Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Turcija vs. Bulgārija

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Sveikas!
Vasaras beigās plānojam atvaļinājumu, tāpēc vēlētos dzirdēt atsauksmes par atpūtu Bulgārijā, varbūt kāda ir bijusi un var dalīties ar iespaidiem? Par Turciju dalīties iespaidos nevajag, tur esmu bijusi vairākas reizes un man tur tīri labi patīk, bet šogad gribas kaut ko savādāku. Ar Bulgāriju man nav absolūti nekādu asociāciju, tāpēc nevaru izlemt, vai braukt uz to pašu Turciju vai izmēģināt kaut ko jaunu!
Būtu labi, ja kāda meitene, kas ir bijusi gan vienā, gan otrā valstī,varētu ieteikt kur labāk, kur pašām patika vairāk? :)
ņemot vērā to, ka budžets ir ierobežots, par citām valstīm pagaidām nemaz neinteresējamies.
11.06.2012 12:00 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Es pagajusho gadu biju Bulgarijaa shogad uz Turciju :D
Bulgarija loti patika, bet atpakalj nebrauktu. Gribes ko citu. Bijaam Sunny beach uz 2vaam nedeeljaam all inclusive hotelii, ediens bija labs un dzeeriens arii. Un cilveki bija fantastiski. Veljoprojaam uzturam kontaktus ar baarmenjiem kuriem sapazinaamies un vaacu puishiem kuri apmetaas muusu hotelii. Kapec nebrauktu atpakal ? Jo viss parak atgadinaja LV. Gribas ko jaunu :)
11.06.2012 12:04 |

Reitings 903
Reģ: 26.03.2009
Kas tieši atgādināja LV? :)
Nu jā, gribas lai ir tā, ka pēc iespējas mazāk atgādina lv, gribas ko eksotisku, tāpēc jau man ļoti patīk Turcija, it īpaši Kemera....mmm! :)
11.06.2012 12:08 |

Reitings 436
Reģ: 06.03.2012
Biju Turcijā,Stambulā. Pasakaini! :)
11.06.2012 12:11 |

Reitings 2784
Reģ: 18.05.2009
Unique laikam jau cilveekos, stilaa,eekaas.. Zinu ka daudzas man uzbruks bet Bulgarijaa tapat kaa Lv daudzas eekas izskatas 'skumjas' vecas,pusgruvushas, cilveki daudzi taka no padomju laikiem vel staigaa, visaas malaas krievu valoda vien. Bet es neapgalvoju ,ak valsts slikta. Manas brivdienas bija briineskiigas, cilveki jautri un izpalidzigi. Man arii pret krievu valodu nekas nav. Bet ja es gribu visu to nakamreiz vnk uz maajam ciemos aizbrauksu :)
11.06.2012 12:17 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits