Pelīmētās skropstas.

Reitings 61
Reģ: 02.12.2010
Sveikas meitenes! :)

Vēlētos izmēģināt pielīmētās skropstiņas. Kādas atsauksmes? Cik aptuveni viņas maksā Drogās? Cik ilgi turas? Vai viņas ir vienreizlietojamas? Vai viņas var krāsot? Cik viegli viņas pielīmēt? Varbūt kādai ir bijis kāds nepatīkams atgadījums? Ceru , ka padalīsieties ar pieredzi. Paldies!

12.06.2012 18:15 |

Reitings 216
Reģ: 29.01.2009
Ko labāk izvēlēties - šādas pielīmējamās visas skropstas vai tos skropstu pušķīšus?
Nevienu reizi neesmu ne vienas ne otras lietojusi, bet uz izlaidumu varētu pamēģināt! :)
12.06.2012 19:14 |

Reitings 61
Vēl vien jautājums - kā lai viņas pareizi noņem?
12.06.2012 19:16 |

Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
modzisha , vienkārši uzmanīgi noplēs un tad ar kosmētikas noņemeju notīri līmes paliekas. jāsaka, ka līmei ir nozīme , tāpēc lieku tikai DUO. interesanti ir tas, ka MAC, lai arī ražo savas skropstas, viņu stendos nav tādas speciālās mac līmes, bet tieši DUO firma.

Filla, pušķīšus sev grūti smuki salikt, bet citam noteikti vieglāk nekā pilnās skropstas :)

Ja jautājumi, raksta uz epastu (profilā ), man šī ir tiešam mīla tēma :)
12.06.2012 19:20 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
Filla Mana vizāžiste teica,ka pušķīši ir labāki(sanāk vairāk),bet pašai nesanāca uzlikt pareizi un vispār nebija nekāda efekta. Kaut kur joprojām ir ardeco variants.

modzisha Nezinu kā pareizi,bet es ar pinceti paķeru vienu sānu un velku(nav sāpīgi),dažreiz ar rokām.
12.06.2012 19:20 |

Reitings 61
Ceru, ka nekas man neatlips uz ielas. :)
13.06.2012 11:47 |

Reitings 129
Reģ: 29.01.2009
Ja es katru dienu lieku liekas skropstas tagad,bet tagd naturalas,lieku kiss -07. Vislabakas,kadas esam lietojusi,esmu pameginajusi ardell galigi nepatik,un eyelure lashes,tas nutaa, ir ok.
Iepatikas nakstmeitas bildes ar tam sherine 31 liekas superigas. Lidzigas kiss 07 un eyelure 107,bet shitas liekas daudz kuplakas un labakas. Bus jamegina japasuta.
Mjaa tikai man miinuss ir tas,ka lieku apmeram gadu,un skropstinas palikushas mazinas un planinas :(
13.06.2012 12:11 |

Reitings 308
Reģ: 10.05.2012
Agrāk pieaudzēju, bet tas nobeidza manas skropstiņas. Tā kā man patīk izteiksmīgas acis ikdienā, jau kādus gadus 4 izmantoju šīs skropstiņas. Ikdienā mazākas, uz svētkiem, vakaros biezākas.
Es pērku tās, kas tagad pieejamas arī lielākos Rimi, laikam Fashion lashes. Līmi lūdzu nepērc no Artdeco, viņa ir škidra un neko nelīmē, jau vairākas esmu izsviedusi misenē. Iegādājos no ebay LasgGrip līmi.

Pamācības meklē youtube ;) Roka gan būs jāpiešauj. Ir gadījies, kad atlīp kāds stūrītis, tāpēc jā'but līdzi līmei, bet tas ir reti. Man turas arī pēc ballītēm nākamjā dienā, pirtī arī ir bijis. Ja laba līme, tad turēsies ilgi, tikai - acis NEAIZTIKT!!!!!! Ir gadījies pēc ballītes no ŗita aizmirst, un paberzēt acis :D

Es lieku laineri, skropstas, pēc tam ar laineri pārvelku pār skropstu līniju un ar tušu mazliet piekrāsoju savas dabīgās skropstiņas, lai viņas arī būtu melnas! :)
14.06.2012 18:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits