Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Karbonāde

 
Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Padalieties ar receptem kā jūs gatavojiet karbonādes? varbūt kāda taisa kā savādāk. Ierasto apviļāšanu miltos un olās es zinu :D
12.06.2012 12:37 |
 
Reitings 3743
Reģ: 31.01.2009
Es lieku milti+olas+rīvmaize. Ja vispār taisu karbonādes, man īpaši viņas nav cieņā :)
12.06.2012 12:39 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
uiiij, nē, šito jautājumu te neuzdod. Pag. reizē bija gara diskusija par to, kas skaitās karbonāde :D :D :D
12.06.2012 12:39 |
 
Reitings 2001
Reģ: 11.02.2011
dr.lv ir ieteikumos dažādas receptes,man liekas,pat redzēju karbonādei foršu recepti. :) Pameklē,tur,parasti daudzi iesaka,tās receptes.
12.06.2012 12:39 |
 
Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Un kas tad skaitas karbonāde? :D
12.06.2012 12:40 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
http://cosmo.lv/forums/topic/110410-karbonades/?sort=ASC&pnr=1 :D

Es Tavā vietā ceptu kā parasti, bet eksperimentētu ar "cepurītī", tur var likt to, ko franču karbonādei, ananasus un sieru, sēnes un sieru..visu ko :)
12.06.2012 12:41 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
nu, ok, gara diskusija nebija, bišku pārspīlēju :D :D :D :D
12.06.2012 12:42 |
 
Reitings 378
Reģ: 14.04.2010
Nu vot mani arī interesē ta cepurīte. Pēc apcepšanas vienkārši vel pa virsu uzlikt ananasu un sieru un cepeskraasnii cept tālak? vai kā savādāk?:D
12.06.2012 12:47 |
 
Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Escade, man vislabāk patīk apcept vistas fileju bez miltiem un olas, tad likt pa virsu tomātus, mazliet majonēzi, smalki sagrieztu ķiploku un rīvētu sieru un cepeškrāsnī iekšā! Bet variācijas jau ir bezgalīgas!
12.06.2012 12:52 |
 
Reitings 354
Reģ: 05.06.2012
 
Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Uma, paldies par linku! Labas receptītes no asprātīga puikas! :D
12.06.2012 15:00 |
 
Reitings 354
Reģ: 05.06.2012
Viņam jau savi 40 vismaz. :D
12.06.2012 15:07 |
 
Reitings 2302
Reģ: 13.06.2011
Tikko atradu lielisku recepti, tuvākajās dienās pati ar izmēģināšu.:

Nepieciešams:
Cūkgaļas karbonāde/ saklapēta
Sagatavo garšvielu miksli (vegeta, sāls, pipari, var kādu piedevu gaļai, citronskābe)
Apkaisam karbonādi ar garšvielu miksli.
Pildījums:
Tomāti, siers, lociņi, dilles, cauraudzis kūpinājums vai šķiņķis. No katra pa kādai strēmelītei liekam karbonādītei virsū, pēc tam satin tādas kā trubiņas.
Panē olā, miltos un atkal olā. Liek cepties uz pannas zem vāka, uz lēnas uzguns. Cep no 3 pusēm.

Lai labi garšo.. :)
12.06.2012 15:13 |
 
Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Un man šķita, ka varētu būt pat zem 30- izteiksmes veida dēļ...un, nu jā, receptes arī daudz- droši vien gadu gaitā iekrātas :D
12.06.2012 15:18 |
 
Reitings 1190
Reģ: 03.10.2010
es taisu ātro vistas karbonādi , kad negribas klapēt gaļu un citus trikus rādīt :D
. nedaudz sasaldētu fileju sagriežu plānās plāknsītēs, apleju ar citronu un ar lielo karoti iemērcu olā + majonēze+ citronpipari+ sāls+ dille . un cepj . ātri un garšīgi . Ja gribās pačammāties , tad vel rupjmaizē paspaidu tos gabaliņus .

Normālās karbonādes man ne īpaši,jo man tas cūkas gaļas gabals patīk vairāk vienkārši izcepts ar dillēm un citronu :)
12.06.2012 16:32 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!