es vēl nevaru saprast, kura mana pirmā-šī, vai tas idiots, kas man bija pirms tam, no kura pēc daudziem gadiem esmu tikusi vaļā un priecājos :D tad likās-oi mīlu un citu nevarēju blakus iedomāties, bet kad beidzot pieleca, ka pietiek sevi mocīt un tām attiecībām jēgas nav, kkā uzreiz uzradās, šķiet tas īstais, un bijušā dēļ nevienu(!!!) asaru nenobirdināju un jau gandrīz gadu priecājos par savu saprātu un laimi, kuru Dievs man deva :) es vienkārši neļāvos tiem pārdzīvojumiem....man iespējams bija vieglāk, jo iepriekšējais bija daudz mani sāpinājis un man uzbūvējās mūris pret viņu, nu un nebija man sirds cilvēks, tāda kā izrunāšanās bija pirmās 5 min, beigās sviestā gāja. reāli ar viņu varētu tās attiecības veidot kā one night stand utt bet neko nopietnu...bija grūti, bet es meklēju to labo un saku paldies ka zinu ko vairs nevēlos un norūdīta esmu nepajokam tajā skaitā ar visām krāpšanām utt :) daudz ieguvu, lai spētu veidot jaunas attiecības, tādēļ laikam mana vecā mīlestība ir totāli sarūsējusi un sadrupusi :D