gudrības zobs

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
ārprāts, šis vairs nav izturams.. kā noprotat, runāju ar gudrības zobu augšanas sāpēm
kur rīgā var aiziet atrādīties? zinu, ka stomatoloģijas institūtā var izraut, bet tur cik dzirdēts ir dārgi, labāk gribu aiziet pie zobārsta, varbūt nemaz nav jārauj ārā, tāpēc gaidu padomus, kurš zobārsts varētu mani šodien pieņemt un apskatīt manu zobu???
vienkārši lieliski, īstajā dienā, kad mutiskais eksāmens uz kuru neesmu spējīga aiziet...
12.06.2012 06:51 |

Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Kad man ļoti sāpīgi auga gudrības zobs, es to smērēju ar šo bebuču zobu šķilšanās smērīti http://www.pilsaptieka.lv/lv/products/Dentinox_Gel_N patiešām palīdzēja.
12.06.2012 09:43 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es domāju, ka tikai dakteris pateiks vai raut vai neraut, ja zobs nav sastrutojis un ļoti sabojājies, viņu tev neraus laukā, man iznāca gudrības zobs bez problēmām, bet tikai pēc tam kad man lielas problēmas sagādāja blakus zobs, kuru izrāva. Stomatoloģijas institūtā cenas ir augstākas, es diezgan samaksāju pie viņiem, pa rengenu vien 13Ls, pēc tam aizgāju uz dental.lv un varu teikt tikai labas atsauksmes, tikai nezinu vai viņi griež, bet raut gan rauj.
12.06.2012 09:49 |

Reitings 454
Reģ: 13.11.2009
Man pirms pusgada operēja gudrības zobu. Noteikti iesaku SI dakteri Māri Sedlenieku - ārsts ar zelta rokām - man veica operāciju pilnā narkozē,jo bija diezgan sarežģīts gadījums ar gudrības zobu un visu izdarīja tik perfekti,ka pat pampums bija minimāls! Noteikti iesaku! Cik zinu viņš pieņem arī Veselības Centrā 4.
12.06.2012 09:58 |

Reitings 454
p.s. Dakteris Sedlenieks strādā Valsts Zobārstniecības centrā (tas ir blakus Stomatoloģijas Institūtam tikai ieeja no sētas). http://www.vzc.lv/lv/vzc/sakumlapa
12.06.2012 10:05 |

Reitings 1123
Reģ: 18.04.2012
Man jau kādus 6 gadus nāk gudrības zobi ārā un vēl knapi pusē ir iznākuši. Regulāri vairākas reizes gadā vienam zobam smaganas sastruto un sāp ļoti. Dažkārt izlīdzos tāpat un pie zobārsta neeju un pēc pāris dienām pāriet. Dažkārt tomēr jāiet pie zobārsta.. man ir skalotas smaganas, liktas zāles, grieztas smaganas. Tā kā ar gudrības zobiem tiešām ir traki daudziem!
12.06.2012 10:21 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
Jums sāp, kad viņi aug?? Man jau gadus 2 visi četri lien ārā, bet nesāp. ir sāpējis pāris dienas tad, kad atplēstā smagana dzija, bet tas bija minimāli un īsu laiku.
autorei iesaku aizčāpot pie zobārsta, lai paskatās, ko var darīt. varbūt raušana nemaz nav nepieciešama.
12.06.2012 10:25 |

Reitings 454
lapsīgā, katrs gadījums jau ir individuāls. Man, piemēram, žoklī ir pārak maz vietas un tādēļ jau ir izoperēti 2 gudrības zobi, jo viņiem reāli nebija vietas,kur augt. Bet zinu, ka daudziem viņi izaugu bez problēmām, citiem ir tikai nedaudz pie zobārsta jāiegriež smagana,lai vieglāk iznāk ārā un tad ir tāda kategorija kā es, kas ir nomocījušies sāpēs un pampumos līdz viņi tiek izoperēti....vispār baigi nepatīkamā lieta...
12.06.2012 10:30 |

Reitings 8407
Reģ: 29.01.2009
Man ļoti sāpēja, kad auga gudrības zobi, bet iesaku pasekot līdzi tām meitenēm, kurām nav nekādas problēmas par to vai mutē ir vieta, jo man izauga gudrības zobi, mutē bija maz vietas un sābīdīja nepareizi manus skaistos zobus, tagad, lai dabūtu visus taisnus ir vajadzīgas breketes, kā arī jārauj ārā visi 4 gudrības zobi.

Un visi ārsti kā viens iesaka Stomatoloģijas institūtu, jo daļa atsakās raut manus zobus, jo man vēl jārauj viens papildus zobs, kopā tad 5. Drīzumā taisos vismaz 3 izraut.
12.06.2012 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits