011
Nu tā apmelošana liekas pilnīgs sīkums, bet fiziski ietekmēt, tas nav normāli.
13.06.2012 19:16 |

Reitings 1534
Reģ: 29.01.2009
Man laikam šodien ir tas foršais noskaņojums, kad visi liekas pilnīgi zābaki. Kāpēc gan viņš visu laiku tāds nevarētu būt? :D

Nu, kādēļ mātei pēkšņi būtu jāatbild par dēla (pieauguša cilvēka) kaut kādu tur muļķīgu rīcību??? No autores teiktā saprotams, ka viņam šāda uzvedība ir raksturīga tikai pēdējā laikā, nevis jau no pirmsākumiem. Kā jau meitenes te min, varbūt puisim ir kāda iekšējā depresija uznākusi, problēmas darbā, utt. Es zinu, kā tas ir. Un tad patiešām "pa nerviem dod" katra mazākā kaitinošā darbība no partnera puses. Ko māte var darīt šādā situācijā? Atskriet pie dēla un nomierināt? Nē. Stafeti esi pārņēmusi Tu. Audzini pati savu vīrieti un tieciet ar savām problēmām galā paši vai arī šķiries. Mātēm par dēlu uzvedību nav jāatbild līdz nāves gultai. Ja dēls dzīvo patstāvīgi, tad atbild par sevi pats. Un Tu, uzsākot attiecības, to automātiski akceptē.

Tikpat labi iztēlojies, ka Tevi aizkaitina kāda no Tava drauga darbībām un Tu aizsvilsties. Tavs draugs metas pie telefona un zvana Tavai mātei pasūdzēties ar domu "viņa tādu meitu uzaudzināja, lai arī tagad risina Tavas psihiskās problēmas." Nu, vienkārši WTF?
13.06.2012 19:21 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Vai nu rocies iekšā viņa psiholoģiskajās problēmās,jo tādu viņam ir daudz un nopietnas,vai nu pasaki,ka,ja viņš ar tevi nesāks runāt atklātu valodu un nepaskaidros savu attieksmi,tu iesi prom atpakaļ neskatoties...
13.06.2012 19:22 |

Reitings 803
Reģ: 11.06.2012
Nepiekrītu, māte tadu uzaudzināja un lai tagad risina viņa psihiskās problēmas. Agresija un etc. Lai ir lietas kursā kāds ir dēls.

100% Pareizi!:D Ja meitene neuztaisa vakariņas uz reiz =Hallo kristīnes mamm:D:D Ko jūsu meita te atļaujas,dariet ar viņu kaut ko vediet pie prāta!:D
13.06.2012 19:24 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
izskataas, ka te ir satikushies divi lieli beerni. viens ir vinjsh - kapriizs, egoistisks un bezatbildiigs. otrs beerns esi tu, jo pirmaam kaartaam pieaugushi cilveeki NErisina probleemas suudzoties mammai un vinja biznesa partneriem un otraam kaartaam striidu laikaa pieaugushie uzreiz nedomaa skriet pa kreisi.
tas, ka vinjsh rokas paceela gan nav labi. tur veel ir jaapiedomaa, vai ir veerts turpinaat attieciibas. (ja vien pati vinju neesi tik tieshaam izprovoceejusi liidz baltkveelei, lai gan taadi gadiijumi ir mazaak par 1%, kur sieviete tik tieshaam uzprasaas)
13.06.2012 19:28 |

10 gadi
Reitings 532
Reģ: 29.01.2009
Es nezinu,kam tadam ir janotiek,lai pec tam,kad mani nogrūž no krēsla un žņaudz, es vispār tur uzkavētos...
13.06.2012 19:35 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Visus komentārus nelasīju, bet pilnībā piekrītu Chanely un pārējām - ar ļoti dziļām problēmām, iespējams, ne tika psiholoģiskām, bet arī psihiskām. Un tiešām, pie šādas nekontrolētas agresijas kāpēc vēl tu neesi aizgājusi?
13.06.2012 19:38 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Sasmeejos par Cumshot komentaaru :D :D
Liene- Tev pashai labaak just/zinaat ko dariit. Noteikti vajag izrunaaties. Vispaar jau tieshi vinjam vajadzeetu kaut ko dariit lietas labaa,ne Tev!! Es,personiigi nebuutu kopaa ar taadu "miiljoto" cilveeku ,kursh pacelj roku pret mani,tas arii ir viens no iemesliem kaapeec mans ex ir EX. :)
Veelu Tev veiksmi tikt skaidriibaa!!!
13.06.2012 19:39 |

Reitings 10475
Piekritīšu, ka ir ļoti grūti tev būtu aiziet pie vecākiem, no vienas puses tas liekas kā zaudējums, apliecinājums neveiksmēm, bet patiesībā tas ir glābiņš, es domāju, ka tieši tā arī ir jādara, nepaliec par upuri!
13.06.2012 19:39 |

Reitings 354
00% Pareizi! Ja meitene neuztaisa vakariņas uz reiz =Hallo kristīnes mamm Ko jūsu meita te atļaujas,dariet ar viņu kaut ko vediet pie prāta!

Atkal nelasa lidz galam komentāru, bet ko stulbu izfantazē! Pat vecvecakiem ( ir likums) var likt maksāt mazbērtnam uzturlīdzekļus ja to nevar darīt vmazbērnu vecāks. Un vēl, čalis psohiski slims vai ar lielām prtoblēmām. Grūsta, apemlo, žņAUDZ!!!!!!!!!! māta varbūt pat zin ka dēls ir psihiski nevesels, un varbūt jaatsāk zāles lietot vai kā tā. Nu mazums...
13.06.2012 19:43 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
becky - domaaju nekaads zaudeejums tas nebuus,tikai ieguvums,jo neizniekos dziivi ar taadu "viirieti" . Reaali vecaaki pashi aizvilktu no taada tipa,ja zinaatu kas notiek!
13.06.2012 19:44 |

Reitings 239
Reģ: 24.02.2012
Iesaistīt ģimeni, viņa ģimeni, viņa dzīves grūtībās, vai psihiskos traucējumos, vai...., vai... vai.... ir ne tikai ļoti normāli, bet arī vajadzīgi, problēmas brīžos visiem ir jāsanāk kopā un tā jārisina. Bet mans vienīgais ieteikums ir, noskaidrot, kāds tādai pēkšņai rīcībai ir iemesls.
13.06.2012 19:50 |

Reitings 10475
smirnoff, protams, ka reāli, tas nav zaudējums, bet otrādi!!! Taču psiholoģiski, ja tev ir jāatgriežas pie vecākiem, tas tomēr var tikt uztverts kā dzīves neizdošanās, vai ne?
13.06.2012 19:55 |

Reitings 354
Nu, kādēļ mātei pēkšņi būtu jāatbild par dēla (pieauguša cilvēka) kaut kādu tur muļķīgu rīcību?

Upura filozofija. Nevienam radam, vecakiem,draugiem neteikt ka sit,apmelo,grusta,žņaudz...Un tad upuris sieviete tiek nogalināta. Nu kur jums mīļās prāts. Tak lasat ko raksta autore,ko rakstu es. Tracina ja pašas nez ko izfantazē un apgriež domu. LASAT CITUS LīDZ GALAM.
13.06.2012 19:56 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Neviens sušķis, kur nu vēl vīrietis man nesitīs, ja arī to darīs dabūs divkārši pretī un es tādu uz vietas pamestu, man būtu vienalga vai es viņu mīlu vai ne, jo tā izturēties vīrietis nedrīkst.
13.06.2012 19:56 |

Reitings 354
ja tev ir jāatgriežas pie vecākiem, tas tomēr var tikt uztverts kā dzīves neizdošanās, vai ne?

Labāk gaidīt kad nožņaugs? Vai kad būs bērni, u tad sasistaiar mazuli skriet pie vecākiem? Vai labāk tomēr atzīt ka pieaugušam cilvēkam kļūdu, un labot to?
13.06.2012 19:57 |

Reitings 10475
Uma, lasi vienreiz uzmanīgi, es nevienā brīdī neteicu, ka meitenei ir jāpaliek pie šāda agresora, tieši pretēji, es saku, ka atgriešanās pie vecākiem ir grūta!!!!!
13.06.2012 19:59 |

Reitings 354
es saku, ka atgriešanās pie vecākiem ir grūta!!!!!

Neviens jau nesaka ka viegla, tomēr tas ir vieglākai risinājums šādā situacijā. Manuprāt pats labākais un vieglākais. Un vēl, labi ka autorei ir vecāki kur agriezties, tas ar visu atvieglo.
13.06.2012 20:04 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits