Nu tad par skaisto svētdienu!

Reitings 1431
Reģ: 04.04.2012
Sveikas meitenes!

Beztēmas vēl nav, tā kā izveidoju. Parunājam par kaut ko skaistu. :)
10.06.2012 09:05 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
atvainojos,egoistiSki.
10.06.2012 13:53 |

Reitings 622
Reģ: 14.05.2012
Loģiski spriežot, šis bērns izaugs ģeniāls. Ģimenes pirmdzimtais (a.k.a es) izrāda tik daudz ģenialitātes pazīmju. Otrais bērns ģimenē (a.k.a "pamēģināsim vēl vienu", a.k.a mana māsa) uzskata, ka ir māksliniece - zīmē, taisa rotiņas (šis vienkārši mani nogalina) un ģērbjas... visnotaļ savdabīgi. Varbūt ar trešo bērnu vecākiem veiksies labāk, tomēr šo gadu laikā vismaz kaut kādas audzināšanas prasmes ir iegūtas. Es ceru. Insomnia, un jā, ceru, ka galu galā, arī es varēšu ieguldīt savu artavu māsas vārdu krājuma paplašināšanā un attieksmes veidošanā.
10.06.2012 13:56 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
clique - tā,kā manas pulciņu ēras ar publiskajiem pasākumiem jau ir aizgājušas nebūtībā, tad iespējams,ka mans puisi arī uz tām nenāktu..nevaru iedomāties,ka viņš sēdētu zālē un skatītos kā es dziedu...
viņam besij pat izlaidumi :D tā,kā censtos saprast...
10.06.2012 13:56 |

Reitings 248
Reģ: 07.06.2010
zilbuliite Es jau cenšos un nevelku uz visiem koncertiem :D ,BET pēdējā laikā tas ir palicis "neiešu,man savi plāni".Tagad man arī negribas iet uz viņa pasākumiem.Vienkārši gribas kādu atbalstu,kuru nesaņemu.Bija doma no sākuma aiziet uz manu pasākumu,kurš ilgs tikai kādas min.30,tad uz viņa,tagad nezinu vai vērts.Varbūt uzspļaut un katram darboties savā lauciņā?
10.06.2012 14:04 |

Reitings 2487
Reģ: 24.04.2012
clique - ko es esmu iemācījusies? ka nevar piespiest kādu,lai viņam patiktu tas,kas tev...
nevajag apvainoties vai ko, vienkārši ej uz saviem pasākumiem un baudi procesu..katram savi hobiji...
piemēram, manam ir tendence vilkt mani līdzi uz visām spēlēm ,kaut gan man ir nenormāli garlaicīgi tur. oke, futbols man vēl kaut cik, bet no volejbola man pilnīgi nekādas saprašanas nav, bet viņš mani velk līdzi..šādos brīžos es labprātāk,pasēdētu mājās un padarbotos ar sevi, vai atpūstos pēc darba, bet viņam tas nav saprotams...
10.06.2012 14:09 |

Reitings 8968
Reģ: 29.01.2009
Man ir nezeliga poha atkal, bet nu neko darit...
Vai manu dieninj, vakar biju krievu diskotekaa, esmu ta paarsmejusies par to, ka piedzetusaas nezeligi resnas krievu damas ap gadiem 40 dancoja pie pie dziesmas "i got the power" :D viena tada pati kaut kur vel bija izravusi neegeri, tad nu tur bija orgijas uz dance floor, sauuusmas, zel, ka tur tumsh bija, ta varetu uzfilmeet :D
Planaa kaut ko ieest un iet sauloties, un tad jau vel tikai nedela un es braucu uz lv.. it ka gribas, it ka nee... gribu gimeni satikt, savu trusi :D bet baidos par dazaam lietaam, kuras jakarto.. tad jau redzees...
10.06.2012 14:22 |

Reitings 622
Un, starp citu, es šodien jūtos īpaša kā ar dauna sindromu slims bērns – visi man zvana, sūta sms, uzbrūk tviterā un draugos. Notiek izprašņāšana – kas, kā, kādā veidā, kur, kam, ar ko, pie kā, kāpēc vēl nav piedzimis utt. (it kā es zinātu atbildes uz šādiem eksistenciālajiem jautājumiem). Varētu domāt, ka mamma ar viena bērna izspiešanu uztaisa desmitgades iespaidīgāko demogrāfisko sprādzienu, kā dēļ visi ir tik sajūsmināti un priecīgi satraukti. Vispār man nepatīk, ka man uzdod jautājumus par cilvēku, kuru es pat vēl neesmu redzējusi (ja nu vienīgi sonogrāfijas bildēs), lai gan no otras puses, kas gan cits mazam, kompleksainam un atpalikušam bērnam kā man nepieciešams, ja ne kaudze uzmanības, kas kaut uz brīdi liek sajusties mazliet vērtīgākam kā kartupeļu maiss?
10.06.2012 15:33 |

Reitings 2660
Reģ: 31.03.2012
Zane

atvaino, bet Tavi komentāri sodien ir graujoši. Ja Tev ir depresija, ej ārstē viņu, nevis te gaudo!
10.06.2012 15:36 |

Reitings 622
Luīze, nelasi.
10.06.2012 15:43 |

Reitings 622
Par ko vēl es gribu paraudāt? Hmm.
10.06.2012 15:44 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Zane-Vai tu redzi sevi 40gados ,kaa aprakstiiji?Vai tiesaam studee psihiatriju?
10.06.2012 15:49 |

Reitings 214
Reģ: 29.11.2011
Tēmas autore gan prasīja kaut ko skaistu, tomēr es ielikšu kaut ko pārdomām, cerams neiebilstat :)
Kāds vīrs, kurš pats to neapzinādamies, allaž izskatījās ļoti saīdzis, kādu dienu gāja garām lielam spogulim, ieraudzīja tur pats sevi un – pārbijās. Viņš nodomāja: „ Ja visi cilvēki šādi izskatītos, tas būtu briesmīgi. Un es taču nemaz neesmu tik saīdzis kā izskatos.”
No šī brīža viņš izlēma vairāk smaidīt. Tas, protams, viņam nenācās viegli. Viņš to atkal un atkal aizmirsa, tāpēc izlīmēja visās iespējamās vietās zīmītes ar uzrakstu: „Vienkārši smaidi!”
Kad bija iemācījies smaidīt, viņš guva pirmo mācību: „Mans smaids kaitina cilvēkus”. Ja viņš, piemēram, uzsmaidīja kādai jaunai sievietei, kura gaidīja pie luksofora blakus esošajā automašīnā, viņa novērsa skatienu, jo izjuta to kā uzbāzīgu interesi. Ja viņš uzsmaidīja kādam vīrietim, tad sastapās ar tik dīvainu reakciju, kādu nekad iepriekš nebija pieredzējis.
Smaids ar acu kontaktu kaitina vairākumu ļaužu, jo smaidot acis izstrāvo ļoti daudz enerģijas. Tik daudz enerģijas ļaudis izstrāvo vien tad, kad izjūt īpašu tuvību vai uzticību. Tāpēc viņš vairs nemēģināja piespiedu kārtā veidot acu kontaktus.
Otrā viņa gūtā pieredze bija daudz labāka. Ja viņš, piemēram, sēdēja kafejnīcā un vienkārši smaidīja, nemeklējot kāda skatu, tad juta, ka citu viesu skatieni arvien biežāk vērsās pie viņa. Viņš pat spēja uztvert domas aiz šiem skatieniem: „Tas ir kāds trakais” vai „Vai viņš ir tikko iemīlējies?”, vai arī „Kāpēc viņš visu laiku smaida?” Šis trešais jautājums citos izraisīja daudz un dažādas domas.
Bieži nekas nenotika, bet dažreiz kāds viņu uzrunāja, un ar šo cilvēku viņš varēja bez jebkādiem pārpratumiem izveidot „acu kontaktu ar smaidu”.
Un kopš viņš bija pieņēmis lēmumu „vienkārši smaidīt” viņš bija kļuvis par laimīgu cilvēku.
Vēl kāds atklājums: „Viņš savu smaidu vairs nespēja apslēpt”.
Pasmaidām meitenes :)
10.06.2012 15:51 |

Reitings 622
Emmanuelle, nevajag manus komentārus uztvert tik nopietni! :)
10.06.2012 15:51 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Lasot Zanes komentārus gribās tikai pateikt - cik nožēlojams cilvēks.
Bet par šodienu runājot, necik skaista viņa man nav un nebūs. Kad pabeigšu (es vēl neesmu nemaz sākusi) škrubēt dzīvokli jau būs jāiet gulēt.. vakar pat iedomāties nevarēju, ka viens mazs tusiņš dzīvoklī, šodien man sagādās tādas neērtības :D
10.06.2012 15:56 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Selīna, kā daļu no tusiņa vajadzēja sarīkot arī šrubīšanu! :D
10.06.2012 16:00 |

Reitings 689
Reģ: 15.09.2010
Nav ne vainas Zanes komentāriem - cilvēks jūtas slikti un te ir vieta, kur to visu izlikt. Nevienu viņa neaizskar. Apkakā pati sevi, bet tas ir anonīmi, tādēļ - who cares.
Labāk lai sēž te un burkšķ, nekā lec no vantīm. Te viņu kāds uzklausa, vismaz kaut kāda komunikācija rodas.
10.06.2012 16:05 |

Reitings 7827
Reģ: 17.05.2012
Jā, man jau arī liekas, ka vakar vajadzēja pirms iešanas mājās katram iedot kko pamazgāt un patīrīt. Bet varbūt pat labāk, ka tas nenotika, jo nez kādā paskatā man šodien būtu dzīvoklis, ja nakts vidu 7 ļoti jautrā garastāvoklī esoši cilvēki sāktu ģenerālo tīrīšanu :D
10.06.2012 16:06 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Zane
Piedod, bet izklausās, ka Tev skaustu, esi dusmīga kā 5gadīgs bērns, jo mamma nevarēs veltīt 100% uzmanību, būtu priecājusies nevis te gaudojusi kā vilks pret mēnesi.
10.06.2012 16:11 |

Reitings 224
Reģ: 27.05.2012
Es nesen parrados maja no darba, tagad skatos kadi jauni raksti spoki.lv portala, edu ar apelsinu marmeladi sasmeretu tostermaizi, uzdzerot red rooster energijas dzerienu...ka vienmer.:D Vakar biju pie frizieres, velak nokrasoju matus-melnus ka vienmer. Esmu prieciga, ka beidzot laiks noskaidrojas, sodien seit tads saulains. Man loti atri sataukojas mati, tapec pameginaju batiste tropical sauso sampunu, ja mati ir tikai mazliet taukaini, tad palidz, smarzo labi un piedod spidumu.
10.06.2012 16:42 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Vispār diena laba, jā, stādu puķes. Šodien ieraudzīju veikalā rozā pujenes *t.i. peonijas*, skaidrs, ka nevarēju atturēties :)
10.06.2012 16:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits