Vīrietis- tēvs

Reitings 202
Reģ: 12.06.2012
Sveikas :)

Tad nu es tā šodien aizdomājos par vienu tēmu-
Arvien vairāk un vairāk man apkārt meitenes ir vientuļās mātes... jau trešā draudzene gaida bērniņu un bērna tēvs brutāli pasūtīja viņu grūtniecības sākumā un neliekas ne zinis un atteicies no sava bērna. Lasu internetu, šī tēma visu laiku dominē apkārt. Kas notiek ar vīriešiem, vai tiešām nav spējīgi uzņemties atbildību par saviem darbiem? Dusmas milzīgas, jo šādi frenki un frukti pēc tam dzīvo laimīgi apkārt un vēl ņem un uztaisa bērnus citām. Gribētos tādiem piemērot sodu, tas ir briesmīgi un žēl skatīties uz tām māmiņām kas vienas iznēsā bērniņus un lielākoties tās māmiņas ne pie kā vainīgas nav, čaļi aizmūk līdz ko parādās bērns. Protams, ir gadījumi, kad apdomājas un pēc kāda gada uzpeld un izveidojas ģimene, tādi daudz dzirdēti un tomēr... Ko iesākt ar tādiem un kā sodīt? Pat alimentus nevar pieprasīt, jo mūsu tiesu sistēma lielākoties pērkama. Man draudzenei turīgais bērna tēvs uzpirka sistēmu un meitene ar bērnu nedabūja pat iztikas minimumu bērnam....
12.06.2012 20:43 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
lana_3853 - buut vientuljai maatei jau IR sods pats par sevi, jo parasti ruupes dalaas uz puseem. ja jau tu tik ljoti aizstaavi viirieshu tiesiibas aizlaisties, tad arii tev buutu tik pat dedziigi jaaizstaav aborti.
taa vai taa, cieteeja diemzeel vienmeer ir tikai sieviete. aborts kaitee veseliibai un buut vientulai maatei ir smagi. un kaapeec tikai sievieteem buutu jaauznjemaas atbildiiba par sekaam? ne jau sievietes njem un izvaro viirieshus un tad paliek staavoklii.
12.06.2012 21:39 |

Reitings 2552
Reģ: 11.04.2011
Es vienmēr pajautāju par ģimeni, bērniem un ko viņi darītu, ja meitene paliktu stāvoklī :D Nopietni :D Un arī vienmēr ir bijis ar savu draugu vecākiem, tāds kontakts, ka, ja nu pats nomīž, tad vecāki liktu nākt pie prāta. Nekad neielaižos 1 nakts sakaros, galvenokārt, jo negribu palikt stāvoklī no kkāda idiota, kuru neesmu iepazinusi.
12.06.2012 21:42 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es gan zinu vīriešus, kas audzina savus bērnus un bērni dzīvo pie vīrieša, un ne vienu vien tādu modeli zinu. Paldies Dievam nepazīstu nevienu vīrieti, kas bērniņu ir bezrūpīgi pametis, varbūt tāpēc, ka nav man tik plašs tas paziņu un draugu loks.
Vīrieši par šīm lietām mazāk runā, savukārt bieži vien sievietes aiz sāpes mēdz vīrieti pataisīt par pēdējo mēslu un kretīnu.
Es nevienu neaizstāvu, vienkārši minu ka nav tikai vīrieši bezatbildīgi, bet arī sievietes. visādi ir.
12.06.2012 21:42 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
Piekrītu, Gurri, arī man ir zināms pagriezts variants. Šādas situācijas, manuprāt, ir tīrs komunikāciju prasmju trūkums. Tādos brīžos jāliek sevi pie malas un jādomā par bērnu. Jā, sāp, protams, taču runa iet par cilvēku, kurš nevienam neko nav nodarījis.
12.06.2012 21:45 |

Reitings 3376
Reģ: 18.03.2012
*apgriezts
12.06.2012 21:45 |

Reitings 820
Reģ: 28.04.2012
Paga,paga-vai tad bērnus viens cilvēks taisa?Sieviete pati ir muļķe,ja apzinoties,ka bērns nav plānā šobrīd,neizsargājas.Negrib rīt tabletes?Kas grūti pateikt čalim,ka bez preža nekāds sekss nebūs?Daudzas no tām līzītēm,kas paliek ar sīkajiem pašas ir vainīgas,ka papleta kājas pie pirmās bučas.Cik nav šādu gudrīšu,kas sekso,bet neizsargājas jo domā,ka pārējās apkārt paliek stāvoklī neplānoti,bet ar viņu jau tas nenotiks.
Pirms es ar kādu pārguļu,es viņu informēju,ka bez izsargāšanās seksa nebūs,jo es bērnu negribu.
Vēl ir tie gadījumi,kad puisis skaidri ir pateicis,ka bērnu negrib,bet meitene viņam aiz muguras tāpat pārtrauc izsargāties,sadzīvo bērnu,domājot,ka gan jau viņš pārdomās un pēc tam raud,ka čalis negrib to sīko.Bet viņš jau no paša sākuma teica un viņš jau nezināja,ko draudzenīte plāno.
Es uzskatu,ka vainīgi lielākajā daļā gadījumi ir abi divi,nevis tikai vīrietis.
12.06.2012 21:49 |

Reitings 202
bieži vien sievietes aiz sāpes mēdz vīrieti pataisīt par pēdējo mēslu un kretīnu man jau liekas, ka tās ir vientuļo mātes tiesības, ja vīrietis aizlaidies
12.06.2012 21:49 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
skaya piekrītu tevis teiktajam.
12.06.2012 21:55 |

Reitings 844
Reģ: 29.01.2009
Krista! Pirmkārt, es gan neuzkatu, ka būt vientuļajai mātei automatiski ir sods. Un tas nav arī nekas ļoti grūts. Esmu bijusi tā teikt, vientuļā māte - no attiecībām ar bērna tēvu aizgāju es, nakāds kretīns viņš nebija, tikai sapratu, ka viņu vairs nemīlu un bez mīlestības priekš manis attiecībām nav citu attaisnojumu. Bērns ir laimīgs, viņam ir abi vecāki. Un kurš te saka, ka ja vīrietis nevēlas ģimeni, tad viņš neuzņemsies atbildību par bērnu? Un apgalvot, ka cietēja ir tikai sieviete - absolūti nepiekrītu - viņai vismaz ir cerības nākotnē uz pilnvērtīgu ģimeni, bet vīrietim gan kaut kas tāds vairs tā pilnā mērā, pilvērtīgi vairs nav iespējams. Un manā situācijā vīrietis bija nesalīdzināmi nelaimīgāks par mani.
Un kāpēc lai es atbalstītu abortus? Nesaskatu loģiku. Abortus galīgi neatbalstu un nekad neesmu atbalsījusi.
Turkāt - nekad mūžā neesmu apgalvojusi, ka atbildība jauzņemas tikai sievietei. Esmu šeit gana daudz par šīm lietām diskutējusi un vienmēr apgalvojusi, ka bērns ir ABU emocionāla, morāla un materiāla atbildība.
12.06.2012 21:55 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Sieviete pati ir muļķe,ja apzinoties,ka bērns nav plānā šobrīd,neizsargājas.Negrib rīt tabletes?Kas grūti pateikt čalim,ka bez preža nekāds sekss nebūs?

Te kāds laikam nav dzirdējis, ka prezervatīvi mēdz plīst. Tā nav droša izsargāšanās metode (lai nepaliktu stāvoklī), prezervatīvs ir vienīgais, kas pasargā no STS, bet no STS jau stāvoklī nepaliek. Varbūt ir jāvelk vairāki? Tipa, dubults neplīst :D
12.06.2012 22:01 |

Reitings 2226
http://www.google.lv/search?rlz=1C1PRFB_enLV454LV454&sugexp=chrome,mod=10&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Daudzas+no+tām+līzītēm%2Ckas+paliek+ar+sīkajiem+pašas+ir+vainīgas%2Cka+papleta+kājas+pie+pirmās+bučas.http://www.google.lv/search?rlz=1C1PRFB_enLV454LV454&sugexp=chrome,mod=10&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=Pirms+es+ar+kādu+pārguļu%2Ces+viņu+informēju%2Cka+bez+izsargāšanās+s
Manuprāt [areiza nostāja
12.06.2012 22:04 |

Reitings 2226
'aaaaaaaaaa,kā man neizdevās ielikt citātu ,,,shame
12.06.2012 22:05 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Miss.Dior, varbūt tas vīrietis nav aizlaidies, bet sev nevēlas blakus šo sievieti, bet par bērnu neatsaka rūpēties, taču sieviete pasaulei pavērš, redz ja negrib MANI- negrib arī bērnu. Situācijas tūkstoš un viena, viena tante teica un tikai teica, tajās attiecības TU nestāvēji klāt un nezini kā viss patiesībā ir.
12.06.2012 22:07 |

Reitings 2226
Šādi man sanāk vienkāršak.......Daudzas no tām līzītēm,kas paliek ar sīkajiem pašas ir vainīgas,ka papleta kājas pie pirmās bučas.Cik nav šādu gudrīšu,kas sekso,bet neizsargājas jo domā,ka pārējās apkārt paliek stāvoklī neplānoti,bet ar viņu jau tas nenotiks.
Pirms es ar kādu pārguļu,es viņu informēju,ka bez izsargāšanās seksa nebūs,jo es bērnu negribu.

Atvainojos par savu blondumu
12.06.2012 22:07 |

Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Baigi aizplūda diskusija. Tēma jau vispar ir par vientuļajām mātēm, kuras vīrieši brutāli pamet,kad uzzina par gaidāmo bērnu.
12.06.2012 22:08 |

Reitings 844
oi, par to izsargāšanos - ļoti iespējams, ka mēs te diskutētu mazākā pulciņā, ja izsargāšanās vienmēr nostrādātu! Ja divi cilvēki mīlējas, tad vienmēr jāpatur prātā, ka var pieteikties mazulis. Tāpēc arī šīs lietas tomēr nav, tā teikt, kā sviestmaizi apēst.
12.06.2012 22:09 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
Tāpēc,izvēloties savu vīrieti vajag ļoti lielu uzmanību pievērst viņa ģimenei.Jo pa lielam,kāda ir puiša ģimene - tāds būs arī viņš pats.Laimīgā ģimenē ar abiem vecākiem izaug arī laimīgi bērni,kas zin,ko nozīmē saistības un atbildība.Mūsu vīrieši,diemžēl,pa lielam nezin ko nozīmē atbildība.Pie visai vaina audzināšanai,protams,arī sabiedrībai.
12.06.2012 22:10 |

Reitings 202
Tēma jau vispar ir par vientuļajām mātēm, kuras vīrieši brutāli pamet,kad uzzina par gaidāmo bērnu
12.06.2012 22:12 |

Reitings 844
Par to ģimeni gan - absolūta patiesība, Lapsa! Visiem ir tendence atkartot pieredzētos modeļus, pat ja tie ir galīgi greizi un pats tos nekad negribētu atkārtot. Stiprākajiem izdodas, bet stipru cilvēku ir maz.
12.06.2012 22:15 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
ne visiem ir tendence, piemēram, ir taču gadījumi, ka dzērāju ģimene, bet bērns izaug un izveido laimīgu ģimeni, nekad mūžā nedzer utml. Bet gēnos jau paliek un atliek kādam smagākam notikumam būt, tā cilvēks var salūzt un atkārtot vecāku modeli, tas gan...

es par to prezervatīvu plīšanu nesaprotu. :D piemēram, mans bijušais gribēja sīko, tāpēc prezervatīvi bieži plīsa, bet prasīju dažām draudzenēm, kā viņām ar to visu, viņas teica, ka ne reizi nav plīsis. Kā tas iespējams? Tad sanāk, ka vīrieši prot speciāli viņus nepareizi uzvilkt, lai saplīstu?
12.06.2012 22:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online

Šobrīd nav neviens reģistrēts profils portālā!