Kā jau liela daļa sieviešu arī es, lai atrastu savu īsto matu krāsu, nododos eksperimentiem.
Tā nu manās rokās šoreiz nonāca jaunā Drogu matu krāsa Eugene color, kas ir francūžu ražojums, papētīju pēc tam, ka tā ieņem 2.vietu Francijas tirgū aiz Loreala.
Apbrīnu izraisīja arī paciņas saturs, bez visam sastāvdaļām, balzāma un cimdiem nāca līdzi arī uzlika briļļu kātiņiem, kas nozīmē, ka arī pašrocīgi var nokrāsot matus arī tās dāmas, kam ir brilles un nav jāsatraucas par kājiņu nokrāsošanos. Pluss visam šim kastītē ir iespējams izveidot caurumiņu, kur krāsošanas laikā nostiprināt krāsas flakoniņu, lai tas nav jāliek kaut kur, un jādomā ka tik nenokrāsos kaut ko.
Krāsot man nāca palīgā māsa, kas nu noteikti nav speciāliste šajā ziņā, bet tomēr foršāk, ja pašai tas nav jādara. Ņēmu toni nr.4, kas ir sarkanīgs, jo vēlējos toni, kas ir sarkans, bet nav luksofora sarkanumā. Krāsa klājās ļoti labi un matiem, kas ir samērā biezi un garumā nedaudz garāki par pleciem pietika. Pēc izmazgāšanas tonis bija tumšāks kā uz iepakojuma, kas mani no sākuma sabaidīja, jo likās dikti tumši, bet pēc pāris mazgāšanām, tonis bija īstais, bet tas spīdums... Nevienu reizi, pēc citu krāsu krāsošanas, spīdums nebija tik izteikts un neturējās visu mēnesi līdz nākamajai krāsošanas reizei.... Tik daudz komplimentu, par spīdīgiem un veselīgiem matiem, laikam nebiju saņēmusi. Un spīdumu papildināja arī viegla izķemmēšana, kas nu ir problēma, ja mati nedaudz lokojas. Krāsu arī turpmāk lietošu, jo nevaru atteikties no tik spīdīgiem matiem un krāsas.